- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Мечтите ви през лятото
еми аз ще бъда почти цяло лято на морето но незнам дали ще е с приятеля ми или само със сестра ми и приятели.
Някои хора минават набързо през живота ни!Други спират за миг и оставят диря в сърцата ни и после ние никога не можем да бъдем същите.
Da se sluchi otnovo,tova koeto se sluchi s moeto momiche minaloto lqto,no sled tova vsichko da prodylji tolkova hubavo kolkoto se e sluchilo...
Павярвай ми -не си дъщеря на баща ми и за това говориш така. На море с гадже не се ходи. не се приспива извън дома. И разни такива неща. За това и съм решила да взема мъжа и да се изнасяме.Първоначално написано от NH3
бира , скейт и някой хора да се върнат при мен и мисля , но мисля че е невъзможно![]()
ЧЕРНО БЕСИЛО.
И ТВОЯТ ЕДИН СИН, БЪЛГАРИО,
ВИСИ НА НЕГО... СЪС СТРАШНА СИЛА.
RISE WITH THE
аз вече нямам любим човек![]()
Еми много би ми се искало да прекарам едно невероятно лято,с любимия човек,но по всичко личи за сега че това си е една мечта и аз ще отида само с приятели на море,но много ми се искаше.
хех искам само 1 нещо...
като се върна от испания(не че искам да се хваля,искам да отида на Камп Ноу) и искам да си отида на село и там да бъда с момичето което....в което в момента съм хлътнал
иии 2мата го искаме
Дано да се получи,моля се о все сърце
Аз пък искам той да дойде на фотоваканцията.Точно тогава му се пада и РД-то...И както сме запланували да е много диво...
Искам лятото да свърши по-бързо и на есен пак да се опитам да бъда с момчето, което харесвам.
Ще бачкам и ще ходя на морето че да забием нещо![]()
And in our Dying, we're more alive-than we have ever been
I've lived for these few seconds
For I am Winter born
http://vbox7.com/play:d61898cb
Ами... мечтаехме си да ни пуснат да отидем двамцата на море, но едва ли ще стане, затова просто ще си мечтаем. :]
"Хората правят живота толкова интересен. Представяш ли си, че във Вселена с толкова чудеса те успели да измислят скуката? Удивително!"
Хм не знам...Бих искала да излезе нещо по-сериозно. Ще видим де.
Еми бих искал това лято най-сетне да си намеря момиче, че да не знаеш какво е с мадама не е работа![]()
www.impulse.bg/skywalker - това съм аз
Ami pribiram se za lqtoto,6te sme si zaedno ya po-dulgo nai-nakraq.![]()
Ina4e na6te nqma da gi ima 10 dena na more 6te hodqt i 6te sum sama s gadjeto, posle 6te hodim 1o dena na more samo dvamata, imame si ve4e rezervaciqTova sa planovete, me4tite sa mi vsi4ko da vurvi po plan
![]()
"Es gibt Risiken, die man nicht eingehen darf: Der Untergang der Menschheit ist ein solches."