- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Цветя на първа среща ? Редно ли е ?
Предстои ми среща с едно момиче, което ужасно много харесвам и искам да оставя добро впечатление, трябва ли да и' подаря цветя ?
Благодаря ви !![]()
Може6 да остави6 добро впе4атление и без да и подарява6 цветя.Подаръците са знак за подмазване.![]()
Не ме събличай с очи.Имаш ръце!!!
[ЧАЛГА`ФЕНОВЕ]`[ФУТБОЛНИ`СЪПРУГИ]
Няма смисъл от цветя на първа среща. Ако стигнете до втора среща, тогава.
Цветя не са необходими на този етап, според мен цветята са най-добре за втората среща – това е добър начин да кажеш “хей, браво – спечели вниманието ми, заинтересуван съм в теб”. Когато купуваш цветя, купи 5 – 12 е прекалено много, а ако купиш 1, ще изглежда, че не си купувал цветя от бала си.
Light The Universe
Хм първо би било мило но да ти кажа е излишо на 1ва среща(а и представи си,че е алергична) наистина са по подходящи за 2ра...въпреки че има много променливи всичко тук е относително зависи от теб от момичето....аз лично не съм купувал цветя...по пук примерно когато излизам с някое момиче като направим месец й купувам нещо сантиментално...не говоря за златни гривни и подобни...зависи от вкуса разучи цаката не всичко е информацията :
![]()
Не за първа среща цветя да взимаш хич не е подходящо според мен.
6to pak ne-probvai![]()
Sitting on top of the world
Watching the stars
Go by...
По-скоро не![]()
And now I make a spell,
"forget I've ever been here"!
Don't ask, I won't tell,
may all of our pain dissapear!
Защо да не й подари цветя?Това може да е просто един жест в случая, нищо повече.Зле ще е момичето, ако не го допусне и това.
Presileno mi se vijda ama ti si re6ava6.![]()
Mного е романтично!Не слушай другите!Аз лично винаги съм очаквало от едно момче на първа среща цвете!!!Първоначално написано от Анонимко
Да, би било романтично, леко по американски. Само дано не я притесниш така....![]()
И аз винаги съм искала цвете,но съм си романтична.Може да я стреснеш.Не прибързвай,не знаеш как ще реагира.Първоначално написано от Krem4eto
Страничка,специално за ВСИЧКИ,които ги обичат САМО като ПРИЯТЕЛИ) Добре дошли на всички сродни души!
) ---> http://www.facebook.com/pages/%D0%97...18128158249619
всяко момиче обича да и подаряват цветя това за тях и един мн мил жест ако не си сиг че искаш точно на първата среща даи на втората мн ще ти се зарадва
SiLnO Obi4aM,LeSnO ne PrO6TaVaM,JeStOKo OtMa6TaVam I NiKoGa Za Ni6To Ne S1JeLqVaM!!!
"Цветя на първа среща ? Редно ли е ?"
Няма нищо лошо в това!Редно е,но прибързваш,така по скоро ще я претисниш...хубавото впечатление не се прави само с цветя,запази ги за втората![]()
♫ Beautiful.. ♫
Ако ти дам душата си, дали ще ме забравиш ти.
Ако ти дам сърцето си дали ще ми повярваш ти,
че те обичам както никой друг,
искам те, искам да си тук!
Не спира да боли, живота ми това си ти,
сърцето ти е лед, да дишам мога само с теб.
Не спира да боли, живота ми това си ти,
сърцето ти е лед да дишам мога само с теб.
Ало в 21 век сме!! Нямаш нужда от цветя няма да се жениш за нея!
I DoN`t TaKe DrUgS , I`m A DrUg... www.impulse.bg/sweetyyy
И това, че сме в 21 век не значи, че хората са от камък... На мене ми изглежда доста пресилено още на 1-а среща да получа букет с цветя... би ме стреснало... но би ме заинтригувало едно малко цветенце скъсано от някоя градинка по време на разходка.. хем малко риск... да не би някой чичко да излезе и да се развика... хем малко романтика..![]()
E,разбира се ,че трябва да купиш цветя!Неминуемо ще оставиш много добро впечатление!Момичето (според мен ),дотолкова ще се впечтли,че ще поиска да дойде и на втора среща!Успех!
Ne dragi ne e nugno... Sig sam 4e 6te te haresa i taka... A az mnogo obi4am cvetq, no vse pak ako mi podarqt na 1 sre6ta mn 6e me e sram...Първоначално написано от Анонимко
No ti si znae6 dobre moi4eto Uspeh
![]()
Testis unus,testis nullus...
ем може ама не някъв голям букет или червена роза ами някое по простичко цвете![]()
+1Първоначално написано от KpuCuTo0o
I DoN`t TaKe DrUgS , I`m A DrUg... www.impulse.bg/sweetyyy
po dobre bez ni6to...![]()
Testis unus,testis nullus...
аз лично не бих се кефела някой да ми подари цвете на първа срещаама хора всякакви...
Само едно нещо прави мечтата невъзможна: страхът от провал![]()
+1 ! Никога не взимай цветя или някакви подаръци на първа среща!!!!Първоначално написано от Th3MaN
Първоначално написано от ScionOfStorm