Няколко месеца вече ходя с едно момиче и наистина много значи за мен,но просто тя не спира да ми мрънка за нещо.Обожавам я знам че тя е момичето за мен обичам си я много,ама все ще намери нещо да се заяде.Вика ми все нямаш време за мене .. а у.. а това не е така просто сега свършваме даскало и хода по редовно на даскало там гледам да ме изпитват .. и после кафета а у приятели .. и аз я викам с мен ама тя .. като неиска.Днеска и викам айде ела с мене тя "НЕ" еми като е не да не ми се сърди.Разправя ми защо все е трябвало да бъдем с приятели а не само двамата,защо все трябвало това онова .. ами аз и казах днеска да дойде към нас да се видим тя разправя аа да за колко за 1 час най-много .. Еми колкото толкова трябва да хода на тренировки аз какво да направя!! Не спира да ми се сърди за нещо,а като и кажа искаш ли малко почивка тя изпада в някакви истерии направоо ме подлудява почва да ми крещи,че съм искал да я остава,че не съм я обичал ии т.н.. Вече се побърках и нямам представа какво да правя.. ;( ;(