- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Такава глупачка съм... зарязах момчето което обичам..... ;[
Ходих с едно момче извесно време.Не много.Но по времето когато ходехме аз още бях влюбена в бившият си приятел,които скъса с мен и почти не мислех за сегашния.Излизах с него просто еи така от скука.А и за да дразня бившия,което беше голяма глупост,защото на него едва ли му е пукало какво става с мен.И веднъж реших да скъсаме,защото няма смисъл да продължаваме да излизаме.Тои го прие мн добре.След това много пъти сме си писали в скаип и наистина останахме приятели.Доколкото е възможно да се наречем такива..И сега.. миналият ден го бях видяла в едно кафе и изведнъж почувствах тръпка и осъзнах че отново си го искам.Но проблема е че незнам какво мога да направя за да му намекна че отново го искам и незнам тои как ще го приеме.Понякога и аз незнам какво искам....Като имам някои-искам някои друг,а чак когато го загубя разбирам че наистина съм го харесвала и осъзнавам колко ми липсва..
![]()
kakto ti kaza naistina nz kakvo iskam,to4no taka e(na kolko si )qvno dosega ne si otkrila 4oveka kogoto obi4a6 istinski,spored men tvoeto e samo uvle4enie,nqma smisal da povtarq6 predi6ni gre6ki!!!gledai napred i zabravi i za 2-mata,qvno ti nosqt samo maka
...It's my life and it's now or never,
I ain't gonna live forever....
Taka e kato nqkoi si otide togava razbirame kolko mn ni lipsva...Spored men moje da mu go kajesh v prav text che pak iskate da se saberete , pak ako toi e svesten i oshte ima chuvstva za tebe sichko shte si e ok![]()
uspeh4e ...
ChuDq se na Kade ....?
Аз също сам изпадала в подобна ситуация..Сега може би е момента да се усамотиш някъде където да помислиш за това кой от двамата да избереш.. с кой ти е било по-хубаво..кой се е държал с теб добре .. кой те е карал да се чувстваш обичана и поредица др въпроси .. Успехчета![]()
Nikoi NiKOga nE sI OtIvA oT nQkOgO,AkO nE e oStAvIl Ne6tY oT sEbE Si...
искаш ама няма
Майтап ли ? По-сериозен съм от инфаркт!
Това,че ти липсва,не означава,че си влюбена в него,според мен до някаква степен се чувстваш самотна,а не че имаш чувства.Сама каза,че си била с него,единствено за да не си сама и да дразниш бившия,явно не ти харесва сингъл....
"A stunning journey to hell and back."
How long could you last?
а сега мислиш ли за първоначалното момче че нищо не каза за него повече...
не мисля че харесваш другото момче а искаш да не бъдеш самотна не мисля че ще можеш направо да му кажеш че го искаш трябва да провериш дали вече не гледа към друго момиче
~ Рицар или Дявол ~
Обичам те и пак ще те обичам
дори да ме презираш ти.
Сърцето си на теб обричам
пъди ме, но не ме мрази
Във моите мечти си рицар
с лъскави доспехи,а може би
и крал дори,но не си ли просто
дявол с ангелски очи?!?
Имам едно предложение:
Я тръгни на уроци това лято, че вече имате матури и няма измъкване. Излез с приятелките ти, напийте се и сваляйте мъже. Дай си малко време, подреди си приоритетите и тогава започни да мислиш за няк'ви мЪже по баровете и кафетата.
He who runs with aggression walks with no dignity
pf i ti neznaish ko iskash ne moje da razigravas horata kakto na teb ti skimne prishtevki
Когато нещо отмине, тогава усещаме колко хубаво е било.
жени....има т ли нещо не им харесва ,изгубят ли го ревът за него...
по темата:виж просто е...казваш му"сгреших,искам отново да сме заедно,направих грешка за която съжелявам...дай ми последен шанс,няма да те разочаровам" ииии ако той все още има вучства към теб ще черпиш....
Bila sym v syshtata sityaciq...syper gadno e kakto si mislish che xodish s nego samo na pyk na bivhsiq bez da ysaznavash se vlybvash v tozi chovek...i kogato go zahybish togava go razbirash.. govori s nego kaji my che syjalqvash ii che iskash da ste zaedno predpolagam che vsichko shte se opravi![]()
ZnaI CenAta sI.. nO ne se ProdaVai!!!
тръпка не значи че го обичаш..може да ти мине до седмица 2 ако не поговорете по скаип кажи му кфо мислиш.. ти си знаеш наи добре
![]()
Mi spored men 6tom predi e bil s teb moje o6te da ima 4uvstva.. Po dobre mu kaji 4e sujelqva6 za tova 4e te skasali.. i 4e iska6 pak da ste zaedno.. 4e ti lipsva.. ne6to ot toq sort.. Ili puk go svalqi![]()
Любовта е това нещо,което те кара да летиш в небесата,но колкото по на високо се носиш,толкова по-жестоко пaдош.
napravila si golqma glupost che si trugnala sus poslednoto ti gadje zashtoto izglejdalo 4e si se zamotavalo s nego ..no hubavotot e 4e si si ysuznala greshkata i se opitvash da q popravish no pomisli si malko .. tova tvoito ne e li privurzanost kum tova mom4e .. nz vse pak ti tr da mi kajesh zashtot ti gi izpitvash tiq chustva no prosto kato 4e 4eta i sum na tova mnenie
Но когато обичаш някого пусни на свобода , ако той/тя те обича ще се върне твоята страна, ако ли не няма за какво да съжаляваш,щастлив е той/тя без тебе и за него/нея ще се радваш.