- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Алое срещу белези
Имам белег от операция точно вурху коляното,който се разшири когато ми махат концитеи от тогава казах край на късите полички и панталонки... даже на море не ми се ходи :/
И така преди месец два майка е взела някакъв гел от алое за брат ми който така ли иначе не му помогна... след като видях,че пише,че възстановява кожата го пробвах първо вурху луничките ( които напълно изчезнаха ) а се га го мажа върху белега,забелязах че бавно бавно има ефект и белегът си отива и кожата се възстановява![]()
![]()
![]()
Гелът е на марката "Krauterhof" струва 2,90,може да го намерите в дрогериите.....
Ааа, ще пробвам дано да стане!![]()
Луничките не ги барам, последния път сестра ми щеше да ме изсели като се опитах да ги махна![]()
Незнайно защо всички казват, че там ми е чара...![]()
Първоначално написано от V3RsAc3_mAnQ4Ka
Благодаря ти много,имам белег,който трябва да се махнеА иначе какво е предназначението на този гел?До колкото разбирам не е за белези?
и аз благодаря . задължително ще го изпробвам....имам един доста гаден белег за махане...........
мм едно въпросче - след като помага за белези, дали ще помогне и за стриите?
Този метод, който аз използвам е необходима поне година, а аз толкова ако ртябва да чакам, ще издивея![]()
незнам дали ще помогне за стриитено щом пише че е и фитнес гел може би помага когато е съчитано със спорт...
Предназначението на гела е :Първоначално написано от Liar
1.стимулира растежа на нови клетки
2.за лечението на всякакъв тип кожни заболявания,рани и изгарания(слънчеви и след слънчеви увреждания)
3.за кафяви/старчески петна
4.Фитнес гел
Мн мс,имам един белег на лицето и дано тва да помогне.![]()
моля, дано да помогне
Днес също бях в тази дрогерия с леля,която си купи гел от ший,който е специално за белези и петна по лицето и тялото ... може да го пробваш и него![]()
Има гел специално за стриите от ший и какаово масло приятелката ми си е купила вчера, но незнам нещо друго..Първоначално написано от sodomicdream
Благодаря за информацията =)
Бтв аз не спирам да спортувам... и това помага също, но факт е, че искам малко по-скоро да се махнат гадовете. Вече половин година се боря с тях.. Пък ще видим де
![]()
малко тъпо мое ви се стори ама не разбрах това кремче как се казва нещу не мога да го прочетата ако мое да ми напишете на бг как се чете че като ида в дрогерията да знам ко да искам
![]()
вЪрвЯ нАпрЕд..пОслЕ нАзАд..пАдАм стАвaм..жИвЕя в сОБствЕния мИ рОзОф свЯт.. сЛадкA и рАзлИчнА..стрАннА и нЕ осОбенO рОмАнтИчнА..вИнАгИ сЪм сУпЕр нЕтИпИчнA..;]
миси мнПървоначално написано от Liar
![]()
вЪрвЯ нАпрЕд..пОслЕ нАзАд..пАдАм стАвaм..жИвЕя в сОБствЕния мИ рОзОф свЯт.. сЛадкA и рАзлИчнА..стрАннА и нЕ осОбенO рОмАнтИчнА..вИнАгИ сЪм сУпЕр нЕтИпИчнA..;]
Еми,честито![]()
ИМАМ СДЕЛКА С ДЯВОЛА ДААААААААААААММММ АЗ САМАТА СЪМ ЧАСТ ОТ НЕГО (:
И аз мисля да го пробвам дано наистина има ефект![]()
...
Първоначално написано от alxx
Днес си го купих и вече си намазах един белег веднъж, но не пише колко често трябва да се мажеш. Кажи ми ти, по колко пъти на ден се маза и колко време?
На мен белега ми е от края на март, бях с гипс на крака и го счупих и ми стана раничка и ми остана белег.малък е, но аз знам, че е там и искам мн да го махна!![]()
Първоначално написано от Sigrina
Ами аз се мажа веднъж дневно ( когато се събудя) и започнах да се мажа от седмица или две и има очебиещ ефект... но моята рана е от 5 години.. при теб може да ти действа по-бързо и по-ефикасно тъй като раната ти е нова и кожата едвам сега се възстановява... Дано да ти помогне![]()
![]()
ee mersii mackaa {} oshte utre otivam v aptekata..!! jiva i zdrava da si..i vse da ni kazvash takiva hubavi noviniii!!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
BLAGODARNOSTI OT FORUMCITEE!!
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Надявам се помага за белези от акне?![]()
Smiling does not necessarily mean you're happy, sometimes it just means you're strong.