.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 30

Алое срещу белези

Имам белег от операция точно вурху коляното,който се разшири когато ми махат конците и от тогава казах край на късите полички и панталонки... даже на море не ми се ходи :/
    И така преди месец два майка е взела някакъв гел от алое за брат ми който така ли иначе не му помогна... след като видях,че пише,че възстановява кожата го пробвах първо вурху луничките ( които напълно изчезнаха ) а се га го мажа върху белега,забелязах че бавно бавно има ефект и белегът си отива и кожата се възстановява

Гелът е на марката "Krauterhof" струва 2,90,може да го намерите в дрогериите.....

Ааа, ще пробвам дано да стане!

Луничките не ги барам, последния път сестра ми щеше да ме изсели като се опитах да ги махна

Незнайно защо всички казват, че там ми е чара...
    Цитирай Първоначално написано от V3RsAc3_mAnQ4Ka
    съжалявам ако има такава тема в която да се ибяснява подробно:как да се целувам с език.моля ви да ми дадете линкове към тези теми.благодаря предварително

Благодаря ти много,имам белег,който трябва да се махне А иначе какво е предназначението на този гел?До колкото разбирам не е за белези?

Голям фен
    и аз благодаря . задължително ще го изпробвам....имам един доста гаден белег за махане...........

мм едно въпросче - след като помага за белези, дали ще помогне и за стриите?
    Този метод, който аз използвам е необходима поне година, а аз толкова ако ртябва да чакам, ще издивея

незнам дали ще помогне за стриите но щом пише че е и фитнес гел може би помага когато е съчитано със спорт...

Цитирай Първоначално написано от Liar
    Благодаря ти много,имам белег,който трябва да се махне А иначе какво е предназначението на този гел?До колкото разбирам не е за белези?
    Предназначението на гела е :
    1.стимулира растежа на нови клетки
    2.за лечението на всякакъв тип кожни заболявания,рани и изгарания(слънчеви и след слънчеви увреждания)
    3.за кафяви/старчески петна
    4.Фитнес гел

Благодяря ти мн

Мн мс,имам един белег на лицето и дано тва да помогне.

моля, дано да помогне
    Днес също бях в тази дрогерия с леля,която си купи гел от ший,който е специално за белези и петна по лицето и тялото ... може да го пробваш и него

Цитирай Първоначално написано от sodomicdream
    мм едно въпросче - след като помага за белези, дали ще помогне и за стриите?
    Този метод, който аз използвам е необходима поне година, а аз толкова ако ртябва да чакам, ще издивея
    Има гел специално за стриите от ший и какаово масло приятелката ми си е купила вчера, но незнам нещо друго..

Благодаря за информацията =)
    Бтв аз не спирам да спортувам... и това помага също, но факт е, че искам малко по-скоро да се махнат гадовете . Вече половин година се боря с тях.. Пък ще видим де

малко тъпо мое ви се стори ама не разбрах това кремче как се казва нещу не мога да го прочета та ако мое да ми напишете на бг как се чете че като ида в дрогерията да знам ко да искам
    вЪрвЯ нАпрЕд..пОслЕ нАзАд..пАдАм стАвaм..жИвЕя в сОБствЕния мИ рОзОф свЯт.. сЛадкA и рАзлИчнА..стрАннА и нЕ осОбенO рОмАнтИчнА..вИнАгИ сЪм сУпЕр нЕтИпИчнA..;]

Краутерхоф

Краутерхоф
    миси мн
    вЪрвЯ нАпрЕд..пОслЕ нАзАд..пАдАм стАвaм..жИвЕя в сОБствЕния мИ рОзОф свЯт.. сЛадкA и рАзлИчнА..стрАннА и нЕ осОбенO рОмАнтИчнА..вИнАгИ сЪм сУпЕр нЕтИпИчнA..;]

Еми,честито
    ИМАМ СДЕЛКА С ДЯВОЛА ДААААААААААААММММ АЗ САМАТА СЪМ ЧАСТ ОТ НЕГО (:

Град
    Русе
    И аз мисля да го пробвам дано наистина има ефект
    ...

Цитирай Първоначално написано от !sKaM_g0
    Краутерхоф
    миси мн

Благодаря ,че ни каза Alxx сега и аз ще го изпробвам,надявам се да ми помогне!

Супер фен Аватара на Sigrina
    Град
    София

Re: Алое срещу белези

Цитирай Първоначално написано от alxx
    Имам белег от операция точно вурху коляното,който се разшири когато ми махат конците и от тогава казах край на късите полички и панталонки... даже на море не ми се ходи :/
    И така преди месец два майка е взела някакъв гел от алое за брат ми който така ли иначе не му помогна... след като видях,че пише,че възстановява кожата го пробвах първо вурху луничките ( които напълно изчезнаха ) а се га го мажа върху белега,забелязах че бавно бавно има ефект и белегът си отива и кожата се възстановява

Гелът е на марката "Krauterhof" струва 2,90,може да го намерите в дрогериите.....

Днес си го купих и вече си намазах един белег веднъж, но не пише колко често трябва да се мажеш. Кажи ми ти, по колко пъти на ден се маза и колко време?
    На мен белега ми е от края на март, бях с гипс на крака и го счупих и ми стана раничка и ми остана белег.малък е, но аз знам, че е там и искам мн да го махна!

Re: Алое срещу белези

Цитирай Първоначално написано от Sigrina
    Цитирай Първоначално написано от alxx

Днес си го купих и вече си намазах един белег веднъж, но не пише колко често трябва да се мажеш. Кажи ми ти, по колко пъти на ден се маза и колко време?
    На мен белега ми е от края на март, бях с гипс на крака и го счупих и ми стана раничка и ми остана белег.малък е, но аз знам, че е там и искам мн да го махна!

Ами аз се мажа веднъж дневно ( когато се събудя) и започнах да се мажа от седмица или две и има очебиещ ефект... но моята рана е от 5 години.. при теб може да ти действа по-бързо и по-ефикасно тъй като раната ти е нова и кожата едвам сега се възстановява... Дано да ти помогне

Супер фен Аватара на Sigrina
    Град
    София
    Ооо,дано дано дано ))
    Мерси мн!!!!!!!!

Guest
    ee mersii mackaa {} oshte utre otivam v aptekata..!! jiva i zdrava da si..i vse da ni kazvash takiva hubavi noviniii!! BLAGODARNOSTI OT FORUMCITEE!!

Страшно много ти благодаря! И аз смятам да го пробвам.

Супер фен Аватара на monityY
    Град
    Sofia, Bulgaria
    Надявам се помага за белези от акне?
    Smiling does not necessarily mean you're happy, sometimes it just means you're strong.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си