- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- На къде отива светът? :shock:
абе каквото и да си говорим има масово затлъстяване навсякъде - не само в България, но тук наистина е драстично. Някъде четох статистика, че сме на 4то място по затлъстяване в Европа. И интересното е, че не е пропорционално - ами главно паласки. Тези паласки ми бъркат в мозъка , когато ми се появи някакво наконтено момиченце с къса блузка. Мерси, но не ми се гледа подобна гледка...
Мак донълдс и KFC са претъпкани, форнети..боклуци навсякъде. Но такива са времената - такава храна ни се предлага и вече от нас зависи дали искаме да поддържаме форма или не.
На къде отива светът?
nalqvo
Children are lovely, before they get ugly
and learn to do bad stuff.
Flowers are pretty, before they get shitty
and they rot and turn to dust.
Прегръщам ви!![]()
In the grace
Of this love
We rise in pain
And death is not far away
And soon we'll sleep
And never wake up again
Няма по тъпа тема... Каккви сте 'нарцисчета'... пфф . и аз съм дебела, ама си ходя с 3/4 панталони (за непросветлените - до коляното) без да ми пука, (само че не съм със висящи сланини... сравнително стегната) каквото се вижда с тях се вижда и с дългите дънки или със смъкнатия панталон... Все тая. Това, че изглеждат по този начин в повечето случаи не зависи от тях. А това, което не допада на теб явно на тпх им харесва...
mindscan
Всеки ли трябва да пусне тема, за това, как изглеждат хората?
Ако е така - аз ще пусна на 17 август! запишете си!
Аман бе!
Аз съм най-зле от всичи!
Бръсна си краката, но имам космато бирено шкембе. Мириша на пот и имам кир по лицето, но си слаг фон дьо теб. Нося джапанки от левче и тениска Армани!
Айде у лево.
Аман от просто селски буци!
Grumpy old madman
Да видите какво става в 31![]()
Абе защо забелязвам Канис , че ходиш по темите , и обиждаш хората че са смешници , прости селски буци , злобари и незнам какви още... Въобще има ли нечие мнение което не си разкритикувал с главозамайващата си категоричност и огромна компетентност![]()
Хора разниВсеки ще се оплаква от каквото иска - на един живота му е крив , друг не харесва гледката и миризмата в автобиса - нейсе.
Решило момичето да каже какво и е направило впечатление и айде - дузина професори и се качиха на главата да и четат лекции и да демонстрират авторитет ...
тихо злеПървоначално написано от Black`Wings
да бе , и ти си ми ясен.Първоначално написано от Lunatic-
Така е . Аз "Мак Доналдс" не съм пипвала от близо 4 месеца , въпреки , че ежедневно моята приятелка ме влачи там , но само като си помисля за филма "Супър сайз ми" загубвам всякакъв апетит !Първоначално написано от the_hottie
![]()
![]()
![]()
А по самата тема : всеки се облича както намери за добре и на никого не му пука дали на околните им харесва или не . И мен ме дразнят момичетата с големите цаки и нацупени физиономии , намазани с фон дьо тен , но да ти кажа честно "слабо ме интересува" (както казва Лунатика) кой на какъв се прави . Нали важното е аз да съм себе си и да "оцелявам" в този потоп от цаки , клинчета , селски шарки и странни цветови комбинации !![]()
Всички ви миришат в тоя градски транспорт. Ебаси лиглите сте всичките.
Май в днешно време, трябва да си носиш химичния завод в джоба?
Сри, ама представете си някой е ходил да играе футбол/баскетбол/тренира нещо, прибира се и к'во, няма да ходи половината град пеша, само да не ви нарани обонянието, свикнало да душка само разни смесени химкали? А и при 40 градуса навън, е нормално човек да се изпоти , човешко е ебаси, или о забравих вие сте нечовеци и не се потите. Предпочитам, да седя в автобуса до някой който смърди на пот, отколкото на някой който смърди на 20 парфюма. Возя се всеки ден поне по 2 пъти вече 3 години и съм седял и до 2те крайности, до втората => аромата е много по тежък и не издържащ се.
Прости са, понеже пускат една и съща тема 100 пъти!Първоначално написано от Black`Wings
Като са толкова на зор - да пишат на адрес pop@armenia.com
или в нов раздел със същото име.
Както са казали хората "Всеки елементарен глупак може да мърмори и критикува. И повечето го правят. Малцина могат да предложат решение на проблема!"
П.П. Ти самата обикаляш темите и търсиш моите мнения, за да се заядеш. При теб е още по-зле положението, защото е персонално.
Grumpy old madman
Абе айде каквото и да си говорим,смешно е.С изкачащи сланинки,безвкусно облечени,напръскани с някой гаден парфюм,разчорлени...иуу.И,ка то гледам розовото вече са го превзели мъжете,като цвят.Момиченцата ще трябва да си търсят нов...
"Начукай ми го! Изнасили ме! Дискриминирай ме! Корумпирай ме! Манипулирай ме!
Завиждай ми! Ограби ме! Мрази ме! Предай ме! Убий ме!
Е, почувства ли се вече истински човек?"
Дензъл Ребеловски
Абе българките може и да се водят за едни от най-красивите ама се обличат най-безвкусно според мен. Смятат, че е модерно да ходиш с очила като на мухата цеца, нацупена физиономия,изпъкнали устни, тесни дънки със злато, златни обеци, високи кичозни обувки и да им се показва задника от дънките, но това си просташко.Не и модерно. Да отидад до Милано или Париж да видим как ще се чувстват щом толкова много искат да са в крак с модата![]()
the_hottie съгласна съм понякога дрехите,който носят някои момичета са изключително грозни.
"Начукай ми го! Изнасили ме! Дискриминирай ме! Корумпирай ме! Манипулирай ме!
Завиждай ми! Ограби ме! Мрази ме! Предай ме! Убий ме!
Е, почувства ли се вече истински човек?"
Дензъл Ребеловски
Канис хич не е персонално , просто така ми се стори и го казах, а ти всичко приемаш като заяждане.Въобще не ми е зор да ходя да търся твои мнения , че да ги коментирам. Не си чак толко специален.
Съгласна съм иначе , че не трябва да се пуска една и съща тема по 1000001 пъти с различни заглавия. Пълни се форума с простотии и еднообразни неща.
По темата ще кажа , че и аз съм попадала в такива обстоятелства , но си казвам че то все пак повечето хора не са виновни че не са най хубавата гледка. И да се възмущавам и да не се , повечето си се обличат все едно на джипси парти ще ходят - но ми е все едно. Гледам си в моята паничка.
И на мен ми писна от едни и същи теми. Всеки се възмущава от нещо, никой не казва как трябва да изглежда според него добре облеченият човек или да сложи поне една своя снимка. И аз не харесвам много неща, но като не мога да ги променя, не им обръщам внимание. А и по повод поста на авторката за дебеланите с късите панталони: ти какво искаш- с дълги черни панталони на 40градуса жега ли?
retgg
аь ус ефь пьтнсше
Май ми се струва,че мааалко преувеличаваш![]()
Sitting on top of the world
Watching the stars
Go by...
Ох,горкичките.Да отида да ги поддържам външния им вид и да ги обличам "съгласно модата" ?
и на мен майка тиПървоначално написано от Black`Wings
Леле хора вижте просто на къде отива света..Към разрухаДайте да направим нещо за тези млади хора...Горкото момиче,от рейса усеща миризмата на пот,а представете си ако вървите до тях...Ще ви трябва противогаз
![]()
На къде отива света
Възмутена съм
![]()
![]()
![]()
Rest In Peace....We Will Never Forget You