- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- незн какво да вярвам
имам 4увството 4е е с мен само заради секса.говори ми само за това и когато имам нужда от него за нещо сериозно той не е до мен,не ми споделя проблемите си а когато се скараме се държи сякаш не му пука кво ще стане с нас и ми говори неща които ме нараняват страшно а след това все едно нищо не е станало,все едно нищо не е направил и казал и все казва 4е не е голяма работа.как да разбера дали наистина държи на мен и дали му пука за връзката ни или просто съм поредната мацка...мерси за съветите предварително :P
съжалявам миличка,ама ти сама си отговори.Питам се само какво подяволите правиш още с него?!Първоначално написано от cinderella_gugutka
![]()
Go fix yourself !
Мхм..Режи го направо , никога , никога няма да ръчкам момиче за СЕКС!!Може да е изгубил чувства към тебе и просто иска да те ''прасне'' за довиждане![]()
По думите ти съдя, че не изпитва много силни чувства към теб...![]()
Радвай се на този миг. Този миг е твоят живот.
+1 ... Мисля , че всички сме на едно мнение.Ти решавай дали ще го режеш (което според мен е правилния вариянт ) или ще продължава да проявява безразличие към теб.КъсметПървоначално написано от sexa_na_kompleksa
![]()
няма как да разбереш защото ти знаеш вече не мисля че държи на теб съжалявам но за да се държи така както казваш силно се съмнявам да държи много на теб![]()
~ Рицар или Дявол ~
Обичам те и пак ще те обичам
дори да ме презираш ти.
Сърцето си на теб обричам
пъди ме, но не ме мрази
Във моите мечти си рицар
с лъскави доспехи,а може би
и крал дори,но не си ли просто
дявол с ангелски очи?!?
ами даа,прави сте,знам си го но просто се държи мн мило ,казва си 4е ме оби4а и т.н. и не мога да му кажа-ами извинявай,но мисля 4е не държиш достатъ4но на мен ,искам да скъсаме![]()
![]()
защо да не можеш? пък и любовта не се показва чрез думи, а чрез действия и това, че ти казва, че те оби4а не зна4и ,4е наистина е така. според мен тази връзка няма никакво бъдеще.няма смисъл да си губиш времето с него, колкото пове4е отлагаш, толкова по-болезнено ще е след това. успехПървоначално написано от cinderella_gugutka
Вярвай в Бог
Груб и нетактичен, невъзпитан и циничен, арогантен и саркастичен, нагъл и егоистичен, гаден и нарцистичен, това съм аз. Нещо против?
Заеби го :P Не е първия нито последния![]()
И аз мисля като останалите..То къв е смисъла 1-во да те нарани а после "Обичам те"![]()
Зарязвай го..По-добре си хвани някой,който държи достатъчно много на теб..Успех
![]()
![]()
.. Another day's gone,but you still hide behind your fear ... The fear of the silence ..Open your mind .. Find the way how out of this darkness ..
Няма да обяснявам това,което вече са написали...
Заеби го!
ем дано Бог ми помогнеПървоначално написано от IGNGN
Амин
Късай го... Не се оставяй да ти разбие сърцето на края... на думи всеки може да те обича, но на дела нЕ![]()
Попитай ме http://ask.fm/alekscheto00