.
Отговор в тема
Страница 1 от 4 1234 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 76
    Голям фен

Ръстови проблеми :)

Та, то не е проблем точно, ама не знаех как да го формулирам. Въпроса е следният - имали ли сте проблеми в секса с ръста на партньора/ката ? Защото ми се е случвало да го правя с момиче 183 см ( и аз съм толкова ) и си беше малко неудобно - на задна прашка задникът й стърчи доста високо, в другите пози крака стърчат Като сме прави пак височко идва... И другия вариант и с момиче 150 съм бил, при което направо трябваше да се сгъвам на две, за да се целунем, прави нямаше как да правим секс, защото много ниско идваше и така Та интересно ми имат ли други такива проблеми??

Мега фен
    Да ти имам проблемите

ми дигния във въздуха е

ама моментално ти решама проблемите бе...
    връзваш биската с ластик, а на дълагата окачаш оловни тежести и готово!

Цитирай Първоначално написано от demons_of_my_soul
    ама моментално ти решама проблемите бе...
    връзваш биската с ластик, а на дълагата окачаш оловни тежести и готово!
    и лашкаш ли лашкаш докато ти стане удобна

Щастлив е онзи ,който се радва и на най-малките неща в живота!
    http://zaka4ka.forumer.com

Аз съм нисичка- 1.60, а приятеля ми е 1.88 и въпреки това нямаме такива проблеми... :P
    BсИчkO Ce BPъЩа...

Цитирай Първоначално написано от dani_flirt
    Аз съм нисичка- 1.60, а приятеля ми е 1.88 и въпреки това нямаме такива проблеми... :P
    А до къде си му?

А уж казваха, че в леглото всички са равни.

Супер фен Аватара на Sigrina
    Град
    София
    Аз съм 164, а приятелят ми 183 - не е толкова голама разликата и не сме имали такива проблеми, но един приятел ми е споделял, за бившето си гажде дето била мн нисичка "и удобна" - каза той

Град
    в куза :)
    с по-височките моми е ясно , турваш и тенджерата на главата и се набираш ..

Цитирай Първоначално написано от Liar
    Цитирай Първоначално написано от dani_flirt
    А до къде си му?
    до раменцето горе-долу
    BсИчkO Ce BPъЩа...

Че то за прави е най-яко с по-дребничка бе, да си в хванеш и да си се разхождаш с нея
    А с ниски мисионрската не върви, блъзат ти пъпа само

Има кръв, има чест, има страст, има слава! Няма страх, няма измама, … няма мое, няма твое … „Светът е Берое"

Голям фен Аватара на &ILoveU2
    Град
    Varna
    Е аз съм момиче и не бих казала, че мога да имам кой знае какви проблеми свързани с ръста. Е да малко е трудно да духам на двуметров и да се опитвам да му гледам изражението . А dani_flirt кефиш ли се с толкова високо момче в леглото
    Глупости правят умните хора. За останалите е ежедневие.

Цитирай Първоначално написано от &ILoveU2
    Е аз съм момиче и не бих казала, че мога да имам кой знае какви проблеми свързани с ръста. Е да малко е трудно да духам на двуметров и да се опитвам да му гледам изражението . А dani_flirt кефиш ли се с толкова високо момче в леглото
    Ами не знам дали ръста е от значение, но определено си се кефя Някак си по-различно е като е по-висок (може и само да си въобразяам) имам усещането, че съм защитена и ми е много хубаво
    BсИчkO Ce BPъЩа...

s po visoka ne znam kak e, no s minion4etata nqmam problemi
    vij ima edna ot moito daskalo koqto e s 1 glava po visoka ot mene, 4udno mi e kak li 6e e s neq (183 sum)

Град
    Pomorie
    Ми такива проблеми не съм имал но и аз се чудя как е с по висока .....
    Никога ли не сте се замисляли над това, защо в детството момчетата си облизват устните, а момичетата си смучат палците?

какъв ви е проблема Качате се на таборетка столче маса каквото дойде какво от това че момичето ви е с една глава по високо ...проблем няма
    Raise your fist for ANGERFIST !!!

влизайте ми в сайта, ако искате http://angerfist.dhstudio.eu

Защо пък височината да е проблем аз съм 1.57 , приятелят ми е към 1.90...нямаме никакви проблеми, та дори и се чувствам по-добре, като съм толкова по-ниска...
    „Граници? Никога не съм виждал такива, но съм чувал, че съществували в умовете на повечето хора” - Тур Хейердал

Фен
    Град
    На покрива!!!
    175 и мъж под 185-6 не признавам
    Искам да те гледам всеки ден, без значение дали си под или над мен

Град
    Испания
    Цитирай Първоначално написано от Yallama
    с по-височките моми е ясно , турваш и тенджерата на главата и се набираш ..
    Toda mi vida habia sonado alguien como tu....

приятелят ми е с около 10-15 см по-висок от мен , и понякога наистина има неудобства
    Samе shit... different way

Град
    Русе
    Не съм традиционалист, но все пак мисля, че по-добрия вариант е момичето да е малко по-ниско от момчето или поне висока колкото него, но в никакъв случай обратното!
    Била съм с момче, което е с 4 години по-голям от мен и с поне 4-5 см по-нисък и искам да ви кажа, че се чувствах много тъпо когато се хванехме за ръка...едва ли не като детегледачка
    Това е мое лично мнение обаче! Но за секса...ръстът няма значение изобщо
    Мисли позитивно! Усмихвай се! Вярвай в себе си!

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от eveto_xx
    Защо пък височината да е проблем аз съм 1.57 , приятелят ми е към 1.90...нямаме никакви проблеми, та дори и се чувствам по-добре, като съм толкова по-ниска...
    Проблеми докато се целувате?Докато се държите за ръка?Докато правите секс?Докато се гушкате?
    П.П. Тва е грозно като видиш такава разлика... 211441 % въобще не си подхождате.
    П.П.2 Нищо лично.

Брях .... висок съм 192 а приятелката ми е 163 и нямаме никакви проблеми ,ама никакви ! Ходил съм и с момиче 161 .... Като знаеш как става , кво значение има . Даже като се замисля най-високото момиче с което съм ходил е било 168 ....
    Наистина , в некои раоти не е много удобно , но всяко нещо си има заместител
    http://www.impulse.bg/Xtuning

ТУКА ГЛЕДАЙ !!! >> http://goparty.myminicity.com/ << ХОРА ПОМАГАЙТЕ

My Only Love

Голям фен
    Цитирай Първоначално написано от Xtuning
    Брях .... висок съм 192 а приятелката ми е 163 и нямаме никакви проблеми ,ама никакви ! Ходил съм и с момиче 161 .... Като знаеш как става , кво значение има . Даже като се замисля най-високото момиче с което съм ходил е било 168 ....
    Наистина , в некои раоти не е много удобно , но всяко нещо си има заместител
    Е, нали и аз това съм казал - не че е проблем, ама все пак като има големи разлики се налага определено нагласяване, докато при 10-15 см разлика всичко си е точно по местата

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си