- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Ръстови проблеми :)
Та, то не е проблем точно, ама не знаех как да го формулирам. Въпроса е следният - имали ли сте проблеми в секса с ръста на партньора/ката ? Защото ми се е случвало да го правя с момиче 183 см ( и аз съм толкова ) и си беше малко неудобно - на задна прашка задникът й стърчи доста високо, в другите пози крака стърчатКато сме прави пак височко идва... И другия вариант и с момиче 150 съм бил, при което направо трябваше да се сгъвам на две, за да се целунем, прави нямаше как да правим секс, защото много ниско идваше и така
Та интересно ми имат ли други такива проблеми??
Да ти имам проблемите![]()
и лашкаш ли лашкаш докато ти стане удобнаПървоначално написано от demons_of_my_soul
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Аз съм нисичка- 1.60, а приятеля ми е 1.88 и въпреки това нямаме такива проблеми... :P![]()
BсИчkO Ce BPъЩа...
А уж казваха, че в леглото всички са равни.
Аз съм 164, а приятелят ми 183 - не е толкова голама разликата и не сме имали такива проблеми, но един приятел ми е споделял, за бившето си гажде дето била мн нисичка "и удобна" - каза той![]()
с по-височките моми е ясно , турваш и тенджерата на главата и се набираш ..![]()
![]()
до раменцето горе-долуПървоначално написано от Liar
![]()
BсИчkO Ce BPъЩа...
Че то за прави е най-яко с по-дребничка бе, да си в хванеш и да си се разхождаш с нея
А с ниски мисионрската не върви, блъзат ти пъпа само![]()
Има кръв, има чест, има страст, има слава! Няма страх, няма измама, … няма мое, няма твое … „Светът е Берое"
Е аз съм момиче и не бих казала, че мога да имам кой знае какви проблеми свързани с ръста. Е да малко е трудно да духам на двуметров и да се опитвам да му гледам изражението. А dani_flirt кефиш ли се с толкова високо момче в леглото
![]()
Глупости правят умните хора. За останалите е ежедневие.
Ами не знам дали ръста е от значение, но определено си се кефяПървоначално написано от &ILoveU2
![]()
Някак си по-различно е като е по-висок (може и само да си въобразяам) имам усещането, че съм защитена и ми е много хубаво
![]()
BсИчkO Ce BPъЩа...
Ми такива проблеми не съм имал но и аз се чудя как е с по висока .....
Никога ли не сте се замисляли над това, защо в детството момчетата си облизват устните, а момичетата си смучат палците?
какъв ви е проблема Качате се на таборетка столче маса каквото дойде какво от това че момичето ви е с една глава по високо ...проблем няма![]()
![]()
Защо пък височината да е проблемаз съм 1.57 , приятелят ми е към 1.90...нямаме никакви проблеми, та дори и се чувствам по-добре, като съм толкова по-ниска...
„Граници? Никога не съм виждал такива, но съм чувал, че съществували в умовете на повечето хора” - Тур Хейердал
Първоначално написано от Yallama
![]()
![]()
![]()
![]()
Toda mi vida habia sonado alguien como tu....
приятелят ми е с около 10-15 см по-висок от мен , и понякога наистина има неудобства![]()
Samе shit... different way
Не съм традиционалист, но все пак мисля, че по-добрия вариант е момичето да е малко по-ниско от момчето или поне висока колкото него, но в никакъв случай обратното!
Била съм с момче, което е с 4 години по-голям от мен и с поне 4-5 см по-нисък и искам да ви кажа, че се чувствах много тъпо когато се хванехме за ръка...едва ли не като детегледачка
Това е мое лично мнение обаче! Но за секса...ръстът няма значение изобщо![]()
Мисли позитивно! Усмихвай се! Вярвай в себе си!
Проблеми докато се целувате?Докато се държите за ръка?Докато правите секс?Докато се гушкате?Първоначално написано от eveto_xx
П.П. Тва е грозно като видиш такава разлика... 211441 % въобще не си подхождате.
П.П.2 Нищо лично.
Брях .... висок съм 192 а приятелката ми е 163 и нямаме никакви проблеми ,ама никакви ! Ходил съм и с момиче 161 .... Като знаеш как става , кво значение има . Даже като се замисля най-високото момиче с което съм ходил е било 168 ....
Наистина , в некои раоти не е много удобно , но всяко нещо си има заместител![]()
http://www.impulse.bg/Xtuning
ТУКА ГЛЕДАЙ !!! >> http://goparty.myminicity.com/ << ХОРА ПОМАГАЙТЕ![]()
My Only Love
Е, нали и аз това съм казал - не че е проблем, ама все пак като има големи разлики се налага определено нагласяване, докато при 10-15 см разлика всичко си е точно по местатаПървоначално написано от Xtuning
![]()