- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Пудра & Фон Дьо Тен->2 в 1 на AVON
Чудя се дали да си взема.Та който е дистрибутор на Ейвън или е ползвал да каже дали става за нещо,или да се откажа![]()
една приятелка го ползва и е мн доволна![]()
If someone waits for you,it doesn't mean that they have nothing to
do...it just means that nothing else is more important than you...)
Страхотно е. Жалко, че го няма моят цвят.
mindscan
az sam na oriflame tam sashto ima mn fondioteni na Grodani Gold v momenta sestra mi i maika mi go polzvat i sa mn dovloni na men lichno poveche mi haresva oriflame zashtoto tam imam chuvstvoto che sa mn po- evtini produktite...![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Само ти имаш това чувство!!Първоначално написано от pcdollsmimi
![]()
В класацията на Skin deep Avon е на едно от челните места по вредност на продуктите!Не слагайта лайна по кожите си!На тази цена(или с 1-2лв по-висока) по-добре си вземете Орифлейм или Мейбълин!
Мейбълин може да са по-добри, но Орифлейм в никакъв слушчай. Бях им дистрибутор две години докато се усетя, че са мега боклуци.
mindscan
То всичко на по-достъпни цени е боклук.Само че сравняваме боклуците едни с други и Ейвън е в пъти по-зле от Орифлейм.Първоначално написано от preichetoy
Защо пък всичко на достъпни цени да е боклук. Далеч не е така. А пък в производството на едно Ейвън са по-добри, а в това на друго - Орифлейм.
mindscan
Аз ползвам когато ми излезе нещо или пък котката ми ме одереи съм страшно доволна.... Аз си я преватизирах от мама и дори не е моя цвят но вържи страшна работа и седи по- естествено
![]()
HappiNess [*Its a journey, not a destination*]
като гледам всички сте се насочили към много качествената козметика на AVON :X:X:X
I Love
Vania
Kabakova
I vse pak kato cqlo produktite na Oriflame sa v pyti po-hubavi ot tezi na Avon. Az sym dostignala do toq izvod sled mnogokratni opiti da mi haresa neshto na Avon (i to da ne e s minal srok na godnost).Първоначално написано от preichetoy
Аз пък съм с точно обратни на твойте впечатления!!!! Ползвам AVON Сигурно от 7 години и до сега не е имало случай да остана разочарована от някой продукт!!! А от Oriflame съм си поръчвала най-много 10 пъти и изобщо не съм доволнаПървоначално написано от Nadelina
а за цените им да не говорим
![]()