.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 16 от общо 16

Пудра & Фон Дьо Тен->2 в 1 на AVON

Чудя се дали да си взема.Та който е дистрибутор на Ейвън или е ползвал да каже дали става за нещо,или да се откажа

Град
    Там,където най-малко очакваш....
    една приятелка го ползва и е мн доволна
    If someone waits for you,it doesn't mean that they have nothing to
    do...it just means that nothing else is more important than you... )

Супер фен Аватара на preichetoy
    Град
    София, Люлин
    Страхотно е. Жалко, че го няма моят цвят .
    mindscan

az sam na oriflame tam sashto ima mn fondioteni na Grodani Gold v momenta sestra mi i maika mi go polzvat i sa mn dovloni na men lichno poveche mi haresva oriflame zashtoto tam imam chuvstvoto che sa mn po- evtini produktite...

Град
    По света и у нас :)
    Цитирай Първоначално написано от pcdollsmimi
    az sam na oriflame tam sashto ima mn fondioteni na Grodani Gold v momenta sestra mi i maika mi go polzvat i sa mn dovloni na men lichno poveche mi haresva oriflame zashtoto tam imam chuvstvoto che sa mn po- evtini produktite...
    Само ти имаш това чувство!!

В класацията на Skin deep Avon е на едно от челните места по вредност на продуктите!Не слагайта лайна по кожите си!На тази цена(или с 1-2лв по-висока) по-добре си вземете Орифлейм или Мейбълин!

Град
    София, Люлин
    Мейбълин може да са по-добри, но Орифлейм в никакъв слушчай. Бях им дистрибутор две години докато се усетя, че са мега боклуци.
    mindscan

Цитирай Първоначално написано от preichetoy
    Мейбълин може да са по-добри, но Орифлейм в никакъв слушчай. Бях им дистрибутор две години докато се усетя, че са мега боклуци.
    То всичко на по-достъпни цени е боклук.Само че сравняваме боклуците едни с други и Ейвън е в пъти по-зле от Орифлейм.

Град
    София, Люлин
    Защо пък всичко на достъпни цени да е боклук. Далеч не е така. А пък в производството на едно Ейвън са по-добри, а в това на друго - Орифлейм.
    mindscan

Защото евтини продукти =евтини съставки=вредни съставки

Става
    When You Live Forever,What Do You Live For??

Град
    Happiness
    Аз ползвам когато ми излезе нещо или пък котката ми ме одере и съм страшно доволна.... Аз си я преватизирах от мама и дори не е моя цвят но вържи страшна работа и седи по- естествено
    HappiNess [*Its a journey, not a destination*]

Повече от фен Аватара на BoRe
    Град
    Boston, United States
    като гледам всички сте се насочили към много качествената козметика на AVON :X:X:X
    I Love
    Vania
    Kabakova

Мега фен
    Град
    Tam kyDetO Sym veChno vLubenA
    А пък в производството на едно Ейвън са по-добри, а в това на друго - Орифлейм.
    I vse pak kato cqlo produktite na Oriflame sa v pyti po-hubavi ot tezi na Avon. Az sym dostignala do toq izvod sled mnogokratni opiti da mi haresa neshto na Avon (i to da ne e s minal srok na godnost).

Цитирай Първоначално написано от Nadelina
    А пък в производството на едно Ейвън са по-добри, а в това на друго - Орифлейм.
    I vse pak kato cqlo produktite na Oriflame sa v pyti po-hubavi ot tezi na Avon. Az sym dostignala do toq izvod sled mnogokratni opiti da mi haresa neshto na Avon (i to da ne e s minal srok na godnost).
    Аз пък съм с точно обратни на твойте впечатления!!!! Ползвам AVON Сигурно от 7 години и до сега не е имало случай да остана разочарована от някой продукт!!! А от Oriflame съм си поръчвала най-много 10 пъти и изобщо не съм доволна а за цените им да не говорим

Супер фен Аватара на divacheee
    Град
    ...
    Цитирай Първоначално написано от ThE OnE MoRe InSaNe
    Цитирай Първоначално написано от pcdollsmimi
    Само ти имаш това чувство!!
    На AVON са по евтини

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си