.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 26

Тема: Топиране

Топиране

Топирате ли се??Има ли нещо вредно за косата в това,освен че след това се разресва трудно?Моята е чуплива,поринцип си я чупя с пяна,но наскоро открих че ми е адски гот с топирана и се права така Е малко приличам на гръмнал бойлер ма си се кефа
    LoSing You Is lIkE liVing in A worLd witH no aiR..

Не . С тупирана коса навън няма да се покажа , ако иска папата да ме моли ! Според мен това накъсва супер много косата , пък и вече е толкова банално . Все едно не си си рясала косата , баси селянията ...

amii i az predi se topirah no ve4e ne .. stana mnogo selsko .. p1k i omr1zva .. t1po e vseki den da si s edna i s16ta pri4eska

Супер фен Аватара на tItEufFf
    Град
    Франция
    Да, много накъсва косата. По принцип е яко един два пъти да се напрайш така ама повече Пък и повечето момичета не знаят как да се топират и косата им е все едно 10 години не са я ресали

Le Hainaut volley,
    plus qu'une

Става яко, но супер мн наъсва косата и ако освен това използваш и преса...уЖс

Цитирай Първоначално написано от dark_sw
    Не . С тупирана коса навън няма да се покажа , ако иска папата да ме моли ! Според мен това накъсва супер много косата , пък и вече е толкова банално . Все едно не си си рясала косата , баси селянията ...
    тва си е твое мнение,тя си се харесва,аз също понякога си топирам косата но не треа да става мн често щот се накъсва и става тънка и изтощена

Почти всеки ден съм топирана.
    ИМАМ СДЕЛКА С ДЯВОЛА ДААААААААААААММММ АЗ САМАТА СЪМ ЧАСТ ОТ НЕГО (:

Аз много се кефя на топирана коса обаче не мога да се правя! Кат почна да се топирам резултата е РИТАНА ЗЕЛКА

Град
    НякъДе Там ... В Club Mania In Sunny Beach .. :P
    Цитирай Първоначално написано от dark_sw
    Вярно е че много накъсва косъма , но ако се топираш леко за обем мене ми харесва..
    Sex Is Not The Answer . . . "Sex" Is The Question "Yes" Is The Answer . . .
    WwW.ImPulSe.Bg/Puky

Цитирай Първоначално написано от sladko_teenche_v
    Аз много се кефя на топирана коса обаче не мога да се правя! Кат почна да се топирам резултата е РИТАНА ЗЕЛКА
    до болка ми е познато

абе всеки ден да си правиш като "ритана зелка" не е много полезно. Ако е за един случай на месец-два да речем.. бива. Аз лично съм се тупирала не повече от 2-3 пъто през живота си, но само за придобиването н лек обем

Яко е ,но е много комерсялно и избягвам да го правя,а ходя на процедури за косата,а и без това съм си закачила (не че косата ми не е хубава,просто и трябва много време да израсте и много се изтощава)
    * biтch... your boyfrieнd ωaнтs ме ; ) *

Град
    Велико Търново
    topiram se samo,kogato imam specialen povod.za bala mi 6te sam topirana,no topiraneto izto6tava kosata,poneje kakto ve4e kazaha nakasva kosama.a kolkoto do trudnoto razresvane,prosto se izkapva6 i vs e OK
    Руса кукличка

Топирам се, но не много често. Косата ми попринцип е много здрава (което е идеално) и въпреки това се накъсва като за световно... Ама и аз съм си инат!

Баси за от вас чувам че било комерсиално,селяния... От сички момичета,които познавам и в цялото ми даскало само 3 момичета се прайм така изобщо не е някфа мода.. Аз се направих така щот мислех че ше е по-различно кат ги гледам сички с пресираните зализани косици..
    LoSing You Is lIkE liVing in A worLd witH no aiR..

Супер фен
    Град
    Варна
    Не, никога не съм я топирвала. И без това постоянно използвам пресата, излишно е още да я тормозя.
    За цялата ни злоба в сърцето идва ден и всичко се връща... [!]

правя го но рядко .. в общи линии сега ми се налага по честичко защото сси смених бг шампоана с канадски и нещо от шампоана косата ми не изглежда бухнала както с този които ползвах в бг

ee az sashto se topriram naistina e mn qko a i imam emo briton a inache nqkoi kazvat che s presata moje da si naprvaish mn qk obem nee !!! parvo che za da si napravish obem s presata ti trqbva starshno mn vreme pone dva chasa za sichki plastove na kosata i vtoro s presata nikoga nemojesh da poluchish sashtiq efekt koito poluchvash s grebena tva E!!!! :P :P :P

Супер фен Аватара на tItEufFf
    Град
    Франция
    pcdollsmimi, да ама като се правиш с пресата ефекта е по-дълготраен. А с гребена за по-малко от час обема спада, особено ако си на открито.

Le Hainaut volley,
    plus qu'une

Град
    Happiness
    Имам много опит с това, преди и аз се топирах... в началото като не знаех как да се направя и приличах на гръмнал бойлер Ти си на етажи предполагам.... То иначе не може хубаво...Та за да не е като гръмнал бойлер хвани един по дебел пласт от косата (най-горен етаж) разреши го хубаво след това ОТДОЛУ пръсни с лак и топитай пак ОТДОЛУ! И то не целия кичур ами само там при корените... Ако имаш хубав лак и по -къси етажи ще стои по- дълго.

ПП: Знам че съм зле с обясненията, надявам се някой да е разбрал
    HappiNess [*Its a journey, not a destination*]

Цитирай Първоначално написано от Chr!sSie
    pcdollsmimi, да ама като се правиш с пресата ефекта е по-дълготраен. А с гребена за по-малко от час обема спада, особено ако си на открито.
    pri men ne spada -az topiram pryskam s lak i pak topiram

Супер фен Аватара на GabisiTa
    Град
    В едно сърце <3
    Не се топирам често, само като си правя по-специална прическа, иначе често ползвам пресата, а и с нея получавам достатъчен обем...
    “Усмихни се.
    Има хора,които никога не се разделят!"

Повече от фен Аватара на BoRe
    Град
    Boston, United States
    кфо беше топиране
    утаняване с оная назъбената ножица
    или с гребен срещу косама
    [/b]
    I Love
    Vania
    Kabakova

Град
    на плажа =)
    Цитирай Първоначално написано от BoRe
    с гребен срещу косама

Мега фен Аватара на miloto_girl_4e
    Град
    нА плАнеТаТа зеМя
    Не се топирам..
    1. е вредно за косата, достатъчно и вреда с пресата
    2. не ме кефи
    3. всяко второ момиче ходи с прическа тип "гръмнал бойлер", такаче.. не го считам за нещо ефектно..
    Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си