.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 27

За "чаршафите"

Защо се допускат постове от този тип:

Цитирай Първоначално написано от borovinkaa
    Цитирай Първоначално написано от He}|{Ha_Dpo|`a
    Цитирай Първоначално написано от hahohiho_girl
    лелее направо нямам думи как може да говорите така,като само ръсите пълни глупости?!?тва да си миеш косата на 3-4 дена е абсолютно нормално аз също си я мия на такъв интервал,също ми е мазна и ми изглежда супер,освен последния ден,когато вече си личи ,че е мръсна.а тва,че за вас изглежда НЕЧИСТОПЛЪТНО е мн погрешно та дори и майка ми ми е казвала,че така е много по-добре,отколкото да си я миеш с шампоана и то повече от 2-максимум 3 пъти в седмицата,а майка ми е професионален фризьор и е работила 10 години в италия и то за модни къщи направо не мога да повярвам а и къде в коментарите на създателката пише че се и къпе на 3-4-5 дена? все едно чета жълтите преси не знае за какво говори,ама упорито държи на своето си
    Абе момиче я чети по-внимателно Говориш наизуст 1.Написала си го е самата авторка,че сега е почнала да се къпе на 3-4 дори 5 дена!!! 2.Да се мие през 2-3 до 4 дена (айде от мен да мине),но да не й е мазна косата!!!А тя казва,че слага пудра на МАЗНА коса с цел да й се изсуши косъма!!!

И за Боровинка - това беше голяма простутия,че мазната коса се третира,като се къпиш през по-голям интервал от време Я ми кажи ти би ли ходила 3-4 дена с мазна коса на клечки ... Май не искам да знам ама все пак ... няма да откажа да ми отговориш
    П.П. Хората не случайно са създали продукти за мазна коса
    Да, случвало се е когато съм била болна, но по принцип моята коса не е толкова мазна.Когато бях по-малка мислех, че ако се къпя всеки ден ще изглежда супер.Да, ама не.Сутрин я миеш, и до вечерта е на клечки.И щом мислиш, че говоря простУтии, питай фризьорката си.Обясних го горе, и пак ще го обясня за глухите : колкото по-често миеш косата си, толкова повече себум се отделя, и толкова по-мазна изглежда.
    1.Не знам как повтаряш за глухите като тук ПИШЕШ а не ГОВОРИШ
    2.Не си струва да занимавам себе си и фризьорката ми с проблеми,които нямам И моята коса преди година и нещо се омазняваше много бързо (на около 2 дена),но се справих с проблема НАЛИ?!Щом аз мога - и другите могат (стига да искат)
    3.Знам,че не е хубаво да си миеш косата вреки ден,но ако се налага - защо не?!Все пак мисля,че е по-добре човек да се къпе по-често вместо 2-3 дена да стои с коса на клечки (все едно си е сложил 1 килограм гел...
    Не се опитвай да ми търсиш грешки как би ти звучало - ще повторя за слепите.Така де, няма нужда от излишно издребняване.
    Щом нямаш такива проблеми и очевидно не си имала сериозни, не разбирам защо продължаваш да упорстваш и да държиш на своето.Всички сме единодушни в това, че косата не трябва да изглежда мазна.Ядосах се от нападките срещу авторката(или който го е написал), тъй като не бяха основателни.Щом тя е решила да се жертва за месец-два и да се избави от това, не виждам какъв е проблема.
    1.Ми щом не звучи добре не използвай този израз бе
    2.Май не си забелязала,но в предишния пост бях писала,че преди около година имах проблем с косата (много бързо се омазняваше) и този проблем беше за около 2-3 месеца!!!Ако за теб 2-3 месеца проблеми с косата не са сериозни - сори,но за мен са и то МНОГО (все пак си обичам косата и искам винаги да изглежда добре)!!!Естествено започнах да се грижа по-добре за косата си и този проблем изчезна без да ми се налага да не се къпя по 4-5 дена и да стоя с коса на клечки
    Извод:Стоенето с мазна коса и допълнителното й цапане с разни пудри НЕ Е решение на проблема!!!
    Айде спирам да споря Щом искате стойте си с мазните и проблемни коси цели седмици,без да правите опити да се оттървете от този проблем
    Само да вметна, че на израза му нямаше нищо, докато не се намеси ти и твоите "остроумни" забележки.
    И да много добре забелязах, но щом мислиш, че омазняване на 2 дена е многоо сериозно си доста заблудена.Пурденето на косата не е разрешение на проблема, но и къпенето всеки ден също.
    Да вметна, че аз мия косата си редовно и полагам много грижи, за да изглежда страхотно(тъй като едва ли не излезе, че не се къпя) и се оттървах от бързото омазняване така.Опитах се да ти обясня, но явно не желаеш да разбереш
    ...след като с няколко кликвания може да се цитира само последното мнение:

1.Ми щом не звучи добре не използвай този израз бе
    2.Май не си забелязала,но в предишния пост бях писала,че преди около година имах проблем с косата (много бързо се омазняваше) и този проблем беше за около 2-3 месеца!!!Ако за теб 2-3 месеца проблеми с косата не са сериозни - сори,но за мен са и то МНОГО (все пак си обичам косата и искам винаги да изглежда добре)!!!Естествено започнах да се грижа по-добре за косата си и този проблем изчезна без да ми се налага да не се къпя по 4-5 дена и да стоя с коса на клечки
    Извод:Стоенето с мазна коса и допълнителното й цапане с разни пудри НЕ Е решение на проблема!!!
    Айде спирам да споря Щом искате стойте си с мазните и проблемни коси цели седмици,без да правите опити да се оттървете от този проблем
    ...или още по-добре:

...
    Мисля, че на никой не му е приятно да чете подобни постове, скролвайки постоянно.

Ако модераторите се заемат да редактират няколко такива поста в различни раздели, предупреждавайки, че повече няма да се толерират, потребителите ще си вземат бележка и темите ще станат много по-приятни за четене.

Цитирай Първоначално написано от BallFace
    Мен ме кефят
    И кое по-точно те "кефи"?

Цитирай Първоначално написано от f(x)
    Цитирай Първоначално написано от BallFace
    Мен ме кефят
    И кое по-точно те "кефи"?
    prostiqta!!

Дразнещо е, наистина!

Има кръв, има чест, има страст, има слава! Няма страх, няма измама, … няма мое, няма твое … „Светът е Берое"

Град
    Terra incognita!
    Гадно,трябва да се модерира най-добре!
    "A stunning journey to hell and back."
    How long could you last?

Цитирай Първоначално написано от bulgarche-to
    Дразнещо е, наистина!
    Цитирай Първоначално написано от Memento mori!
    Гадно,трябва да се модерира най-добре!
    След като не съм едиствената на това мнение, ще се радвам да се включи модератор в темата.

Мега фен
    Оф леле...хора,абе вие май не се осъзнавате...
    Вие какво очаквате от модераторите ? Да стоят по цял ден пред компютрите си и да ви четат и редактират глупостите ли ?Пък и те са хора,имат личен живот...форума е голям,и неможе да се насмогва на всяка наша потребителска глупост !

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    Цитирай Първоначално написано от Sixxkiller
    Оф леле...хора,абе вие май не се осъзнавате...
    Вие какво очаквате от модераторите ? Да стоят по цял ден пред компютрите си и да ви четат и редактират глупостите ли ?Пък и те са хора,имат личен живот...форума е голям,и неможе да се насмогва на всяка наша потребителска глупост !
    Това е така, но не значи, че трябва да го оставяме на произвола на съдбата. За всякакви нарушения - темата за модераторска помощ. И все пак-цитирането не е забранено. Ако вие не искате "чаршафи"-редактирайте цитата.

Град
    Свищов
    5.Да НЕ публикуват снимки с големи размери, които затрудняват
    разглеждането на сайта от останалите потребители

Тук се говори за снимки, а не з цитати.
    И на мен не ми харесват и би следвало да се премахват. От името на екопа, моля за съдействие.

Цитирай Първоначално написано от krem4et0

И на мен не ми харесват и би следвало да се премахват. От името на екопа, моля за съдействие.
    Тълкуваш правилата прекалено буквално. Смисъла вложен в тази точка не е единствено спрямо картинките.

Цитирай Първоначално написано от krem4et0

Колкото затрудняват разглеждането на сайта големите снимки, толкова, че и повече, го правят тези постове.

Този раздел е за предложения, затова предлагам и това да се впише в правилата, след като няма да затрудни потребителите, а напротив - ще улесни всички и ще направи прекараното време във форума много по-приятно.

Sixxkiller, да, когато някой поеме отговорността да е модератор ще прецени има ли достатъчно време да "насмогва" на всяка "потребителска глупост", което нямаше да е необходимо ако потребителите спазваха някои "неписани правила" що се отнася до интернет общуването.

Град
    Свищов
    Някой да прочете последните ми 2 изречения? Просто в темата за модераторска помощ или на ЛС, вписвайте и тези нарушения.

Скоро ще имаме нови правила и ще бъде затегнат контрола не само за подобни теми. Ще имаме и нови модератори за да смогнем.

Мега фен Аватара на Spider4eto
    Бтв имаше много яка екстра на новия форум: под всяко мнение имаше удивителна, на която като кликнеш и съобщаваш за нередност. Има ли някакъв шанс да се направи на тази версия

Това ще е първата екстра която искам да въведа в тази този форум Супер полезна е и на практика вие ще можете косвено да модерирате.

Дам наистина ще става много по-лесно

Цитирай Първоначално написано от alex
    Скоро ще имаме нови правила и ще бъде затегнат контрола не само за подобни теми. Ще имаме и нови модератори за да смогнем.
    Радвам се че ще се затегне контролът.

ВИНАГИ ЩЕ Я ОБИЧАМ!!! Руми винаги ще бъде най - великата певица!!
    http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=191960

Супер фен
    Град
    България
    Цитирай Първоначално написано от SeXyL[!
    Nk@]
    +1 Аз също!!!Имам една идея!Няма ли възможност тези юзъри които изтривате повече да не могат да се регистрират в teenproblem от същия компютър?

Благодаря за отделеното време!
    Цитирай Първоначално написано от ScionOfStorm
    Танц

Звънците ми глупашки
    Нека бъдат нашия звучен съпровод.
    Усмивки веселяшки...
    Тъга са те, ала от особен род.

Цитирай Първоначално написано от ANTIHUMAN
    Nk@]
    +1 Аз също!!!Имам една идея!Няма ли възможност тези юзъри които изтривате повече да не могат да се регистрират в teenproblem от същия компютър?

Благодаря за отделеното време!
    Да , но ако те изтрият да речем...и си преинсталираш линдолуса и ще си с друг IP адрес и пак ще можеш да пишеш...но иначе е добро като идейка..

ВИНАГИ ЩЕ Я ОБИЧАМ!!! Руми винаги ще бъде най - великата певица!!
    http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=191960

Nk@]
    Да , но ако те изтрият да речем...и си преинсталираш линдолуса и ще си с друг IP адрес и пак ще можеш да пишеш...но иначе е добро като идейка..
    Извинявай ама трябва да си с болен мозък за да си преинсталираш уиндоуса само за да спамиш някакъв форум

Град
    Свищов
    Аз съм си преинсталирала Windows-а за последните 4 години най-малко 10 пъти. Да не говорим, че през това време си смених и компютъра. С изключение на това, че в 1 момент интернет провайдъра ми смени всички IP-та, оз си седя с моето си. Но при нас IP-то е обвързано с MAC адреса на устройството

Мега фен
    Ае...всички,стига сте говорили глупости ! Отивате и сменяте нет доставчика и сте готови...А и дори админа може да банне по ИП,и тогава тоя потребител няма да може и да чете във форума !
    а най-страшното е,когато админа банне цялата подмрежа на нет доставчика,и тогава никой който е на нет доставчик Х /например/ и тогава никой няма да може да влиза във форума....(
    Добре че админите са печени,иначе много хора досега да нямат право да влизат ?

Мега фен
    Да бе баннете ми цялата зала по IP, щото някой лапе се е избазикало...

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от Чичко_Полицай
    Eми контрол приятел...
    Това е !

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от Sixxkiller
    Цитирай Първоначално написано от Чичко_Полицай
    Eми контрол приятел...
    Това е !
    Ем малко трудно е да контролираш 30-тина дечурлига не мислиш ли

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си