Защо се допускат постове от този тип:
...след като с няколко кликвания може да се цитира само последното мнение:Първоначално написано от borovinkaa
...или още по-добре:Първоначално написано от He}|{Ha_Dpo|`a
Мисля, че на никой не му е приятно да чете подобни постове, скролвайки постоянно.Първоначално написано от He}|{Ha_Dpo|`a
Ако модераторите се заемат да редактират няколко такива поста в различни раздели, предупреждавайки, че повече няма да се толерират, потребителите ще си вземат бележка и темите ще станат много по-приятни за четене.
И кое по-точно те "кефи"?Първоначално написано от BallFace
prostiqta!!Първоначално написано от f(x)
Дразнещо е, наистина!
Има кръв, има чест, има страст, има слава! Няма страх, няма измама, … няма мое, няма твое … „Светът е Берое"
Гадно,трябва да се модерира най-добре!
"A stunning journey to hell and back."
How long could you last?
Първоначално написано от bulgarche-to
След като не съм едиствената на това мнение, ще се радвам да се включи модератор в темата.Първоначално написано от Memento mori!
Оф леле...хора,абе вие май не се осъзнавате...
Вие какво очаквате от модераторите ? Да стоят по цял ден пред компютрите си и да ви четат и редактират глупостите ли ?Пък и те са хора,имат личен живот...форума е голям,и неможе да се насмогва на всяка наша потребителска глупост !![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Това е така, но не значи, че трябва да го оставяме на произвола на съдбата. За всякакви нарушения - темата за модераторска помощ. И все пак-цитирането не е забранено. Ако вие не искате "чаршафи"-редактирайте цитата.Първоначално написано от Sixxkiller
5.Да НЕ публикуват снимки с големи размери, които затрудняват
разглеждането на сайта от останалите потребители
Тук се говори за снимки, а не з цитати.
И на мен не ми харесват и би следвало да се премахват. От името на екопа, моля за съдействие.
Тълкуваш правилата прекалено буквално. Смисъла вложен в тази точка не е единствено спрямо картинките.Първоначално написано от krem4et0
Колкото затрудняват разглеждането на сайта големите снимки, толкова, че и повече, го правят тези постове.Първоначално написано от krem4et0
Този раздел е за предложения, затова предлагам и това да се впише в правилата, след като няма да затрудни потребителите, а напротив - ще улесни всички и ще направи прекараното време във форума много по-приятно.
Sixxkiller, да, когато някой поеме отговорността да е модератор ще прецени има ли достатъчно време да "насмогва" на всяка "потребителска глупост", което нямаше да е необходимо ако потребителите спазваха някои "неписани правила" що се отнася до интернет общуването.
Някой да прочете последните ми 2 изречения? Просто в темата за модераторска помощ или на ЛС, вписвайте и тези нарушения.
Скоро ще имаме нови правила и ще бъде затегнат контрола не само за подобни теми. Ще имаме и нови модератори за да смогнем.
Бтв имаше много яка екстра на новия форум: под всяко мнение имаше удивителна, на която като кликнеш и съобщаваш за нередност. Има ли някакъв шанс да се направи на тази версия![]()
Това ще е първата екстра която искам да въведа в тази този форумСупер полезна е и на практика вие ще можете косвено да модерирате.
Радвам се че ще се затегне контролът.Първоначално написано от alex
![]()
ВИНАГИ ЩЕ Я ОБИЧАМ!!! Руми винаги ще бъде най - великата певица!!
http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=191960
+1 Аз също!!!Имам една идея!Няма ли възможност тези юзъри които изтривате повече да не могат да се регистрират в teenproblem от същия компютър?Първоначално написано от SeXyL[!
![]()
![]()
Благодаря за отделеното време!
Първоначално написано от ScionOfStorm
Да , но ако те изтрият да речем...и си преинсталираш линдолуса и ще си с друг IP адрес и пак ще можеш да пишеш...но иначе е добро като идейка..Първоначално написано от ANTIHUMAN
![]()
ВИНАГИ ЩЕ Я ОБИЧАМ!!! Руми винаги ще бъде най - великата певица!!
http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=191960
Извинявай ама трябва да си с болен мозък за да си преинсталираш уиндоуса само за да спамиш някакъв форумПървоначално написано от SeXyL[!
Аз съм си преинсталирала Windows-а за последните 4 години най-малко 10 пъти. Да не говорим, че през това време си смених и компютъра. С изключение на това, че в 1 момент интернет провайдъра ми смени всички IP-та, оз си седя с моето си. Но при нас IP-то е обвързано с MAC адреса на устройството![]()
Ае...всички,стига сте говорили глупости ! Отивате и сменяте нет доставчика и сте готови...А и дори админа може да банне по ИП,и тогава тоя потребител няма да може и да чете във форума !
а най-страшното е,когато админа банне цялата подмрежа на нет доставчика,и тогава никой който е на нет доставчик Х /например/ и тогава никой няма да може да влиза във форума....(
Добре че админите са печени,иначе много хора досега да нямат право да влизат ?![]()
Да бе баннете ми цялата зала по IP, щото някой лапе се е избазикало...![]()
Eми контрол приятел...Първоначално написано от Чичко_Полицай
Това е !
Ем малко трудно е да контролираш 30-тина дечурлига не мислиш лиПървоначално написано от Sixxkiller
![]()