.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 29 от общо 29

Тема: Сексшоп

Голям фен Аватара на lwsu
    Град
    Сф

...

на ерос шоуто имаше цял хамбар пълен със щандове - хиляди вибратоти багини, атрибути всякакви, Кори Спайс събра всички като пчели на мед (говоря за миналогодишното) - показваше как се практикува секс кам, пишеха и в един чат какво да прави, а тя изпълняваше всичко, а хората отстрани само дето не си ходиха по главите за да я гледат и снимат
    Do you speak Salsa? .......

До момента не съм влизала, но честно казано има някои много хубави чифтове бельо, които съм виждала по сайтовете им. И все се каня да отида и да си взема, ама пуст му мързел...
    Иначе имам едни белезници, но не се броят, понеже не съм си ги купувала аз, а са ми подарък от мъжа.
    "... И знай, че само глупакът повтаря старите грешки, надявайки се на нов резултат!"
    ~
    When I see you, you make me lose all control
    Like a fire, burning deep in my soul!

влизал съм два три пъти,но предпочитам да пазарувам онлайн от тук www.sexshop.bg ,купувал съм доста неща оттам и съм много доволен от качеството на продуктите,а и днес видях,че имат промоция-купуваш за 200 плащаш само 100лева и рещих да я споделя с вас хораааааааааааааааааа

Голям фен Аватара на UniCoWN
    Не съм влизала, но съм зарибена да си взема нещо от такъв магазин/сайт. Ще видим по-нататък.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си