- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Сексшоп
на ерос шоуто имаше цял хамбар пълен със щандове - хиляди вибратоти багини, атрибути всякакви, Кори Спайс събра всички като пчели на мед (говоря за миналогодишното) - показваше как се практикува секс кам, пишеха и в един чат какво да прави, а тя изпълняваше всичко, а хората отстрани само дето не си ходиха по главите за да я гледат и снимат
![]()
Do you speak Salsa? .......
До момента не съм влизала, но честно казано има някои много хубави чифтове бельо, които съм виждала по сайтовете им. И все се каня да отида и да си взема, ама пуст му мързел...
Иначе имам едни белезници, но не се броят, понеже не съм си ги купувала аз, а са ми подарък от мъжа.
"... И знай, че само глупакът повтаря старите грешки, надявайки се на нов резултат!"
~
When I see you, you make me lose all control
Like a fire, burning deep in my soul!
влизал съм два три пъти,но предпочитам да пазарувам онлайн от тук www.sexshop.bg ,купувал съм доста неща оттам и съм много доволен от качеството на продуктите,а и днес видях,че имат промоция-купуваш за 200 плащаш само 100лева и рещих да я споделя с вас хораааааааааааааааааа
Не съм влизала, но съм зарибена да си взема нещо от такъв магазин/сайт. Ще видим по-нататък.![]()