.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 7 от общо 7

Тема: sa

Аз съм момиче на 14 и миналта година работих и тази също ще работя.Ако намериш при кого да работиш без да ти прави проблем за възрастта,щото по закон трябва да си на 16+,защо не?

ее жалко... нямам връзки с работодатели , а за такива като мен само бармани ли може ? |(

Мега фен Аватара на kuklichka_bg
    Град
    в мечтите ми
    i az rabotq na nqkolko mesta 6tot sam malka i ne mi plashtat mnogo samo na 1 na 15 sam sam :P sa4etavash razli4nite dni primerno az sam prez den taka se razbrahame rabotq kato servitiroka v edno leko tihi4ko xax zavedenie i v edna shivashka firma da opakovam edni drehi da gi tikam v 4uvali az prez sabuta i nedelq i ponqkoga prez sedmicata razdavam flaeri xaxaax trqbva da pitash se se namirat hora koito da te vzemat koito tarsi namira
    Когато нещо отмине, тогава усещаме колко хубаво е било.

Голям фен Аватара на o0ps
    Може да се намери, даже за работодателите е по-изгодно защото хем ще ти плащат по-малко, хем няма да се занимават с документи, но все пак не всички рискуват да наемат деца защото ако ги хванат глобите са доста големи. Аз също съм на 15 и това лято ще работя, нелегално естествено, в една фабрика хах...

e bravo az nqmam 6ans 6toto sam samo na 13 a mnogo iskam da imam sobstveni pari ama nqma kak q kajete vav Varna kade 6te me vzemat sle nqkolko godini

ест че да..просто трябва да намериш

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си