- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- искам си го :(
Харесвам ужасно много едно момче .. просто ми е влезнал под кожата понеже се държа мн готино с мене .. Ходехме и се разделихме щото се оказа че той не си е изяснил кво иска мн му е хубаво с мен така казва , но харесва и друга с която не може да бъде никога понеже са братовчеди.. искам да си го върна .. кажете някакв начин .. как да му подскажа че с мен няма да сгреши ..!?![]()
Nikoi NiKOga nE sI OtIvA oT nQkOgO,AkO nE e oStAvIl Ne6tY oT sEbE Si...
Предложи му тройка
Груб и нетактичен, невъзпитан и циничен, арогантен и саркастичен, нагъл и егоистичен, гаден и нарцистичен, това съм аз. Нещо против?
Aa taka e mn gadno , no ti dorii i da mu podskajesh , edva li shte stane neshto ako toi haresva dryga ...
ChuDq se na Kade ....?
Няма смисъл да сте заедно,щом той си харесва друга.Каквото и да правите той ще си мисли за нея .
Изчакай малко .
![]()
Съгласна съм!Първоначално написано от Шлядку*бэбэ
И ще разбереш какво е да не виждаш щастието, когато Раят потъне в мрак ... W.A.S.P. - Heaven's Hung In Black![]()
The love is behind the gossip! ;]![]()
харесва братов4едка си ??!![]()
тоя ше е някой мн извратен братт![]()
![]()
Братовчедка сииии![]()
![]()
![]()
![]()
Боже..Еми да нищо няма да стане м/у тях,ама има ли смисъл и да тръгнете като знаеш,че той ще мисли за друга
![]()
.. Another day's gone,but you still hide behind your fear ... The fear of the silence ..Open your mind .. Find the way how out of this darkness ..
Да.. изчакай малко, може да е моментно и след това да забрави малко другата, братовчедкамумале.. незнам... просто !
Имаш шанс но му дай време да видиш какво ще излезе не бързай
![]()
Попитай ме http://ask.fm/alekscheto00
Абе то някои хора разбират след като вече ходят, че са роднини. Други са роднини по на бабата на майката на чичото на вуйчото на схващате идеята. Все пак мисля, че ако почакаш малко, може и да те хареса. Но не прекалявай с надеждите.
Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.
Вярно еПървоначално написано от Chacho
. Така стана , че тръгнах с едно момче и след има някъде 1 седмица разбрах , че сме братовчеди и скъсахме
![]()
![]()
![]()
ааааа,тва ме разби...харесва брад4едката![]()
![]()
![]()
той сам ще разбере 4е ако избере теб пред брад4едката няма да сгрешиако не разбере на4и тоя 4овек е мн смахнат