Цитирай Първоначално написано от TvOeTo_mOmcHe
Загубих любовта на живота си окончателно.Не съм някакъв тука да почна да рева че няма за какво да жиевя и т.н.Просто искам да кажа на някой защото ме боли .. а трябва да се правя че ми е все тая .. че не ми пука.. Обичам едно момиче вече 10 месеца и ту се събираме ту се разделяме просто всичко е толкова трудно м/у нас че няма накъде.Обичаме се толкова много,а не сме заедно.Бяхме заедно докато аз не се преместих не много далеч но достатъчно да не можем да се виждаме много често.Достатъчно да не знаем кой какво прави.. и това ни убива .. искам да съм с нея обичам я а просто няма как аз съм на почти 18 тя е на почти 16 ... обичаме се не съм обичал друга толкова силно .. но просто мойте лъжи ме докараха до тука.Знам това,знам че я лъжех,че я наранявах милиони пъти,но и мен ме е боляло,а просто трябваше един от 2та да каже цялата истина на другия.. но аз съм прекалено голям страхливец за да и призная колко много я обичам и прекалено горд че някой като мен ще се влюби,ще обича толквоа някоя .. аз просто все едно нямнам право.. и сега трябва да се правя пред всички че не ми пупка .. за нея .. че не я о бичам .. че е поредната .. а това не е така тя е момичето което искам и което обичам .. сега като свършим училище се връщам в града където е тя .. и какво скъсахме малко преди да се прибера.. милех че има друг ама няма защото аз я виждам всяка събота и неделя .. И ето сега след толкова месеци разправий.. ние се разделихме окончателно .. и сме прекалено горди за да се потърсим нито аз нея,нито тя мен.. и явно така ще бъде аз .. мисля сега въобще да не се прибирам а да замина някъде.. да не я виждам.. знам че не ви интересува много много .. ама просто имах нужда да го кажа на някой.. и въпреки че немога да покажа на другите че съм супер чувствителен и аз имам чувства и че мен ме боли .. то нека да го кажа на някой .. ;( ...
i az edin vid izgubih liubovta na jivota si.... Eee nie ne sme bili zaedno, no adski mnogo q obichah... i vse oshte q obicham vse taka silno i vinagi shte q obicham, no za jalost shte si ostana smao s obichaneto...