.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 9 от общо 9

Някво странно :S

имам някво ро-странно течение /от бялото/ пак бяло ма ро-гъсто .. отдолу ме пари понякога дори само да седя ... днеска праих секс и рак така пареше кат ма бараше ... и нямяше как да спрем на най-интересното някяквя идея някои

emi nai dobre hodi na lekar

Град
    Ha MopeTo (sun)
    не звучи никак,амаааааааааааааааа никак добре
    Не Е вЯрнО, чЕ сИ На мОеТо НиВо ... Ти сИ нОмЕр 2 , а Аз НомЕр 1 [!][!][!]

по добре отиди на гинеколог ... може да ти е излязла и раничка и попринцип ако ти тече много бяло течение може скоро да ти дойде .. но по добре отиди на лекар!

Се пак иди на лекар!!!!!!

АЗ ще се прекръстя на д-р ОхБоли

Кандидоза (млечница)
    Кандидозата може да се предава и по полов път, но това не е задължително. Това е гъбична инфекция. Някои мъже са носители на гъбичния организъм, причиняващ болестта, затова тя може да се предава постоянно като пинг-понг между партньорите. Ако е налице такава ситуация, двамата трябва да се подложат на лечение едновременно. Ако установите, че сте се заразили с кандидоза, това не означава, че партньорът ви е имал сексуални отношения с някой друг. Болестта понякога се призинява от лечение с антибиотици. Симптомите на кандидозата са сърбеж и течение като пресечено мляко. Обикновено за лечението й се предписват вагинални таблетки и крем. Ако инфекцията е тежка, могат да се предпишат и лекарства, които се приемат през устата.

Ние тук не можем да ти помогнем... Най-много да дадем по някое предположение, което не се знае колко вярно ще се окаже всъщност. Отивай при компетентен по въпроса човек- лекар!
    BсИчkO Ce BPъЩа...

Град
    НякъДе Там ... В Club Mania In Sunny Beach .. :P
    Аз мисля , че трбвя да ти идва .. (или може от горещината там долу да се сгъсти )
    Sex Is Not The Answer . . . "Sex" Is The Question "Yes" Is The Answer . . .
    WwW.ImPulSe.Bg/Puky

Голям фен Аватара на &ILoveU2
    Град
    Varna
    Гъъбииииииииии. А ти си много проста. Имаш течение, пари ти ама да са сетиш, че не трябва да са чукаш - НЕ. Бягай на гинеколог. И тоя комп не е само за чат. Образовай се малко. Срам и позор си за женското поколение.
    Глупости правят умните хора. За останалите е ежедневие.

Мега фен
    Град
    SF
    Ходи на лекар, кой знае каква инфекция си пипнала.

Робинята на Quench

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си