Значи от няколко дни се чудя разни неща, и исках да видя и някое друго мнение по въпроса.
Незнам дали други са забелязали, обаче на мен много ми се набива на очите. Защо винаги ужасните хора получават това, което искат?! Под ужасни имам в предвид всички гадни лицемери, лъжци, курвички (извинете за цинизма) и така нататък.. Ами тези, които наистина заслужават нещо хубаво винаги остават на заден план. На тях им се струпват тоолкова беди и гадости, докато гадните се кефят на охолния си живот.
Не казвам всичко ей така, при много приятели и познати съм го забелязала. Има едни момичета от класа ми..Те са типичния пример за "злите". Ужасно са самовлюбени. Естествено, мнението на цялото училище за тях не е хубаво. Държат се много гадно с повечето хора, обаче те винаги са идолите, винаги получават това, което поискат. Докато други хора, които не са толкова отворени и гадни винаги се стараят да помогнат и да са добри с другите, и виинаги получават само подигравки и..абее нищо хубаво..
Добре, това са ми разсъжденията..Искам да чуя и вас по въпроса.. =] Иии sorry ако ви се струва тъпо или безинтересно.