.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 21 от общо 21
    Guest

Американски колеж Аркус

Американски колеж Аркус ,гр Велико Търново.Та въпросът ми е има ли някой,който учи там или поне чували ли сте някакви мнения за въпросния колеж

Град
    Троян
    Аз полагах изпити за Американския колеж ама само че в София (малко не ми стигна ама ... ) иначе съм чувал добри коментари за тези учебни заведения ,но също мисля ,че таксите бяха малко соленички (поне за София)

Чувала съм отрицателни мнения за ученици, но за самото обучение не мога да кажа нищо.
    "Човек не обича истински, ако не обича вечно."
    Еврипид

Град
    при мама
    Една моя фр учи там.
    Даскалото е с мн голяма дискциплина ама мн голяма,и тря яко учене,трудно се влиза там зависи какъв ти е успеха.
    Мн яко ги тормозят там.
    ;]

Супер фен Аватара на Shadow_Walker

Re: Американски колеж Аркус

Цитирай Първоначално написано от kikenceto
    Американски колеж Аркус ,гр Велико Търново.Та въпросът ми е има ли някой,който учи там или поне чували ли сте някакви мнения за въпросния колеж
    Ела в ПМГ, по-хубаво е
    хъхъ..

Мега фен Аватара на Pedigree
    Град
    на стола
    Един мой приятел се намъкна там, та сега вече ще учи там. Еми, не си е лошо даскалото, но не е и кой знае какво. Аз не виждам особено голям смисъл в това да си плащаш средното образувание, но всеки си има мнение.

Аз сега съм 7ми(хъх, бях 7ми, завърших си го) и съм се насочила към ЕГ/ ПМГ.

Цитирай Първоначално написано от Shadow_Walker
    Ела в ПМГ, по-хубаво е
    dа и то много
    "Човек не обича истински, ако не обича вечно."
    Еврипид

Вие сте луди,манете го туй ПМГ умряло Братчед ми завърши американския,много доволен си остана,може да ги тормозят много и таксата да е висока,но си струва според мене.
    Позволи ми да се докосна до твоето сърце, позволи ми да го завладея, да бъда единственото нещо от което има нужда то!

Цитирай Първоначално написано от otka4ena
    Вие сте луди,манете го туй ПМГ умряло Братчед ми завърши американския,много доволен си остана,може да ги тормозят много и таксата да е висока,но си струва според мене.
    То щото американския е много жив, нали...
    хъхъ..

Мега фен Аватара на Pedigree
    Град
    на стола
    Мхм.

Американският не е нищо особено. И не ги стържат толкова, колкото някои си мислите. Имам няколко познати там, които казват, че не ги тормозят толкова много. Като имаме предвид, че ги виждам всеки ден навън, не учат толкова много, така че според мен и ПМГ, и ЕГ също са си оферти. :P

Абе като човек завършил ПМГ ти казвам да стоиш далеч.Тея осмокласници още нищо не са видели.На американския му е гаден учебния ден,в смисъл по никое време отиват,по никое време се връщат.Иначе ЕГ също е добър избор.
    Позволи ми да се докосна до твоето сърце, позволи ми да го завладея, да бъда единственото нещо от което има нужда то!

Абе като човек завършил ПМГ ти казвам да стоиш далеч.Тея осмокласници още нищо не са видели.На американския му е гаден учебния ден,в смисъл по никое време отиват,по никое време се връщат.Иначе ЕГ също е добър избор.
    вече съм трета година там и какво ли не съм видял...
    но въпреки това съм доволен обучението.
    хъхъ..

Доколкото знам хич не се учи толкова,нито дисциплината е на велико ниво,но пък пада голяма забава Имало мн яки празненства и игри и такива глупости :P

Guest
    Да ви кажа чесно аз от 4 до 7 клас бях в ПМГ само,че не във ВТ и просто нямам думи.Ужасно отношение,несправедливост и No cOmEnT много се радвам ,че няма да уча там

Абе хора,американски колеж от първи клас имали?Защото вуйчо ми там ще записва малката от другата година.Та се чудех дали има такъв,но явно би трябвало.

ВИНАГИ ЩЕ Я ОБИЧАМ!!! Руми винаги ще бъде най - великата певица!!
    http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=191960

Ела в ПМГ, по-хубаво е
    +1 Досега не съм чула човек,който не е доволен от ПМГ,а за колежа има много отрицателни мнения.Аз също съм много доволна от ПМГ

Град
    Разград / Велико Търново
    Аз тази година влязох там и там ще уча Ако има тук мой бъдещи съученици могат да ми пишат LS

Супер фен
    Град
    i`m lost (;
    Аз имам познати, които тази година са завършили и са много доволни.
    Не виждам обаче чак толкова много положителни черти на колежа. Харесва ми единствено материалната база.
    Свестните у нас считат за луди

части от мен

Аз мисля да ходя там след 2г. и ако някой които учи там има профил, плс да ми разясни нещата!

Цитирай Първоначално написано от Pedigree
    Мхм.

Американският не е нищо особено. И не ги стържат толкова, колкото някои си мислите. Имам няколко познати там, които казват, че не ги тормозят толкова много. Като имаме предвид, че ги виждам всеки ден навън, не учат толкова много, така че според мен и ПМГ, и ЕГ също са си оферти. :P
    Не се занимавай с Аркус...много по добре е в ПМГ.
    Лично мое мнение е че в Аркус 70% са "елитни" ку**и

SWAGG
    Guest
    ъх, Здравейте! Аз ще кандидатствам тази година, но още не мога да реша ПМГ или АРКУС... може ли мнение, ако имате приятели там или...ако някой от вас учи там? мерси

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си