- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Новото червило Pro-To-Go
Някой има ли новото червило на AVON Pro-To-Go? Трайно ли е и цветовете съвпадата ли с тези в каталога?
Надали някой ще го има все още, то нали е съвсем ново. И на мен ми хареса като го гледах на рекламата, но като видях в каталога в какви гадни цветове се предлага и се отказах. И все пак и на мен ще ми е интересно да следя мненията и най-вече дали наистина има ефект и на балсам.![]()
Някой пртедставител може да го има... беше като подарък към миналата поръчка, а и има мострички.. аз не можах да си поръчам, а исках да видя как са цветовете.
Сестра ми е дистрибуторка на "Ейвън" и и дадоха няколко мострички на това червило . Аз си мацнах по малко от всички на китката и да ви кажа честно тея цветове са отвратителни и не прилягат на голяма жена , камо ли на момиче на 14-15 години .![]()
Аз го имам и ми харесваЗа цветовете - те никога не съвпадат напълно, освен ако не ти дадат цветна карта
![]()
Аз го имам. Много е хубаво. Ако имаш някои представител 'под ръка' накарай го да ти покаже цветова карта на про-ту-гоу, дойде със тазмесечната поръчка. В каталога не са съвсем същите цветовете, но в картата - да.
mindscan
Аз съм представител на AVON, но не пуснах поръчка и затова го нямам, но имам цветовата карта.. поне цветовете от там съвпадат ли с действителните?
Абе аз само от каталога гледах цветовете , ама нещо не ми харесаха![]()
![]()
А и предполагам , че въобще не си съвпадат...
Ами и аз бях представител на Ейвън и имах цветовата карта, ама нещо и оттам не ми съвпадаха...Първоначално написано от 08mdam__
![]()
az pak sam na oriflamenaistina izglejda hubavo cherviloto na reklamata...
Червилото изглежда готино ама не мисля че е подходящо за млади момичета.Пък и такова червено ще седи супер смешно.
На Avon гримове-В НИКАКЪВ СЛУЧАЙ!Първо,че не отговарят на цветовете и второ,че просто са си пълни боклуци.На Avon само козметиката им е хубава,бижутата им също куцат.Казвам го тва от личен опит-патила съм си от гримове и бижута на Avon,но дори и в момента ползвам тяхна козметика и съм мн доволна.
Струва ми се,че това червило ще е поредния б0клук от Avon,който девойчиците ще си поръчат и после ще го оплюват както става обикновено![]()
абе да си кажа честно щом е на ейвън з мен е боклук!
Преди известно време ползвах само козметика от Ейвън и какво стана? - Цялата бях в рани от някакъв си скапан гланц за устни, а от молива за очи и сенките ми се изсуши кожата там до такава степен, че бяха тръгнали и там ранички. От шампоаните пък взе да ми капе косата... ОМГ!
Затова си карам на NIVEA I DOVE. илиза ми малко по-скъпо понякога, но поне знам, че няма да стана цялата в рано все едно някой ме е спукал от бой егато...![]()
ами аз имам мостричка от него мисля че беше perfect pink и мн ми хареса но наистина от каталога не можеш да си създадеш точна представа за цвета
На Avon всички неща са им пълни боклуци! Не си купувайте, освен ако не искате да останете без кожа!
Първоначално написано от Liar
![]()
![]()
![]()
![]()
Все едно няма други цветове
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
mindscan
точно пърфект пинк имам .. яко еПървоначално написано от pIsaNkaTa_sTz
mindscan
На мен ми подариха мостричка. После естествено побързах да го изпробвам.![]()
Цветът е добър, но едва ли ще отива на всеки.![]()
What you give is what you get!
Като гледах каталога изобщо нямаше много цветове а и всички бяха супер тъмни.Състаряват и на младо лице изглеждат смешно.Хубаво че и ти осъзаваш колко е смешноПървоначално написано от preichetoy
![]()
В каталога въобще не е релано. Това пърфект пинк, което го имам е много светло, почти телесен цвят и е мн красиво.
mindscan
аз искам това като на Рийз Уидърспун в рекламата адски ми е сладко![]()
Lof YAaA..!
В цветовата карта изглежда доста тъмничко...ама все пак мисля да си го взема.. а и ти казваш, че реалният му цвят е светълПървоначално написано от preichetoy
![]()
Тва пък е супер тъпо особено на червило да не отговаря цвета![]()
И понеже аз си търся нещо такова светло розово можете ли да пуснете снимка на червилото или как ви седи на устните?Много червила и гланцове имам които не са цвета който искам и вече ми втръсна да купувам неща които не ползвам...
Една приятелка го има и мисля че е доволнаПък и червилцето е практично и с хубави цветове
When You Live Forever,What Do You Live For??