nqmam bg sry za zaglavieto
moderatorite moje i da ne pi6at
Vseki golqm site si ima logo (200x200 100x100 200x100) i sqkfi takiva razmeri v toq sait ne6to ne vijdam
ta v1prosa mi e imate li logo?
т.7
krem4et0
*bax go u logoto 4esno![]()
Нали се вижда, пише Teenproblem.net...
Не знам какво друго може да изискаш от лого....![]()
По-хубаво от това лого ако има,здраве му кажи...Първоначално написано от Christ
Освен,я виж как ти е браузъра ! НА мен често проблемите ми идват от него,а не от сайтове и форуми..![]()
![]()
![]()
4esno tfa ako ste go imali za logo ne zdrave neznam kfo xD
2ri v1pros
nachalna stranica
Новини | Финанси | Спорт | Лайфстайл | Авто | Запознанства | Mp3 | Снимки | Туризъм | Каталог | Блог | Работа | Zip | Тийн
ПриятелиНасам НатамSnimka.bgTialoto.bgAha.bgDnes.bgMp3.bgSt art.bgNetkelner.bgZip.bgBlog.bgGol.bgМузика на търсачкаИнтернет речникКомпютърни уроциAnimeS-bg.comСкандалноБГ Звезди
za6to gi ima tiq hiperlinkove 2pati![]()
Тези хипер линкове това са сайтове, а тези сайтове са на една и съща фирма на която е и www.teenproblem.net
Фирмата я пише най-отдолу.
Инвестор.БГ АД © 2001-2008 Teenproblem.net Всички права запазени.
Investor.BG AD © 2001-2008 Teenproblem.net All rights reserved. Contact Us: info@teenproblem.net | Advertising
Just do it ...
mislex si 4e si zle ama naistina si MNOGO zleПървоначално написано от Presli
vse pak nego znaeh sega 6te vidq kak da si ustaq snimka na podpisa![]()
![]()
![]()
![]()
От целия форум само този Клошар (Селяк) - "xaxa" ме дразни, и не мога да те разбера какъв ти е проблема относно мен драсни едно ЛС, па ако искаш ся паля колата и идвам до Шумен да се разберем, че като гледам на 3-4 теми се ме спъваш нещо![]()
Just do it ...
wtf 6to si misli6 4e imam nqkav problem s tebПървоначално написано от Presli
![]()
xaxa правя ти официално предупреждение че акаунта ти ще бъде изтрит ако не спреш с безумните и безсмислени теми. Знам че е хубаво да се правил на интересен но все спазвай някакви граници. На мен и на хората в сайта им пусна да четат темите ти че ти знаеш всичко за всичко. И за софтуера, и за развитието на сайта, дизайна и както ли още не.
Забележката не е защото обиждаш екип от повече от 10 специалиста в тази област а защото обиждаш и заблуждаваш потребителите с глупави факти като размера на логото по разни сайтове. А размера на логото на
google: 276 x 110
ВСИЧКИ лога са с размери по-големи в ширина от колко във височина и подобни глупости от рода на 200х200 са направо смешни. Ето ти пример на картинка 200х200 (по-скоро е с размерите на банер)
![]()