- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Омръзнало ми е от ....
Здравейте ! Реших да си излея "мъката" на вас !Ще карам направо !
1. Омръзнало ми е от плиткоумни хора , които не мислят за последствията , преди да предприемат действие !
2. Омръзнало ми е от плиткоумни хора , които не могат да поемат отговорност и доказват колко безотговорни са всъщност , ако случайно трябва да отговарят за нещо !
3. Омръзнало ми е от плиткоумни хора , които смятат че са "гъзарчета" като се бият и псуват невинни хора .
4. Омръзнало ми е от нетолерантни глупаци (буквално) .
5. Омръзнало ми е от дребнави пищящи пикли , които се надуват защото банковата сметка на майките им надвишава 10 000 лева , а бащите им карат последен модел "Мерцедес".
6. Омръзнало ми е от хора , които си пъхат носа навсякъде .
7. Омръзнало ми е от хора , които си пъхат носа навсякъде , но освен това гледат да ти направят мръсно на всяка цена.
8. Омръзнало ми е от хора , които си пъхат носа навсякъде , правят ти мръзно на всяка цена и въртят интриги , без основание .
8. Омръзнало ми е от лигли .
9. Омръзнало ми е от повърхностни хлапенца , които се мислят за особено готини , но тайно си чоплят носа.
10. Омръзнало ми е от хора , които постоянно се опитват да са център на внимание , но не успяват , следователно си го изкарват на другите .
11. Омръзнало ми е от тъпата дума "копеле".
12. Омръзнало ми е от хора , които използват думите науместно .
13. Омръзнало ми е от хора , които винаги смятат ,че са прави и целия свят им е длъжен.
14. Омръзнало ми е от нахакани педалчета (така изглеждат и така се държат , и на казвам това , защото това е единствената обида , която ми идва на ума , ами ги наричам така с основание) , които смятат че като те освиркат един път не можеш да им забиеш 2 шамара . Само на 11 съм , а тези момчета са на 15 , правете си изводите .
15. Омръзнало ми е от хора , които не могат да се лакират както трябва , но въпреки това излизат на улицата с размазам лак , било то на краката или на ръцете .
16. Омръзнало ми е от хора , които постоянно се хвалят.
17. Омръзнало ми е от хора , които смятат за алогично да НЕ си продупча билета , след като се кача на трамвая .
18. Омръзнало ми е от хора , които са мърляви до ушите , но въпреки това те псуват .
19. Омръзнало ми е от хора , които си избиват комплексите на МЕН !
20. Омръзнало ми е от хора , които просто "карат през просото" .
21.Омръзнало ми е от хора , които се страхуват да нарекат нещата с истинските им имена !
Благодаря за вниманието !
П.П Не мислете ,че казвам , че аз съм идеална във всяко едно отношение , но просто днес се сблъсках с 4-ма човека , в които намерих всичките тези недостатъци и трябваше някъде да си излея яда .
22. омръзнало ми е от 11-12 годишни ''интелектуалци'',смятащи,че блестят с красота и ум над масата,непременно широкоскроени и разбиращи от всичко![]()
пфхахахахаха
Както и такива на 13, а?Първоначално написано от extreme_
![]()
не,те вече са големи и разбиратПървоначално написано от Bolt_f
![]()
22. омръзнало ми е от 11-12 годишни ''интелектуалци'',смятащи,че блестят с красота и ум над масата,непременно широкоскроени и разбиращи от всичко![]()
23. омръзнало ми е от малките курви който се навъдиха.. :P
Мен ми омръзнало от пиячи дет не обичат шкебме-чорба.![]()
има 11 годишни с ум на г0лям и зрял ч0век, а има и 20 годишни с м0зък на лапе 0т детската градина! Хайде да не слагаме всички под общ знаменател, а?Първоначално написано от extreme_
К0лкото д0 авт0ра: премести се във Варна![]()
Първоначално написано от Say It Right
Я кажи,от къде го копира това?
The words you say don't have a meaning
Arc7ic's Fan :P
Първоначално написано от Lake_bodom
![]()
![]()
Шкембе чорбата съксПървоначално написано от _donna_
![]()
Честито Вие туко що навлязахте в реалния живот
За да продължите се налага да свикнете с такива неща
За връщане обратно в детството отидете на хипноза
За изход станете ЕМО и си прережете вените
Няма кашкавал
![]()
![]()
"И знам, че през каквото и да те накара да преминеш, каквото и да ти донесе съдбата, ще се справиш. Защото си личност. Защото духът ти е най-силният, въпреки и някога печален, който някога съм усещала."
шкембе чорбата е безценна и вълшебнаПървоначално написано от Majestic12
![]()
Хахахах
Вече ми става смешно , като видя някоя подобна тема.
То навик ви стана да се оплаквате....
Hey ! Mr Tambourine Man, play a song for me,
In the jingle jangle morning I'll come followin' you..
dark_sw е пълна скръб
100% няма 14
и вече и е писнало
come on...
на Драганчо му е писнало от пички с разплути кореми, Иванчо е в разгара на хипарския си изблик и плюе и псува всичко наред....
На всеки му е писнало от различни неща, ама си върши работата и не мрънка...![]()
Your worst enemy is your self
Will you fight, or give in?
+1Първоначално написано от jujulinkaa
![]()
Sitting on top of the world
Watching the stars
Go by...
Ъъ,тва не го казвай пред никого ..Шкембе чорбата съкс![]()
!!!шкембе чорбата е безценна и вълшебна
Именно.
Лейк Бодъм,да не си и ти от грешниците?! ммм??![]()
Хубава е,когато не се сещаш какво месо слагат.
Plans are nothing; planning is everything.
Dwight D. Eisenhower
Мда.
И ако не мирише прекалено и акооо..не е адски мазна и ако количеството на месото не е символично и ако няма странен тъмножълт цвят,сякаш не само сервитьора се е изпикал вътре ..
Общо взето на много малко места има такова шкембе.
Има едно кръчме "Българан" на бул. Мадрид.Там шкембето е прясно,ГОРЕЩО,месото е много и порцията направо ти я сервират в леген.Едно шкембе и си забравил повече за ядене ..а и е евтино. Ххаха..
И в Ловеч има хубаво шкембе..
ама айде да не започвам,че..ха..