- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Омръзнало ми е от ....
Като Ви е омръзнало, защо продължавате да пишете в тийн форум ?
“Her lips say no, but her hormones say 'Oh my God, yes, more.”
най-добре влиза сутринПървоначално написано от _donna_
след мощно алкохолизиране![]()
МРАЗИМ ТИКВИЧКИ БЕ!!!!
и патладжани, всъщност.
![]()
![]()
![]()
"И знам, че през каквото и да те накара да преминеш, каквото и да ти донесе съдбата, ще се справиш. Защото си личност. Защото духът ти е най-силният, въпреки и някога печален, който някога съм усещала."
най сладко е ракия
ама от избата в Рупци![]()
и таратор
таратор с орехи, много орехи
ммм безецнно![]()
ооо дааааПървоначално написано от _donna_
![]()
;]
Бля..таратор с орехи...е тва никога не съм го разбирала!
Като салата с варени яйца! ...
бла, таратора ми го давай само млякото со краставици, повече не щем.
Какво мислите за тоя таратор на Кенар *май* в бутилки, дето го продават, бтв? о.О
"И знам, че през каквото и да те накара да преминеш, каквото и да ти донесе съдбата, ще се справиш. Защото си личност. Защото духът ти е най-силният, въпреки и някога печален, който някога съм усещала."
Не че съм го опитвала,но според мен няма достатъчно чесън в него ..
А някой маал ли е салати с марка ФФ Вкус,за да мине по-тънко?!
хахах..
Не, обаче преди
(не съм ходил наскоро в Билла)
та там имаше ебати яката ПИКАНТНА салата човече![]()
![]()
![]()
Като гепвах една 500грамка и все едно се друсаш с извара, лютеница и некви други неща.. ;р
^^ Хаха тая салата е с червени чушки![]()
Иначе не го четох цялото ти ,но на всеки му е писнал от подобни нещаМене ми писна от нафукани бабки гледайките на кръв ,ако не станеш да им направиш нясто
![]()
От никъде , просто си изкарвам яда , защото вчера срещнах 4-ма човека , които бяха комбинации от тези човешки недостатъци !Първоначално написано от MidnightCreep
![]()
Като заговорихте за таратор ще си кажа мнението (): таратпр без чесън не е таратор , както и шкембе чорба без чесън е боклук ! Не ям нито едно от двете , но все пак колкото и малко пъти да съм опитвала да не повърна съм си направила правилен извод !
![]()
Ясно що ти е писнало от всичко ..
Абе,кой не яде таратор?!?
таратора е най-великото "изобретение" на всички времена
който не яде таратор да ми яде оная работа![]()
омръзна ми от хора които ядат таратор!!!![]()
Samе shit... different way
омръзна ми да съм часовниииик,
омръзна ми да бъда черен хляяяб,
омръзна ми да се въртя напраааазно,
омръзна ми, и още как!
Аз пък ще ти кажа , че да си черен хляб е най-хубаво !Първоначално написано от морж
![]()