.
Отговор в тема
Страница 3 от 3 ПървиПърви 123
Резултати от 51 до 70 от общо 70
    Черният хляб е гаден.
    The words you say don't have a meaning

Arc7ic's Fan :P

Мега фен
    Град
    София, Лозенец
    ...от тъпотията и лицемерието...

Град
    unknown
    сере ми се

Град
    Добрич :o)
    Цитирай Първоначално написано от ScionOfStorm
    бла, таратора ми го давай само млякото со краставици, повече не щем.

Какво мислите за тоя таратор на Кенар *май* в бутилки, дето го продават, бтв? о.О
    На Веселина е,ако въобще става въпрос за него,но е Божествен!

Супер фен Аватара на jony
    Град
    София
    Да кисна в нас да го еба
    Dio mi la dona, guai a chi la tocca!

Град
    Варна

Re: Омръзнало ми е от ....

Цитирай Първоначално написано от dark_sw
    Здравейте ! Реших да си излея "мъката" на вас ! Ще карам направо !
    1. Омръзнало ми е от плиткоумни хора , които не мислят за последствията , преди да предприемат действие !
    2. Омръзнало ми е от плиткоумни хора , които не могат да поемат отговорност и доказват колко безотговорни са всъщност , ако случайно трябва да отговарят за нещо !
    3. Омръзнало ми е от плиткоумни хора , които смятат че са "гъзарчета" като се бият и псуват невинни хора .
    4. Омръзнало ми е от нетолерантни глупаци (буквално) .
    5. Омръзнало ми е от дребнави пищящи пикли , които се надуват защото банковата сметка на майките им надвишава 10 000 лева , а бащите им карат последен модел "Мерцедес".
    6. Омръзнало ми е от хора , които си пъхат носа навсякъде .
    7. Омръзнало ми е от хора , които си пъхат носа навсякъде , но освен това гледат да ти направят мръсно на всяка цена.
    8. Омръзнало ми е от хора , които си пъхат носа навсякъде , правят ти мръзно на всяка цена и въртят интриги , без основание .
    8. Омръзнало ми е от лигли .
    9. Омръзнало ми е от повърхностни хлапенца , които се мислят за особено готини , но тайно си чоплят носа.
    10. Омръзнало ми е от хора , които постоянно се опитват да са център на внимание , но не успяват , следователно си го изкарват на другите .
    11. Омръзнало ми е от тъпата дума "копеле".
    12. Омръзнало ми е от хора , които използват думите науместно .
    13. Омръзнало ми е от хора , които винаги смятат ,че са прави и целия свят им е длъжен.
    14. Омръзнало ми е от нахакани педалчета (така изглеждат и така се държат , и на казвам това , защото това е единствената обида , която ми идва на ума , ами ги наричам така с основание) , които смятат че като те освиркат един път не можеш да им забиеш 2 шамара . Само на 11 съм , а тези момчета са на 15 , правете си изводите .
    15. Омръзнало ми е от хора , които не могат да се лакират както трябва , но въпреки това излизат на улицата с размазам лак , било то на краката или на ръцете .
    16. Омръзнало ми е от хора , които постоянно се хвалят.
    17. Омръзнало ми е от хора , които смятат за алогично да НЕ си продупча билета , след като се кача на трамвая .
    18. Омръзнало ми е от хора , които са мърляви до ушите , но въпреки това те псуват .
    19. Омръзнало ми е от хора , които си избиват комплексите на МЕН !
    20. Омръзнало ми е от хора , които просто "карат през просото" .
    21.Омръзнало ми е от хора , които се страхуват да нарекат нещата с истинските им имена !

Благодаря за вниманието !

П.П Не мислете ,че казвам , че аз съм идеална във всяко едно отношение , но просто днес се сблъсках с 4-ма човека , в които намерих всичките тези недостатъци и трябваше някъде да си излея яда .

Впечатлена съм !! Само на 11 ли си!? С тези разсъждения може да си ми кака Споделям повечето от твойте недоволства пиййни нещо разхлаждащо пусни си едно филмче и ще ти мине и всеки път така докато тези неща спрат да ти правят впечатление До няколко години няма да го изживяваш толкова драматично ..и все пак се учудвам на 11 годишния ти обективен поглед хм
    И все пак някога ще се срещнем и все пак някога ще се поздравим,сърцето радостно ще трепне или от остра болка ще се свий...

Re: Омръзнало ми е от ....

Цитирай Първоначално написано от dark_sw
    Здравейте ! Реших да си излея "мъката" на вас ! Ще карам направо !
    1. Омръзнало ми е от плиткоумни хора , които не мислят за последствията , преди да предприемат действие !
    2. Омръзнало ми е от плиткоумни хора , които не могат да поемат отговорност и доказват колко безотговорни са всъщност , ако случайно трябва да отговарят за нещо !
    3. Омръзнало ми е от плиткоумни хора , които смятат че са "гъзарчета" като се бият и псуват невинни хора .
    4. Омръзнало ми е от нетолерантни глупаци (буквално) .
    5. Омръзнало ми е от дребнави пищящи пикли , които се надуват защото банковата сметка на майките им надвишава 10 000 лева , а бащите им карат последен модел "Мерцедес".
    6. Омръзнало ми е от хора , които си пъхат носа навсякъде .
    7. Омръзнало ми е от хора , които си пъхат носа навсякъде , но освен това гледат да ти направят мръсно на всяка цена.
    8. Омръзнало ми е от хора , които си пъхат носа навсякъде , правят ти мръзно на всяка цена и въртят интриги , без основание .
    8. Омръзнало ми е от лигли .
    9. Омръзнало ми е от повърхностни хлапенца , които се мислят за особено готини , но тайно си чоплят носа.
    10. Омръзнало ми е от хора , които постоянно се опитват да са център на внимание , но не успяват , следователно си го изкарват на другите .
    11. Омръзнало ми е от тъпата дума "копеле".
    12. Омръзнало ми е от хора , които използват думите науместно .
    13. Омръзнало ми е от хора , които винаги смятат ,че са прави и целия свят им е длъжен.
    14. Омръзнало ми е от нахакани педалчета (така изглеждат и така се държат , и на казвам това , защото това е единствената обида , която ми идва на ума , ами ги наричам така с основание) , които смятат че като те освиркат един път не можеш да им забиеш 2 шамара . Само на 11 съм , а тези момчета са на 15 , правете си изводите .
    15. Омръзнало ми е от хора , които не могат да се лакират както трябва , но въпреки това излизат на улицата с размазам лак , било то на краката или на ръцете .
    16. Омръзнало ми е от хора , които постоянно се хвалят.
    17. Омръзнало ми е от хора , които смятат за алогично да НЕ си продупча билета , след като се кача на трамвая .
    18. Омръзнало ми е от хора , които са мърляви до ушите , но въпреки това те псуват .
    19. Омръзнало ми е от хора , които си избиват комплексите на МЕН !
    20. Омръзнало ми е от хора , които просто "карат през просото" .
    21.Омръзнало ми е от хора , които се страхуват да нарекат нещата с истинските им имена !

Благодаря за вниманието !

П.П Не мислете ,че казвам , че аз съм идеална във всяко едно отношение , но просто днес се сблъсках с 4-ма човека , в които намерих всичките тези недостатъци и трябваше някъде да си излея яда .
    А на кой мислиш, че му пука на тебе кво ти е омръзнало, и на мене ми е омръзнало от такива изявления на 11 годишни пикли/с добро чуство го казвам/ които ги е треснал хормона и нз къде са
    Света не е съвършен и никой не може да е, седиш и търпиш и 100 такива теми да пуснеш-все същото...
    айде лек ден и помисли малко по-реално за живота

Град
    "градът на мечтите"
    Омръзнало ми е от нахакани педалчета (така изглеждат и така се държат , и на казвам това , защото това е единствената обида , която ми идва на ума , ами ги наричам така с основание) , които смятат че като те освиркат един път не можеш да им забиеш 2 шамара .
    аЗ сЪм дРоГа мИлО...тИ сИ нАрКоМаН...[!]

На мен ми е омръзнало от България обаче най-лесно е да се откажеш и да зарежеш всичко, ние сме ,тези които трябва да оправим нашата държава, не някой друг...

Обаче, как ми се яде тараторче....

не ми е ясно защо трябва да гледаш само лошото и негативното у хората ;\
    вместо да обърнеш внимание на останалите хубави качества, които те притежават.
    трябва да се радваш на нещата около теб и да си щастлива : )

животът е красив, ако си сложиш розовите очила и гледаш позитивно на всичко, което се случва около теб. : )

" dont worry about a thing, cause every little thing gonna be all right "

Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от jujulinkaa
    Цитирай Първоначално написано от acleverboy
    Честито Вие туко що навлязахте в реалния живот
    За да продължите се налага да свикнете с такива неща
    За връщане обратно в детството отидете на хипноза
    За изход станете ЕМО и си прережете вените

Град
    Малката Виена т.е Русе
    Цитирай Първоначално написано от dmgto
    Цитирай Първоначално написано от jujulinkaa
    Цитирай Първоначално написано от acleverboy
    Честито Вие туко що навлязахте в реалния живот
    За да продължите се налага да свикнете с такива неща
    За връщане обратно в детството отидете на хипноза
    За изход станете ЕМО и си прережете вените

Е тва мн добре измислено...

Мега фен Аватара на Pliok0019
    dark_sw ти за мен си най-противния човек във форума.

Притежаваш поне половината от качествата, които изброи. Още си много малка, така че се надявам с времето да се осъзнаеш. Или да се самоубиеш.

Благодаря за вниманието.

много хора ги дразнят тея неща,ама не се депресираме заради тва пък и ми се стува,че наистина си доста малка,за да го раздаваш така
    You said that if you could fly,you'd never come back down.
    You only have eyes for that blue,blue sky...

www.sofistik.dir.bg

купонясвай
    And everyday when the knife in my back starts to twinge n' turn,
    My eyes are catching fire and my heart starts to burn.
    A foot away from you is like a bit closer to heaven,
    Then again it's like being needled 24/7

Супер фен Аватара на i'm so excited!
    на мен ми омръзна от хора, които все се оплакват , недоволстват и мърморят.
    така стоят нещата ,драга, свиквай.
    алелуя.

че аз харесвам думата копеле
    By myself but not alone ...

Град
    pLoVdiV {MaiNa ToWn}
    Е и на мен ми е омръзнало от много неща, ама кво ся? Да се довърша ли?
    The reasons of love... <3

Супер фен Аватара на TheGirlNextDoor
    Град
    `Soмэewhэrэ...
    ...от тооооооооооооооолкооооооо оооова много неща....ама живота продължава

това което ме боли най-много е,че бях толкова близо...
    имах толкова много да ти кажа...и гледах как си отиваш..

Град
    sofiq
    напълно си права, но за съжаление има още мн какво да се добави. благодарим на теб, че си направи труда да напишеш всичко това
    вСяКа жЕнА тРяБвА дА оБиЧа нЕщО в кРаЕн сЛуЧаЙ тОвА мОжЕ дА бЪдЕ мЪж ...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си