- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Обичам Я И Ме Боли...
Мой човек ти си постъпил много тъпо.На твоето място щях да пребия "приятеля",щом не разбира от дума и не уважава мен и дома ми,после щях да пребия и нея и да я изхвърля,защото извинявай обаче,тя е к*рвичка и няма да бъдеш щастлив с нея.Любовта е илюзия,обичай някоя която заслужава и ще те обича и тя.Първоначално написано от pi0neer
Ако днес си нещастен не планувай щастието за утре,а направи нещо и се изкефи днес
прекалено много си направил за нея а тя не те оценява затова най-добре я забрави колкото и да ти е трудно това е най-добрия съвет който мога да ти дам...
~ Рицар или Дявол ~
Обичам те и пак ще те обичам
дори да ме презираш ти.
Сърцето си на теб обричам
пъди ме, но не ме мрази
Във моите мечти си рицар
с лъскави доспехи,а може би
и крал дори,но не си ли просто
дявол с ангелски очи?!?
Не те заслужава и няма нужда да си причиняваш повече болка. А това, което сте си писали последн ов скайп знаеш ли защо е? Защото й харесва да бъде обичана и ти дори и да се отдръпнеш тя пак ще се опита да те "прибере" казвайки, че има някакви чувства към теб. Много внимавай.Тези номерца са ми познати! Просто трябва да продължиш напред и да прекратиш всякакъв контакт с нея - изтрий я от скайпа даже!
Успех!
Ми според мен...тя е няква неосъзната.. не знае какво иска.. до колкото разбрах от историята ти ,че тя е казала че не се връща обратно прия някой.. ся друго го говори.. според мен.. не си губи времето с нея.. само си го пропиляваш.. при това ценното време ии.. за тва време,което отдаваш на нея до сега можеше да си си намерил свястно момиче, което да те обичаПървоначално написано от pi0neer
успехи мн .. сигурна съм,че ше си намериш по-добра с момче като теб.. няма начин
![]()
Добре си постъпил,нека разясни на себе си какво чувства и тогава да говорите,но и да не стане,не се отчайвай,защото навсякъде има победи и загуби,явно и самото момиче е доста объркано,но това не оправдава отношението й към теб!
"A stunning journey to hell and back."
How long could you last?
несподелената любов боли ;(
zAbravI mOitE cElufkI,mOitE uSmifkI,oStanI s nEq tI..bEz lIubOftA ti nE iSkAm dA jivEq,sHtom tQ si trgvA,tr1gvAm aZ s nEq...
+1 Но мен не ме разчуства!Мен нищо не може да ме разчуства вече!Обичаш я много ,а тя теб не !Тя самата ти е казала: ,,От където идвам там не се връщам!'' извинявай ,но за мене тя е к*рва (като 99% от момичетата в България) . ЗАБРАВИ Я!!!Първоначално написано от miss_asi
Ще ти бъде трудно ,но опитай!
УСПЕХ!!!
Първоначално написано от ScionOfStorm
+1 И аз се просълзихПървоначално написано от tvoqta__me4ta
Много боли от несподелената любов, но живота продължава и без нея! Забрави я! Успех!
![]()
Пълна съм с психични отклонения, ама до едно си ги обичам ! ♥ :P
Ти си момче мечта но тя не е за теб, не те заслужава.
+1Първоначално написано от evil_angel69
много боли!
![]()
Пълна съм с психични отклонения, ама до едно си ги обичам ! ♥ :P
Пич не ми се вярва, да се навие пак да тръднете, след като си я пратил в нок аут![]()
![]()
![]()
The Spark
лив йур лайф....![]()
Прекалено голям размер на картинката!
.: machoka :.
Поредното доказателство че трява да ограничаваме любовта си ...няма полза от нея... винаги боли...ДОБРЕ СИ НАПРАВИЛ с тоя нещасник че си му счупил главата.... а колкото до останалото аз не виждам как може да излезеш от тая каша....Първоначално написано от pi0neer
Слабак. Не момичето ти е виновно, не се успокоявай с коментарите на другите слабаци тук. Ако знаеш с още колко, като нея ще се сблъскаш...
Тя си е чистокръвна, разкрепостена пачавра(ако написаното за нея е вярно) , това ти се е изяснило отдавна, но вината не е нейна, ти сам си се наденал на кола и сега пищиш, като заек на заколение. Не я обичаш, а просто искаш това, което не можеш да имаш - нормална човешка реакция.
Сега вместо да киснеш в море от самосъжаление се стегни, защото никой не обича плужеците.
He who runs with aggression walks with no dignity