Цитирай Първоначално написано от pi0neer
Реших да ви споделя моята дълга и оплетена история... от която не виждам никакъв изход но поне се надявам някой да ми даде някакъв смислен съвет... Има 1 момиче.. ходихме преди 1 година .... беше .. невероятно бях най щасливият човек на земята даваше ми всичко и беше истинска с мен.... така беше поне 1 месец... след това обаче.. почнаха нейните изневери и т.н. но аз прощавах обичах я наистина ... за кратко време успя да вярвам че тя е единствената .... след 3 месеца заедно... скъсахме и това беше всичко тя напрай доста глупости след това които много ме отблъснаха и нямаше как да я погледна даже... през това време съм и казвал .. .че още имам чувства към нея че искам да се върне при мен но от нейна страна... не виждах никакъв интерес.. тя през цялото това време ходеше с 1 момче преди 1 месец скъсаха... 1 година точно са ходели ... от както се разделихме до преди 1 месец.. аз незнаех че са скъсали но... не съм се и надявал на нищо между мен и нея .. и просто тези дни почнахме да си пишем.. тя ми каза че е с друг ама искала и още някакъв ... по точно един от моя клас.. който пък.. е супер бройкаджия и просто като приятел и казах че не заслужава това което ще получи от него.. и само ще съжалява... и вчера както си писахме аз и казах че ще се сабираме в къщи с 1 приятели .. тя ако иска да дойде.. тя се съгласи.. сичко си беше супер .. но почна да се зарибява с един от мойте познати.. което изобщо не ми хареса защото той знае какви са ми чуствата към нея ... и пак... извиках го настрани няколко пъти и му казах .. обесних му като човек... но той продължаваше ... Говорих си и с нея казах и че я обичам казах и че немога без нея питах я дали ще се върне при мен... тя ми отговори че кадето е била не се връщала отново.. моя приятел ми каза.. че била пияна ако съм я искал за една вечер да действам ама аз му обясних че не искам изобщо да спя с нея прекалено много я обичам че да се възползвам просто ей така... излязах навънка говорех с моя приятел разбих 1 прозорец нарязах се целия от яд.. моя приятел ми каза.. не оставяй така нещата вари направи нещо.... аз си влязах пак в къщи ... те пак така... и по 1 време двамата влязаха в тоалетната... и аз откачих почнах да си блъскам главата.. моя приятел ми каза да правя каквото ми идва от вътре ... и вобще да не ми пука за тоя другия защото ми е дошъл в къщата а прави курвенски номера.. аз му казах че немога да му напрая нищо защото просто не съм такъв... болеше ме но ... незнам... но когато 1 ми каза че я видял че е гола вътре откачих.. отворих вратата влязах... фанах го и го потроших от бой... без да искам като удрях него съм ударил и нея... тя припадна... стана дълга и широка ... поредната простотия... сички след това си заминаха тя остана ... да спи в къщи... цяла вечер стоях до нея и я гледах как спи .... просто супер много ме болеше ... че така я обичам... а просто немога да я върна и нищо немога да направя просто... Незнам Какво Да Правя от тук нататък... Немога да бъда с друга... ако имате някакви съвети давайте защото съм се отчаял напълно ... живота ми няма смисъл без нея ...
Мой човек ти си постъпил много тъпо.На твоето място щях да пребия "приятеля",щом не разбира от дума и не уважава мен и дома ми,после щях да пребия и нея и да я изхвърля,защото извинявай обаче,тя е к*рвичка и няма да бъдеш щастлив с нея.Любовта е илюзия,обичай някоя която заслужава и ще те обича и тя.