- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Дизайнери без работа , или направо казано хора без вкус !
Май не си разбрала поста ми.Първоначално написано от lonely in my live
Казах, че тесногръди са тези, които обиждат това, което е далеч от тях и не им харесва, били то фешъни или пънкари.
Аз от край време си харесвам и зелено и жълто и ще си ги нося и този сезон, колкото и „модерни” да са. И няма да спра да си нося само защото всяка втора е в жълто, зелено, цикламено или каквото и да е там. Естествено не съчетани един с друг, така наистина става прекалено. Но примерно вие ако харесвате синьо и то вземе че излезе на мода другото лято и всички почнат да го носят, вие ще спрете ли да го носите? Не ми се вярва…
А за полите и клиновете…понякога и аз се нося така, примерно когато съм на училище не ми е удобно да съм с къса пола и си слагам и черен клин (на черно-бяла пола естествено, не на шарена) и не го намирам за кичозно…
П.С. Много такива теми се навъдиха вече, разберете че не можете да промените вкуса на хората (или по-точно безвкусието)…![]()
Wrathchild неказах,че няма значение как са съчетани казах,че не е задължително да са съчетани заедно т.е. жълто+зелено.borovinkaa нямах впредвид теб.
"Начукай ми го! Изнасили ме! Дискриминирай ме! Корумпирай ме! Манипулирай ме!
Завиждай ми! Ограби ме! Мрази ме! Предай ме! Убий ме!
Е, почувства ли се вече истински човек?"
Дензъл Ребеловски
Сега пък някой хора да не земат да се обидят.
Всеки си има различен вскус и свой начин на мислене.
;]
На мене лично ми харесват нещата от новите колекции на дизайнерите.И 4-5 дена след като съм гледала някое ревю взаимствам от техните идеи за цветове и модели.Доста преди да се залее пазарът ни от еднотипни неща.А надявам се сте забелязали,че нещата в БГ идват с малко закъснение.А и наистина е мноооооого дразнещо да видиш как всички ходят в жълто и зелено просто защото е МОДЕРНО.Ако съм с нещо "модерно" то би било само 1 шал в актуалния за сезона цвят и нищо повече.Обичам да си купувам това което на мене ми харесва,а не това което в момента е "модерно".И все пак всеки си има собствен стил.
А за полите и клиновете...това беше актуално миналата година,че дори и част от по-миналата...(световно ниво имам в предвид) и първоначално се появи в колекцията на Anna Sui.
И една препоръка към метъли и пънкари (най-вече),понеже имате навика да спорите и да критикувате много без да знаете за какво става въпрос,разгледайте колекциите на Vivienne Westwood.Мисля,че ще ви заинтригува.
http://princessmagazine.tumblr.com/ --> my blog
Препоръки,мнение,критика...
Определено не ми харесва модата и не се водя по нея ... предпочитам си моя стил! Е вярно е ,че от тези жълтите и зелените дрешки има много яки и като влеза в такъв магазин винаги питам има ли и в черно...
А в гардероба ми няма нито една жълта,зелена и някакъв такъв ярък цвят дреха ... единствените светли дрехи са ми един сив панталон и една сива блуза ... всичко друго е тъмно![]()
zavisi ot materiata i cveta na drehata .......to jalto i zleno moje i da e mn hubavoo a moje i da eee otvratitelno ( ako stava vapros za tezi novite laskavi ligavii cvetove i na men ne mi dapadat)
Има разлика между висшата мода/и дизайнерите,дето викаш,че са без работа и вкус/и чалга фешъна,дето го има само тука.
The words you say don't have a meaning
Arc7ic's Fan :P
какъв ви е проблема?! като не ви харесва модата не се обличайте по нея
Lof YAaA..!
Aми , никой не е тръгнал да се облича по модата , като не му харесва . На теб какъв ти е проблема да обсъждаме какво ни харесва и какво не ?Първоначално написано от dare_93
![]()
Щом темата не ти допада никой не те задължава да изказваш мнение , още повече на тема различна от зададената !Явно на теб не ти изнася чуждото мнение и веднага гледаш да го опровергаеш !
![]()
Към Дарк_Илиужън : Никой не се опитва да промени чуждото мнение .
Престъпление ли да направя тема в , която момичетата да си изразят СОБСТВЕНОТО мнение ?![]()
Естествено че всеки може да си изразява СОБСТВЕНОТО мнение, но просто е тъпо всеки да изрежда че мразел жълто, зелено, розово и т.н., всеки си има собствен вкус. То по тая логика и мен по улицата да ме видите ще ме оплюете, тей като харесвам по-ярките и свежи цветове. Освен това има такава тема... И аз също си изказвам СОБСТВЕНОТО мнение така че не ми се карай ако обичаш...Първоначално написано от dark_sw
![]()
Не ти се карам , просто не се сетих какъв друг емотикон да пусна . Никой няма да те оплюва като те види в ярки цветове (поне аз не бих го направила , защото съм на ясно , че всеки може да се облича както си иска и всеки си има собствен вкус и не е редно , ако чуждия вкус не съвпада с моя да ругая и да налагам своя начин на мислене ) , просто изразяваме мнение . Не видях СКОРО да е пускана такава тема , така че реших да пусна !Първоначално написано от Dark~Illusion
Да, аз не визирах точно теб но просто ми стана смешно как повечето се нахвърлиха срещу момичетатта които носят зелено и жълто. Както и да е...разбрахме сеПървоначално написано от dark_sw
![]()
Ххаха това, че в момента всеки втори евтин магазин буквално прелива от зелено и жълто, просто доказва общите им скадове в ТурцияИначе аз не съм забелязала в хубавите магазини такава тенденция. Мнооого мразя всички като почнат да се обличат еднакво, хубаво е да се съобразяваме донякъде с модата, но всичко с границата си. На мен например много ми харесва вискота талия, но да се облека в зелено и жълто...
ПП И какъв е тоя "френски палец"? Айде някой да ме светне![]()
"Модата се купува. Стилът се притежава" Коко Шанел
И мен ме дранят тези клинове под полите.Също така не мога да понасям панталоните с много тесни крачоли.Дразнят ме.Също така не мога да понасям намачкатите дънки.изглеждат ми мръсни
![]()
Дребните крадци ги окачаме на бесилото, а големите ги правим политици...
+1Първоначално написано от comics
Мразя жълтото-отвратителен цвят,все едно като някаква патка.А жълто-зелено и зелено-лилаво са възможно най-отблъскващите комбинации.И не само дрехите,а и обувките са в такива цветове и са адски кичозни![]()
![]()
![]()
abe koito e glupav shte pruska pari i shte sledva modata vmesto da ima svoi vkus![]()
Но когато обичаш някого пусни на свобода , ако той/тя те обича ще се върне твоята страна, ако ли не няма за какво да съжаляваш,щастлив е той/тя без тебе и за него/нея ще се радваш.
абе наистина има големи грозотии обаче те толко много са разпръснати навсякъде че даже някой неща почнаха да ми харесват честно!!и не ме отвръщават толкова нещата които казахте досега, а тия блузи без гръб дето ти се вижда сутиена
отврат са! и като съм в някои магазин виждам блуза, хубавка отпред и тъкмо да я взема да я пробвам, обръщам отзад и гледам няма гръб! тия хора плат ли нямат кво
![]()
оф абе мода квод а го правиш, те зизайнерите убаво си правят ама тея у Турция дето са.
а много ми са странни и не ги разбирам ората - някои изобщо аджеба не помислят абе тжа ще ми отива ли или така. накупуват парцалки без да мсиялт , смао щотот е модерно а мн ме дразнят тея шалвари и късите панталонки (тип шорти)
половината дето ги носят не се поглеждат в огледалото .
Войни на Тангра
ужасни са и аз имам жълти и зелени дрехи но не се влача по тъпата мода щото ако почна не искам да ставам за смях .. както и смотаните токчета от магазин за 1 лев! баси макйата .. ужасно зле е комбинацията от клин къзи панталонки , полички и тн ...
Комбинацията жълто и зелено е ужасна,но ако се носят поотделно ми харесват.А пък пола+клин беше модерно преди повече от година..и никога не ми е харесвало
![]()
Аз също не харесвам тази комбинация... Мноого е гадна... И цветовете и клиновете и роклите, вярно е, че дизайнерите нямат нови идеи и се въръщат към старото.