- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Дизайнери без работа , или направо казано хора без вкус !
Мразя комбинацията "жълто-зелено" - отвратителна е,като видя някоя мацка по улицата облечена така ми идва да се издрайфам.Имам по странен вкус за дрехи-вярно,обичам шарените неща,но тази комбинация е ужаснааа!!!![]()
Just haters make me famous! εĭз
Аз също не харесвам някой нюанси на зеленото и жълтото.Особено като това (че има някой и по-отвратителни ама не намерих в нета)
Предпочитам светло жълто и зелено като товаДоста циганско е жълто якенце,отровно зелен панталон и някаква бяла риза/блуза поне според мен.Не искам да обиждам никой,но не харесвам тази комбинация
Относно пантофките нямам против сякаш
![]()
А очила мухата ЦЕЦЕ и аз имам, но на мен ми ходят, защото съм по пухкавичка
![]()
![]()
![]()
![]()
:P Малко модата е тип емо-съчетава несъчетаеми неща
![]()
П.С.:Не съм вкъщи ами в един магазин и през витрината видях поне 10 момичета с това отвратително зелено![]()
![]()
My heart is broke but I have some glue
Едни приятели казаха, че комбинацията - жълто и зелено е присъща за хората от провинцията.
Мен за лятото ми харесват свежите цветове . Вярно е че дизайнерите направо се увличат в тяхната фантазия , но има дрехи които са ми грабвали окото и то много. А за това с клина и полата и мен нещо не ми харесва . Иначе примерно : Синя рокличка с бял кли над колената е якичко .
![]()
Аааааааа ,дайте да се разберем-между дизайнерите и тая утвратителна масова "мода" по магазините има огромна разлика!!!!!!
Както и между турската стока и стоката в магазините на отвърдените марки.В МОЛ-овете витрините са различни,има нормални цветове съчетани с интересни модели-друг е въпроса ,че малко хора могат да си позволят да се обличат от там( не говоря за теранова).И тук вече става дума за вкус-когато той липсва -и от главата до петите да си зелен пак няма да приличаш на нищо,ако обаче е налице съм на мнение ,че винаги могат да се намерят симпатични неща на достъпни цени за ЦЕНИТЕЛКИ на собствения стил.
А защо ли си мисля,че изказващите се против дизайнерите и дрешките са скейтърки,пънкарки,метълки ....за ВАС девойки модата е една и съща от 30 години насам,придържайте си се към нея и не лайте толкова...
А за да бъда по-конкретна-нямам нито една жълта дреха,нито зелена-не ми отиват просто и не ми пука ако ще Бойко Борисов да се облича така.....обичам едноцветни дрехи с интересни модели и малко по нестандартни обувки![]()
за комбинацията жълто и зелено...и аз си мислих че е ужасно обаче до скоро накъдето се обърнех навсякъде момичета със зелени панталонки и жълти потничета и тениски и им свикнахиначе аз не бих се облякла така..просто тези два цвята заедно въобще няма д ами стоят добре
![]()
ми зависи, ако става на въпрос за шаренииките, с които всяко второ момиче е облечено, не ме кефят, но моделите, които дават по фешън тв са определено страхотни
Сърцето ми плаче, крещи и не спира...
Az sym pochitatelka na tozi tip na oblichane. Haresva mi da izglejdam taka. Disko stil mai mu se kazvashe - razlichnite qrki cvetove, drynkulki, vyobshte kitcha. Pola s klin otdolu e mnogo sladko spored men. Sandalkite ot tipa ne mi haresvat osobeno, no ne zaradi samia palec, a zashtoto ne moga da vidq nqkoi model, koito da mi haresa chisto esteticheski. ..... I ne moga da razbera kakvo i e na kombinaciata zeleno-jylto?!![]()
И аз не харесвам комбинацията зелено-жълто. До скоро нямах в гардероба жълта дреха, но сега имам две блузки-взех си ги не защото е модерно жълтото, а защото ми харесаха моделите.Бих носила двата цвята, но поотделно.
Някой път ме е срам да се облека с някоя дреха, която примерно е в модерния за сезона цвят, но я имам от преди, защото всяка втора е с нещо подобно.
А комбинацията клин и пола- харесва ми само, когато полата примерно е къса, а клинът е точно под коляното. Грозно е с къса пола, а клинът да е до глезена, и с пантофки.
Ето например тази комбинация на жълто и зелено не ви ли харесва? На мен лично много ми допада и бих се облякла така...![]()
http://prikachi.com/files/211783V.jpg
По начинът по който се обличаш и държиш показваш своята индивидуалност,някой си избират др копират.
Ако спред вас цветните дрехи биха могли да ''подчартаят'' индивидуалност на някой,ок.Но аз не мисля така....
;]
само да те светна- тия боклуци,дето виждаш по витрините на магазинчетата по витошка нямат нищо общо с... висшата мода и дизайнерските колекции![]()
Аз се обличам цветно.Мразя я тая комбинация зелено-жълто и въпреки цветните дрехи си имам индивидуалност,просто защото това е моят вкус.Това,че е на мода да се обличаш цветно мен не ме притеснява-това си е моят стил и ДА,подчертава индивидуалността ми :P ( за уточнение не съм фешанка )Първоначално написано от SiNiStEr
Just haters make me famous! εĭз
Ок щом ти харесва,аз имах предвид за момичета който копират и едвали не се ''водят по модата''Първоначално написано от CuRly Doll
;]
Добре,вие т**и ли сте?Защо все гледате кое е модерно и кое не...миналата година всички ходеха само в лилаво,са като изляза на улицата и всички са в жълто...се едно гледам някви глухарчета на токчета.Всеки ден само слушам "Бе знаеш ли кво си купих..." , "аааа ако знаеш какви пантофки си харесах,елееле,ако знаеше"...
Не можете ли да имате собствен стил и отчасти да смесвате с модата?Защо се обличате така както ви казват от телевизора?Писнало ми е да гледам тъпи надути кифли с най - скъпите дрехи,но в лицата да приличат на лайна.
Toва всеки го знае , не казваш нищо ново . Казвам "дизайнери" , защото все пак някой е измислил дрехата ... И понеже повечето такива( НЕ КАЗВАМ , ЧЕ ТЕЗИ ХОРА СА ОТ ВИШАТА МОДА ) правят все едно и също и то в еднакви цветове , реших да си изкажа мнението .Първоначално написано от extreme_
Някой беше казал , че тези , които "лаят" ярките цветове и модерните дрехи са пънкарки , метълки и скейтърки .... Доста ограничено мислене ( не казвам "ограничено" , защото няма какво друго да кажа , ами защото такова впечатление ми направи изказването ти ) !![]()
![]()
Толкова ли не разбрахте , че не всички харесват еднакви неща ? Престанете с жалките опити да преценявате хората , само защото са си изказали мнението и то не ви изнася !
![]()
Явно не си разбрала замисъла на темата ми .Първоначално написано от nailana
![]()
Според мен "да имаш собствен вкус" и "да следваш модата" (естествено без да й робуваш и да купуваш всичко що е модерно, без да ти харесва) не е задължително да се изключват взаимно. Аз определено не робувам на модата - от изброените неща харесвам единствено тоз прословут "френски палец" (даже много харесвам такива обувки), но пак пазарувам от магазини и не си шия дрехите сама, така че явно малко или много и аз следвам модата.![]()
И аз много се дразня на тези неща,особено като видя че всички момичета са облечени в един и същ цвят..ужас....имам само една жълта туника,но тя има и други цветове.......не е само жълта...а за комбинацията пола+клин/рокля+клин мога само да кажа,че никак не ми харесва!