Аааааааа ,дайте да се разберем-между дизайнерите и тая утвратителна масова "мода" по магазините има огромна разлика!!!!!!
Както и между турската стока и стоката в магазините на отвърдените марки.В МОЛ-овете витрините са различни,има нормални цветове съчетани с интересни модели-друг е въпроса ,че малко хора могат да си позволят да се обличат от там( не говоря за теранова).И тук вече става дума за вкус-когато той липсва -и от главата до петите да си зелен пак няма да приличаш на нищо,ако обаче е налице съм на мнение ,че винаги могат да се намерят симпатични неща на достъпни цени за ЦЕНИТЕЛКИ на собствения стил.
А защо ли си мисля,че изказващите се против дизайнерите и дрешките са скейтърки,пънкарки,метълки ....за ВАС девойки модата е една и съща от 30 години насам,придържайте си се към нея и не лайте толкова...
А за да бъда по-конкретна-нямам нито една жълта дреха,нито зелена-не ми отиват просто и не ми пука ако ще Бойко Борисов да се облича така.....обичам едноцветни дрехи с интересни модели и малко по нестандартни обувки