.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 23 от общо 23
    Голям фен Аватара на butty
    Град
    v sarceto na moeto momche ;)

Чувствата или разумът?!

Добро утро на всички!
    Искам отново да потърся Вашата помощ и дано успеете да ми помогнете. Историята е дългичка..ама... накратко ще се опитам да я разкажа. Както може би знаете с гаджето ми съм вече доооооста време - 3 години и отгоре.. Но напоследък-в подледната 1 година-нещата се промениха много. ПРеди бяхме в едно училище и се виждахме често, въпреки че сме от различни градове. Но той завърши и отиде да учи в София. Като започна да учи там не ми беше много гадно,даже ми беше ок, по такъв начин той ми липсваше повече и исках да го видя колкото се може по-бързо. Чувахме се всеки ден по телефона.. Но .. последните месеци всичко се промени мнооого.. Оставете че се виждахме по веднъж на 1-2 седмици, ами и по телефона не се учвахме.. На него му беше малко нервно покрай сесията-това,онова..разбирах го, но аз имах нужда просто да му чуя гласът и щеше да ми стане по-добре.. Веднъж замина за около 10 дена на софия.. все аз го търсех,но така и не дигаше.. започнах да се притеснявам много да не е станало нещо.. накрая той ми се обади и каза че му нямало нищо.. Та.. чувствата и на двамата не са охладняли-луди сме един по друг, обичаме се,обожаваме се... Един от проблемите беше може би, че не му казвах много често че го обичам.. и че .. постоянно като се ядосвах си го изкарвах на него.. Знам че изобщо не е правилно, ама някакси като се ядосам, не знам каво правя
    Лятото той ще ходи да работи пак в София.. 5 дена ще е там,и ще се връща събота-неедля. Тоест отново няма да се виждаме.. а аз какви планове имах за това лято .. Вече от няколко дни не си пишем/говорим/виждаме.. в етап на размишление сме, и .. трябва да видим дали да късаме или да останем заедно..Вие как мислите? Струва ли си да продължим..или по-добре да прекратим всичко?
    Благодаря много!

Град
    В Раят,покрит в тъмнина ...
    Трябва да продължите щом се обичате толкова много.Не позволявай да си отиде (може би) любовта на живота ти!Успех мила!
    И ще разбереш какво е да не виждаш щастието, когато Раят потъне в мрак ... W.A.S.P. - Heaven's Hung In Black

The love is behind the gossip! ;]

Град
    East Coast
    Любов не се поддържа да ти кажа от разтояние, поне при мен така стана... но вие имате така да се каже история и то голяма, така че опитайте се да се разберете за запазването на една връзка е от особено значение компромиса и от двете страни, ако това го има и разбирасе любов... всичко е ясно успех

За съжеление нещата не винаги стават както ние ги искаме,но е така в живота,според мен трябва да запазите връзката си,щом и двамата сте лудо влюбени един в друг.Все пак като се прибира събота и неделя пак ще може да се виждате,така че да наистина е малко,но все пак.

Град
    Велико Търново
    abe kak 6te kasate,6tom se obi4ate.az i priqtelqt mi nqma da se ijdame cqlo lqto i pak 6te sme zaedno,a vie tuka za 5 dena.ostanete zaedno,spoko
    Руса кукличка

Мега фен Аватара на soul1199
    Град
    аda,pri teb...
    ostanete si zaedno,6om se obi4ate,nqma smisal da kasate
    Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!

Град
    Terra incognita!
    Щом имате чувства и двамата един към друг,не оставяйте обстоятелствата да ви разделят.Не може ли и ти да заминеш за София и да се виждате по-често?
    "A stunning journey to hell and back."
    How long could you last?

Град
    Цитирай Първоначално написано от Memento mori!
    Щом имате чувства и двамата един към друг,не оставяйте обстоятелствата да ви разделят.Не може ли и ти да заминеш за София и да се виждате по-често?
    за съзажелие не мога..аз съм на 17 все още и нашите няма да ме пуснат просто.. пък аз трябва да уча и за изпити лятото.. но .. не знам.. и аз накдъе трябва да се развият нещата

Град
    там където мечтите стават реалност
    Горкото момче,3 години си мисли,че има гадже,а накрая когато има проблеми приятелката му е готова да го зареже,само защото не се виждали достатъчно често и не си вдигнал телефона.Аплодисменти,това наистина са "добри причини"!
    Пича ще е късметлия ако скъсаш с него,ясно е колко държиш на него щом мислиш така егоистично.
    Ако днес си нещастен не планувай щастието за утре,а направи нещо и се изкефи днес

Град
    Цитирай Първоначално написано от vamp
    Горкото момче,3 години си мисли,че има гадже,а накрая когато има проблеми приятелката му е готова да го зареже,само защото не се виждали достатъчно често и не си вдигнал телефона.Аплодисменти,това наистина са "добри причини"!
    Пича ще е късметлия ако скъсаш с него,ясно е колко държиш на него щом мислиш така егоистично.
    Защо се изказваш неподготвен? Въпросът за това дали ще скъсаме или ще останем заедно ще бъде решен и от двамата, не само от единия.. Представи си, че държа супер много на него! Защото той е единственият човек, който знае всичко за мен и може да ми помогне! Аз също съм му помагала много.. и доводите ми за края на връзката не са просто това, че няма да се виждаме и че не си вдига телефона.. всичко е много по-сложно, просто не исках да влизам в подробности.. И двамата сме бъркали в много неща, променяли сме се и т.н. но недей да казваш, че аз не съм го подкрепяла и че ей така ми е скимнало и искам да го зарежа...!

Миличка бори се за любовта си,не я оставяй да си отиде.Гадно ти е,че се виждате по-рядко,но си представи какво ще е ако скъсате.Тогава няма да се виждате изобщо.Може да си дадете малко време,но според мен не сме ние тези,които трябва да ти казваме как да постъпиш.Според мен най-правилно е да седнеш с него и да обсъдите въпроса от игла до конец.Така след дълъг разговор сами ще стигнете до отговора,който търсите.
    Позволи ми да се докосна до твоето сърце, позволи ми да го завладея, да бъда единственото нещо от което има нужда то!

Град
    там където мечтите стават реалност
    Цитирай Първоначално написано от butty
    Цитирай Първоначално написано от vamp
    Защо се изказваш неподготвен? Въпросът за това дали ще скъсаме или ще останем заедно ще бъде решен и от двамата, не само от единия.. Представи си, че държа супер много на него! Защото той е единственият човек, който знае всичко за мен и може да ми помогне! Аз също съм му помагала много.. и доводите ми за края на връзката не са просто това, че няма да се виждаме и че не си вдига телефона.. всичко е много по-сложно, просто не исках да влизам в подробности.. И двамата сме бъркали в много неща, променяли сме се и т.н. но недей да казваш, че аз не съм го подкрепяла и че ей така ми е скимнало и искам да го зарежа...!
    Да бе,и тогава как търсиш точен съвет като не си казала цялата истина?Аз все пак държа на мнението си,защото знам какво е "трябва да се разделим,защото ти ще заминеш".Еми разделихме се,обаче аз не заминах,а преди това и казах,че дори и да замина,ще се върна или ще се връщам често.Не беше достатъчно.Само тя загуби,ще загубиш и ти,ако си намерила точния човек.Прави каквото искаш,на мен ми е все тая,но това е моето мнение!
    Ако днес си нещастен не планувай щастието за утре,а направи нещо и се изкефи днес

Град
    Pays de la Loire
    Виж... Предполагам, че за цялото това време, в което сте заедно, сте имали доста трудни моменти, различни обстоятелства са налагали да вземате решения, не дотам полезни за връзката ви, това е напълно нормално. Не може всичко да е "цветя и рози". Така че, замисли се, колкото и сложна да е сегашната ситуация (а по думите ти явно е доста объркана), дали си заслужава да сложиш край на всичко... Дали?! Е, вярно, ти най-добре знаеш какво изживяваш, какво ще правиш оттук натам зависи само от теб... Дано да вземеш правилното решение! И стискам палци всичко да се оправи!

Супер фен Аватара на Al3ksandra
    Щом се обичате страшно много и така го усещате и двамата, поговорете сериозно. Защото при такива проблеми оцелява само най-силната любов, само любовта която е винаги в сърцето! Все пак приятеля ти не отива на края на света
    Попитай ме http://ask.fm/alekscheto00

ПРеди бяхме в едно училище и се виждахме често, въпреки че сме от различни училища.
    А?
    "... И знай, че само глупакът повтаря старите грешки, надявайки се на нов резултат!"
    ~
    When I see you, you make me lose all control
    Like a fire, burning deep in my soul!

Неговият живот започва да бъде в София. Вече повечето му неща ще са там и единствено ти и вероятно семейството му ще останете в родния му град. Постепенно ще започне да се прибира все по-рядко и по-рядко, ще се чувате все по-малко и по-малко... и така докато чувствата ви вече официално не охладнеят.
    Според мен няма много смисъл, защото накрая пътят София - вкъщи може да започне да му става по-скоро като 'задължение', отколкото да се връща по собствено желание.
    Разорена съм, но щастлива
    Бедна, но мила
    Висока, но здраво стъпила на земята
    Нормална, но обсебена
    Загубена съм, но пълна с надежда.

Град
    Цитирай Първоначално написано от Wrathchild
    ПРеди бяхме в едно училище и се виждахме често, въпреки че сме от различни училища.
    А?
    Не съм забелязала каква глупост съм написала. Имах предвид различни градове..

Град
    Здравейте!
    Днес говорихме и решихме да останем заедно .. да пробваме дали ще стане,пък ако не се получи, ще се разделим..но поне ще сме се опитали и ще знаем, че не се е получило.
    Благодаря много за пдокрепата!

моля
    ~ Рицар или Дявол ~
    Обичам те и пак ще те обичам
    дори да ме презираш ти.
    Сърцето си на теб обричам
    пъди ме, но не ме мрази
    Във моите мечти си рицар
    с лъскави доспехи,а може би
    и крал дори,но не си ли просто
    дявол с ангелски очи?!?

Реши сама това е важно решение и не мисля че някъф си форум не знаещ хиляди неща за вас трябва да го вземе...

Lupus in fabula

http://forum.abv.bg/abv/lat2cyr.php - Онлайн кирилизатор!

"За да успееш в живота,трябва да слушаш ума си,за да успееш в любовта-сърцето!"

Мега фен Аватара на koalka
    Щом се обичате и сте луди един по друг не трябва да късате, после ще съжалявате.А ти не можеш ли да дойдеш в София и да си с него за малко, да му правиш компания и т.н.?

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си