Добро утро на всички!
Искам отново да потърся Вашата помощ и дано успеете да ми помогнете. Историята е дългичка..ама... накратко ще се опитам да я разкажа. Както може би знаете с гаджето ми съм вече доооооста време - 3 години и отгоре.. Но напоследък-в подледната 1 година-нещата се промениха много. ПРеди бяхме в едно училище и се виждахме често, въпреки че сме от различни градове. Но той завърши и отиде да учи в София. Като започна да учи там не ми беше много гадно,даже ми беше ок, по такъв начин той ми липсваше повече и исках да го видя колкото се може по-бързо. Чувахме се всеки ден по телефона.. Но .. последните месеци всичко се промени мнооого.. Оставете че се виждахме по веднъж на 1-2 седмици, ами и по телефона не се учвахме.. На него му беше малко нервно покрай сесията-това,онова..разбирах го, но аз имах нужда просто да му чуя гласът и щеше да ми стане по-добре.. Веднъж замина за около 10 дена на софия.. все аз го търсех,но така и не дигаше.. започнах да се притеснявам много да не е станало нещо.. накрая той ми се обади и каза че му нямало нищо.. Та.. чувствата и на двамата не са охладняли-луди сме един по друг, обичаме се,обожаваме се... Един от проблемите беше може би, че не му казвах много често че го обичам.. и че .. постоянно като се ядосвах си го изкарвах на него.. Знам че изобщо не е правилно, ама някакси като се ядосам, не знам каво правя
Лятото той ще ходи да работи пак в София.. 5 дена ще е там,и ще се връща събота-неедля. Тоест отново няма да се виждаме.. а аз какви планове имах за това лято .. Вече от няколко дни не си пишем/говорим/виждаме.. в етап на размишление сме, и .. трябва да видим дали да късаме или да останем заедно..Вие как мислите? Струва ли си да продължим..или по-добре да прекратим всичко?
Благодаря много!