- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Тениска на Spongebob
От София съм..... иии ако някой може да ми каже от каде мога да си купа тениска или блуза нещо такова на spongebob ((:
Мерси предварително
аплУ дисмен тИ за HOUSE -ловеркАта ,кОято по цял ден гледА ПЛАНЕТА- тв , но си пусна бретОн и стана ЕМО ,както и за симпатягатА ,кОито си купи анцунГ Adidas и станА БЕЗСМЪРТЕН!!! hxuahyaxyahxayhuay
нали има такива сайтове дето ти пишат какъвто натпис искаш, поразпитай дали може да ти сложат спонч боб![]()
^ Това е един от вариантите, но не знам дали не се оскъпява тениската ако е с доставка. Може в Orange- там е 10лв и си носи. Иначе в разни магазини тип Placebo, Muhomorka.
Аз си имам от морето (:
Simplicity, complexity, oh what a tragedy! Reality, insanity, strange normality. Incredible, untouchable, but just visual...
Първоначално написано от *-*Krisito*-*
за колко пари е?![]()
има едно място в подлеза на ндк,където ти я правят на същия ден с квото си искаш отгоре.ако блузата е от теб за картинка или надпис е 10-12 лева,а ако е от тях сичко е 18 лева.но пък ти излиза по-евтино отколкото от портокала![]()
успех
Хеййй....мерси много,че ми помогнахтее ((: още днеска тръгвам:P
аплУ дисмен тИ за HOUSE -ловеркАта ,кОято по цял ден гледА ПЛАНЕТА- тв , но си пусна бретОн и стана ЕМО ,както и за симпатягатА ,кОито си купи анцунГ Adidas и станА БЕЗСМЪРТЕН!!! hxuahyaxyahxayhuay
Моята приятелка си взе от Турция за 5лв.Ужасно сладка е,аз не съм от София и не мога да ти помогна,но когато си купиш дай една снимчица да я видим ако искаш.
![]()
![]()
[color=black]Emrine amade kalbim
İster yak ister sevindir
G
Оviesse в CCS, точно срещу касата при по-спортните работи
Аз имам оттам една с Бъгс Бъни (която не носа, ама..)
Виждала съм такива суичъри, ама за блузка не знам... По принцип има с разни анимационни герои, нищо не ти пречи да провериш.
Your worst enemy is your self
Will you fight, or give in?
Нещо много модерни станаха тия блузи...
и въобще сичко със спонджбоб
както и да е
не съм от София,ама тука има некви па пазара за 10 лева
abe takiva tesniski kolkoto 6te6 po4ti navsqkade gi ima.
Руса кукличка
kiki riki там има такива
Lof YAaA..!
Има един магазин, дето скоро видях такава блузка с къс ръкав - много сладка - 16 лева беше. Намираше се магазина някъде по графа, даже по надолу към васил левски. Една приятелка пък си взе от един детски магазин, срещу мола некъде. Имало големи номера и тя си взела от там - жълтичка, мнооого сладка, суперска беше. Ама жалко че аз не живея все още в София и скоро няма да ходя към мола.
If you do not tell the truth about yourself
you cannot tell it about other people!
Аз имам 2 различни чанти на Спондж боб,и аз се интересувам къде има такива тениски,много го обичам този Спонджбоб голям пич е![]()
Детския Огромен магазин на бул.България до Била - Джъмбо
Там има всякакви работи със тоя прословут Спонджбоб,който е сиг някакъв анимационен герой,не знам,не съм го виждала![]()
Отиди в подлеза на НДК . Там има магазин в , който даваш картинката , която искаш да ти сложат на блузата и ти я правят за около 15 лева , включително с тесникста , която можеш от да си я вземеш , но ако дадеш твоя си е по-евтино .
Хора аз пък вече сигурно година стана немога да си намеря плющен Спончконе съм от София,а тук в Стара Загора ме гледат като телета като питам за него..искааам ;(
такива работи не нося...![]()
DO I LOOK LIKE I GIVE A FUCK???
http://www.vbox7.com/play:569e7ff7
http://www.vbox7.com/play:69923c9d
Супер смешно стана, всеки е с такава тениска или потник.. всички са еднакви.. тъпо ! Има такива и в най-ефтините магазиниНякои хора сигурно не знаят от къде е този Спондж Боб
![]()
Такъв ли искаш?В Джъмбо на бул.България има много неща на СпонджбобПървоначално написано от spongebob
![]()
в Джъмбо има плюшени играчки, близалки, чаши, чинийки на Спондж боб, но няма тениски.. една фр си купи и колкото да искам да съм различна мнооог искам като нейната, но тя не ми казва откъде и е...![]()
mindscan
Да и аз съм виждала такива тамПървоначално написано от dare_93
![]()
А къде се намира тва Кики Рики ???![]()
nikoga ne bih dala 40 kinta za onova po gore![]()
ina4e teniski ima navsqkade na sponge bob