- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Тениска на Spongebob
И аз не сам от София... но тук ги има предимно в магазини,които правят внос от Турция... АЗ си купих такава блузка,когато бях в Истанбул и беше 5 лв.. зелена и мн и се радвам![]()
![]()
dark_sw и аз казах същото на предишната страница![]()
imam teniska na sponge bob i vseki ot moeto daskalu me spira da me pita ot kadeno mene ne me kafi sponge bob
![]()
Добре де, кажи откъде ти е
mindscan
ne e ot bg![]()
Не съм чела всички мнения така , че нормално да повторя нещо , което вече е казано ..Първоначално написано от lifelesscorpse
На морето миналото лято имаше много тениски на Спонджбоб,20 лв стуваха една цялата жълта и с лицето на гъбата![]()
o tuka e palno s takiva tenski na men sa mi lapeshki mnogo ne moga da obleka takova ne6tu za sofiq neznam v magazinite na kiki riki ima
Когато нещо отмине, тогава усещаме колко хубаво е било.
Ти си лапешка...с тва мнение относно тениските на Спонджбоб!Първоначално написано от kuklichka_bg
![]()
+1Първоначално написано от dare_93
No matter where you go, there they are...
Всеки си има вкус и мнение. Не е нужно да налагаш своето и да критикуваш , когато чуждото не ти изнася !Първоначално написано от ThE OnE MoRe InSaNe
![]()
Добре бе, хора, 50 поста има, че в магазините на кикирики ги продават. ЗАщо не кажете тия магазини къде се намират...Първоначално написано от _crazy_baby_
mindscan
Az sam ot Varna i iskam da vzema ne6to na sponge bob za edna priqtelka (ama da ne e dreha) ta nqkoi znae li kade vav Varna ima tak1v magazin 6toto po obiknovenite magazini za igra4ki nqma ..![]()
Никога не се опитвай да разбереш всичко -
някои неща не са от значение.
Никога не прикривай чувствата си:
когато си щастлив - отдай им се
когато не си - преживей ги!
спондж боб е лигав пеерас
I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
I look up to hear myself saying,
Baby, too much I strive, I just ride
The One More Insane ...mojesh li da mi kajesh ot kude si vzela chantichkiteПървоначално написано от ThE OnE MoRe InSaNe
shtoto az mnnn mn iskam da si zema
i ne kazvai che sa ot chujbina
![]()
Oooooo hora mersi mnogoooo....otidoh do Turciq i si kupih 3 teniski ve4e ne tursq
![]()
аплУ дисмен тИ за HOUSE -ловеркАта ,кОято по цял ден гледА ПЛАНЕТА- тв , но си пусна бретОн и стана ЕМО ,както и за симпатягатА ,кОито си купи анцунГ Adidas и станА БЕЗСМЪРТЕН!!! hxuahyaxyahxayhuay
ем аз си продавам чантата на Спондж,ако има някой заинтересован да пише ЛС..лачена е,,голяма.за даскало идеална![]()
Вече всички имат тениски на Боб, аз за тва не си взех. Пък иначе ги има навсякъде
Aliena vitia in oculis habemus a tergo nostra sunt
Kolko pariПървоначално написано от Giaaa
dai snimka
Това от което се страхувам е да ми пука прекалено много !
Аз съм от друг град ...и макар малък е пълно с тениски,потници,бельо на спондж боб...аз имам потник ....но софия като голям град трябва да е бъкано.....................успех
Ако разберете границите на своите възможности, ще можете да действате в съгласие с тях, вместо да ги оставяте да работят против вас и да ви се пречкат, което впрочем те правят винаги, когато ги пренебрегвате, независимо дали го съзнавате или не. И едва тогава ще установите, че ограничените ви възможности могат да се окажат вашата сила. Б.Хоф