.
Отговор в тема
Страница 1 от 3 123 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 51
    Град
    Испания

Вече се отчаях....

Здравейте на всички...Значи от много време искам да сваля някои друг килограм.Сега 3ти ден не ям почти нищо(така да се каже гладувам) и пия зелен чай по 1 на ден.Мислите ли че така ще успея да сваля килограми?Спряла съм сладкото,хляба и пия само този чай и кафе,но без захар.Какво милите

da,shte swalish sled mnogo wreme muchenie i w momenta koito pochnesh da qdesh shte ti se lepne wsichko otnowo oshte po otpusnato;)trqbwa da qdesh w normata i da sportuwash inache NQMA kak da stane;)

Град
    някъде там...
    Абе момиче ти имаш ли акъл в главата? Нищо няма да постигнеш с глад, освен анорексия! Не гладувай повече!

Град
    Испания

;]

ами не знам вече какво да правя...1вото което е че мразя да спортувам..това не е силната ми страна и за това правя така.А и аз никога не съм се тъпкала като ям винаги си ям нормално но никакъв ефект ще продължа така седмица и ако няма ефект спирам с гладуването Ами мислите ли че тоя чай има някакъв ефект???

ako za otslabwane nqma,koeto ne wqrwam pone shte ti dobawq nqkakwi witamini za da ne se razboleesh
    pak kazwam towa ne e nachina i nqma da se poluchino kato ti se probwa opitai..

Град
    Испания

;]

ами ще опитам...нищо не губя..няма да прекалявам. :P пък ако не стане вече не знам

Мега фен Аватара на kuklichka_bg
    Град
    в мечтите ми
    Abe s gladuvane ne stave da nqma cql jivot da gladuvash.?P
    Когато нещо отмине, тогава усещаме колко хубаво е било.

Мега фен Аватара на kuklichka_bg
    Град
    в мечтите ми
    nai mn se razboleish pak i ti ko o4akvash 1 den 1 kilo xahxhaxha (: ama tui det go praish hi4 ne e prailno i ne mislq 4e 6te otslabnesh mn za dalgo s tui nai mn posle da si gi varnesh dvoino pro4eti malko iz google 4e i tuk pak ima dosta info i togaz vij akkvo shte qdesh i kafeto e vredno za dietite!
    Когато нещо отмине, тогава усещаме колко хубаво е било.

Re: ;]

Цитирай Първоначално написано от AnChItOoOo
    ами не знам вече какво да правя...1вото което е че мразя да спортувам..това не е силната ми страна и за това правя така.А и аз никога не съм се тъпкала като ям винаги си ям нормално но никакъв ефект ще продължа така седмица и ако няма ефект спирам с гладуването Ами мислите ли че тоя чай има някакъв ефект???

И аз мразех да спортувам,ама си наложих,защото видях,че няма друг начин,а аз имам много да свалям,до сега съм свалила само 12кг. ама продалжавам секи ден по .... от 3 до 5 часа,ама понеже аз съм тренирала много и съм свикнала на яко напрежение,аз ако ти кажа,че във феитнеса само тичането ми е по 100минути,когато съм уморена,а иначе поне по 150,ама от начало ти давай най-много по час и половина тренировка,след месец -2 да речем увеличи с по час час и половина още,и така ,постепенно.Но гледай отначалото да не се претоварваш.Мен първите няколко пъти ми беше адски трудно,след тренировка се влачех като парцал,едвам издържах да не падна от болки в краката....ама вече свикнах и си откарвам секи ден по 4-5 часа във фитнеса,вече съм маниячка на тема фитнес. тренировка във фитнеса,и ям само,когато съм гладна и то не сичко каквото ми падне а по-леки храни.
    пия и елкарнетин секи път преди тренировка 2 хапчета.

Град
    Around... :)
    nedei da gladyva6,nqma ni6to da stane ...ne qj nikakvo sladko,hranise,no po malko,pii pove4e te4nosti i se dviji kolkoto moje6 pove4e,razhojdai se,ti4ai ili pravi nqkakvi yprajneniq,netrqbva da se zastoqva6...s malko pove4e postoqnstvo efekta e sigyren..yspeh!

s glad ni6ty nqma da postigne6 trqbva da pravi6 redovno uprajneniq i da ima6 nqk1v hranitelen rejim
    Животът това не са дните които са изминали,
    а дните които сме запомнили.

Повече от фен Аватара на BrokenHeart
    Град
    Boulevard of Broken Dreams
    бягай по малко всеки ден..иначе няма да стане.... колкото и да гладуваш,не спортуваш ли няма да има промяна...

Come and touch me baby
    I need to be loved
    Come and hold me baby
    I need to feel loved
    I'm in love, in love, in love

Град
    Terra incognita!
    Според мен това,че си спряла всякаква храна и караш на зелен чай,е абсолютно погрешно,защото чрез гладуване се постигат временни резултати и само тормозиш организма си.Опитай просто да се ограничиш от някои хранителни добавки,но не го прави толкова драстично!Успех!
    "A stunning journey to hell and back."
    How long could you last?

skachane na wuje i bqgane bi pomognalo w twoq sluchai

Re: Вече се отчаях....

Сега 3ти ден не ям почти нищо(така да се каже гладувам) и пия зелен чай по 1 на ден.Мислите ли че така ще успея да сваля килограми?Спряла съм сладкото,хляба и пия само този чай и кафе,но без захар.Какво милите
    Недей така!

Град
    Испания

;]

az qm,no po super malko.dnes primerno sum izqla samo 1 qice i 1/3 ot edna krastavica. ticham pochti vseki den ;] off dano da stane tova koeto iskam po burzo

s gladuvane nestava! ili pone ne dulgo 6te zadurji6 kilogramite. ne pii zelen 4ai za6toto edin negov efekt e da te kara da zadurja6 voda! koeto nqma da se otrazi na kantara kakto ti iska6!

Фен Аватара на MaDdNeSs_GirL
    Град
    Монтана

Цитирай Първоначално написано от SeXyL[!
    Nk@]

И аз мразех да спортувам,ама си наложих,защото видях,че няма друг начин,а аз имам много да свалям,до сега съм свалила само 12кг. ама продалжавам секи ден по .... от 3 до 5 часа,ама понеже аз съм тренирала много и съм свикнала на яко напрежение,аз ако ти кажа,че във феитнеса само тичането ми е по 100минути,когато съм уморена,а иначе поне по 150,ама от начало ти давай най-много по час и половина тренировка,след месец -2 да речем увеличи с по час час и половина още,и така ,постепенно.Но гледай отначалото да не се претоварваш.Мен първите няколко пъти ми беше адски трудно,след тренировка се влачех като парцал,едвам издържах да не падна от болки в краката....ама вече свикнах и си откарвам секи ден по 4-5 часа във фитнеса,вече съм маниячка на тема фитнес. тренировка във фитнеса,и ям само,когато съм гладна и то не сичко каквото ми падне а по-леки храни.
    пия и елкарнетин секи път преди тренировка 2 хапчета.

Няколко редчета за цитираното момиче. Това, което правиш е абсолютно грешно. Една кардио тренировка е съвсем безсмислена, ако е повече от един час. Както повечето знаят, след 30тата минута започват да се разграждат мазнините, а след 60-тата минута започваш да губиш МУСКУЛНА маса, така че те единственото ,което можеш да си навлечеш е загуба на мускулна тъкан+проблеми със сърцето. Второ, прекаляваш с Л-карнитина, 2 хапчета преди тренировка са много. Трето, бъди търпелива, всичко ще бъде наред. 12 кг са добре, но послушай ме относно тичането.

И няколко думи за авторката на темата. Мила, ще успееш, ще свалиш 2-3 килца за тая седмица и после ще хапнеш една филийка пълнозърнест хляб, ще те удари един апетит и няма да можеш да се спреш. Всичко се постига с постоянство и ТЪРПЕНИЕ, откажи се от мисълта, че ще гладуваш една седмица и ще бъдеш като модел-невъзможно е. Щом не ти се занимава със спорт, тогава си избери хранителен режим, с който ще започнеш да слабееш от самосебе си, бавно, но за постоянно и ще можеш до лятото да постигнеш онова, което искаш.

Град
    Монтана
    Цитирай Първоначално написано от cotton candy
    s gladuvane nestava! ili pone ne dulgo 6te zadurji6 kilogramite. ne pii zelen 4ai za6toto edin negov efekt e da te kara da zadurja6 voda! koeto nqma da se otrazi na kantara kakto ti iska6!
    Тая глупост откъде я чу? Зеленият чай единсвтвено може да й подейства положително. Първо-успокоява, второ-усилва метаболизма. Солта задържа вода, а не зеленият чай.. Това е като да ми кажеш, че от лимонът се пълнее...

Град
    Испания

;]

пия зелен чай защото една фр така отслабна чрез него... ако не беше тя нямаше и да знам че съществува

Град
    Монтана

пия зелен чай защото една фр така отслабна чрез него... ако не беше тя нямаше и да знам че съществува
    Продължавай да го пиеш. Бих ти препоръчала сутрин на гладно Топла вода с изтискан лимон. Или ако нямаш лимон в наличност само топла вода, друг вариант е ябълков оцет (2-3 суп.л+1 с.л. мед) , но не е полезно за всекидневна употреба.

taka samo 6te si razvali6 stomaha.Dai ne6to po-balansirano,za kakvo ti e tolkova barz efect?

Здравейте на всички...Значи от много време искам да сваля някои друг килограм.Сега 3ти ден не ям почти нищо(така да се каже гладувам) и пия зелен чай по 1 на ден.Мислите ли че така ще успея да сваля килограми?Спряла съм сладкото,хляба и пия само този чай и кафе,но без захар.Какво милите
    Гладуването не е решение. Защото най- малкото като не ядеш ти се забавя метаболизма и няма как да отслабнеш..
    Най- добре е да ядеш по- малко и не дотам калорични неща през около 2-3 часа.
    Ако и съчетаеш със спорт със сигурност ще отслабнеш.

Samo napred, lutko lepa
    cekaju te putovanja
    ja sam tvoja avantura
    a ti moja tiha patnja...

Не бива целта ти да е отслабването,трябва да се целиш в здравето и то се постига чрез балансирано,здравословно хранене и поне малко спорт всеки ден.Това,че го мразиш ,не те оправдава да не го правиш,защото по-късно ще си навлечеш доста неприятности именно защото не си го правила.Правиш ли усърдно тези неща в името на здравето,красотата ще дойде също.Ще отслабнеш за постоянно,кожата ти ще придобие по-добър вид и ще се чувстваш много по-добре отколкото от глада.ПОслушай съвета ми,направи го и няма да съжаляваш,защото с тези диети се стига само до един поррочен кръг,от който след това е много трудно да се оттървеш!
    Пожелавам ти успех! И не се притеснявай за теглото си,всичко ще си дойде на мястото,стига да правиш това,което трябва!

Напълно съм съгласна с EnriqueIglesias .. Спорта му е майката

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си