Не приятел не е нормално. Защо ли? Защото имат огромна разлика в годините.. Момичето тепърва ще иска след като завърши да следва или да рабопти, а приятеля и ще иска да се оженят да му роди деца да ги гледа Ако това е нормлано, аз съм трамвай.. То стана циганска работа... даже по зле... ама айде, да се надяваме че всеки има глава на раменете и ще я използва рано или късно. Ето ще ви кажа на 20 съм и хора чесно, като видя някой на 25 27 ... и нагоре и вече се чудя дали е правилно изобщо да се занимавам с тях... та аз тепърва ще минавам по техния път Ще ви кажа и един друг пример. Когато бях на 17 се занимавах с един от София но беше на 28.. найстина беше непростимо от моя страна.. Не знам , за отрицателно време започна да ми пише любовни стихчета започнахме да се зарибяваме... и дори бяхме решили да се видим нЕ ми пукаше особено от нищо тогава бях го скрила от майка ми но тя разбра и получих едно конско и един пример които винаги ще помня. В яда си тя ми каза " Защо се занимаваш с тоя.. дето нито го знаеш нито познаваш? Какво искаш да тръгнете ли? И след 1 2 години да се ожените и когато станеш на 20 22 точно в най-хубавата възраст на него ще му прищрака и ще почне да се държи като баща ти... Ще го хване критическата защото е много п остар от теб и ти ще се чуствам пред него когато си извади рогата като теле в железница".. имаше предвид това,м каза го не точно с тези думи но я разбрах перфектно. Така че дълготрайна връзка с човек който не ти е на годините и на акъла, това го забравете От тогава взех повечко да се замислям