- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Сметката?
Пример:Излизате на 1ва среща с яка мацка,сядате на кафе,обаче при вас сядат още 3-4 нейни приятелки,к'во правите като дойде време за сметката?Плащате всичко;Черпите само момичето с което сте си уговорили среща или всеки си плаща неговото?(Момичета пишете според вас как трябва да е,а момчета вие какво правите?)
Цяла сметка малко пъти съм плащал без повод. Ако са някакви кукони ще предпочета да не им плащам консумираното, дори и да е едно кафе. Черпя когато реша че някой е заслужил или няма пари. Обичам да черпя някоя кака нещо, но ми е супер неудобно мен да ме черпят и само няколко пъти съм го позволявал.
Има кръв, има чест, има страст, има слава! Няма страх, няма измама, … няма мое, няма твое … „Светът е Берое"
ако са само 2мата не е зле мом4ето да плати , НО ако има още хора => всеки неговото![]()
If someone waits for you,it doesn't mean that they have nothing to
do...it just means that nothing else is more important than you...)
+1 тъкмо това бях тръгнала да пишаПървоначално написано от -4arovnata-
![]()
важното е да предложиш да платиш(за доброто впечатление), пък ако момичетата са точни, едва ли ще те оставяти се пак бъди подготвен и за противното
![]()
Samе shit... different way
Плащаш си само твоето , естествено.
Hey ! Mr Tambourine Man, play a song for me,
In the jingle jangle morning I'll come followin' you..
Двама или пвоече - всеки си плаща. Защо пък мъжа трябва да плаща сметката? Особено като нямате лични доходи.
Всеки си плаща своето.
"A stunning journey to hell and back."
How long could you last?
плащат ти твоето
Не е важна сумата, а самата идея.Първоначално написано от PepElqShKaAa
Има кръв, има чест, има страст, има слава! Няма страх, няма измама, … няма мое, няма твое … „Светът е Берое"
Точно ;] !Той не ги е канил в крайна сметка...Първоначално написано от -4arovnata-
[color=black]Emrine amade kalbim
İster yak ister sevindir
G
Попринцип съм за идеята ,че ако са повече хора всеки сам си плаща ... но зависи ... лично аз веднъж ходих със една приятелка да посреща гаджето си на гарата и оттам на кафе и той изяви желанието да плаща ... така ,че зависи ...
Случвало ми се е и тогава той плати цялата сметкаНо иначе много се дразня,когато сме си само двамата и той посика да плаща.И двамата работим,мога да си позволя да си платя това което съм си поръчала.Ама каквито сме инати всеки път спорим за тази сметка
![]()
Ами когато са само момче и момиче,попринцип момчето плаща сметката,но когато момичето домъкне още френдки...Ами всеки да си плаща...Какви са теяМомчето да не е банкомат
![]()
Rest In Peace....We Will Never Forget You
Начи най-мраза така. Покана аз некоя мацка и тая довлече сульо и пульо. Да я е** в кофата...
Иначе ми се е случвало и според зависи от случая и съм плащал и не съм.
Dio mi la dona, guai a chi la tocca!