- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Здравни проблеми и болести
- Проблеми с ръста!
всичко си е генетично !!
мама има една приятелка дето е на 30 и е 150см
обаче много си се харесва а и всички я харесват!
( мъжа й е 1.90)
така че живей си живота и не се притеснявай колко си висока или по-точно колко не си
и аз не съм много висок на 15г 175см
другите момчета от моя клас са по 190 ама много важно нали?![]()
Ха , аз съм на 22 години и съм висока , колкото теб и няма да порастна повече .Първоначално написано от malkata_kukli4ka
И да ти кажа това никога не ми е правило проблем и винаги съм имала високи приятели . Ако някой ти каже нещо казваш ''Скъпите парфюми са в малки шишенца '' . Не бива да имаш комплекси , аз нямам такива и дори да можех не бих искала да бъда по - висока , защото това ми е чара .
![]()
![]()
![]()
Аз съм на 16, тренирам волейбол, наште са високи, а аз съм 1,67сестра ми която е на 11 почти ме е настигнала
е***и каръка съм... на всичкото отгоре миналата година като пораснах с 1-2 сантиметра и айде проблеми с колената, ся ходя по лекари мажа ги с някви гадости и тн.... и направо нз
![]()
всичко е генетично. аз съм на 20 и съм 158. а колко момичета познавам на тези години, дето са 150. преди имах комплекси, но сега съм ок. единственото тъпо е, че всеки лепнат килограм се забелязва повече на един нисък ръст, но ако килограмите ти са ок и се поддържаш, тогава не е никакъв проблем. на най-добрата ми приятелка от гимназията (182) и се подиграваха пък за високия ръст. угодия на хората определено няма. ако са ниски, защо са ниски, ако са прекалено високи - защо са прекалено високи, а ако са с нормален ръст - тогава ще забележат я някой недостатък в лицето, я във формите на тялото. така е за съжаление![]()
БОЛНО МОМИЧЕ .. като си ниска това е добре, искам да ти кажа че момчетата харесват момичета с голям бюст и нисък ръст..ти жирав ли искаш да гониш
Може да няма начин да пораснеш по-бързо,но има да изглейдаш по-висока![]()
истината са спортовете и задължително не приемай калции под никаква форма... спират растежа... и треньора ми и личният ми лекар са ми го казвали а те знаят какво говорят
tok4encaaa :P
Когато нещо отмине, тогава усещаме колко хубаво е било.
ами и аз ще навърша 15 и съм 157готино а ?
![]()
![]()
И аз съм много ниска- на 14 съм и съм метър и 53 някъде. И имам доста големи гърди (леле как спокойно го казвам)! Винаги съм искала да имам малки - по-добре по-малки отколкото големи! Продължавай с баскета, аз нямам време въобще от това скапано даскало!
![]()
П.П. Имам приятелка 1, 80 на 14 години!
az sa6to imam kompleks ot tova- na 14 sam i sam 157, za pred horata kazvam 159![]()
Азсъм на 13 и съм 1.60 и мисля, че съм прекалено висока.Апък ти си в растеж и може да вдигнеш ръста си!
![]()
Don't worry, be happy!