- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Тръгна си... "и ся к`во прайм?"
ole kakvo mislene spored teb vsi4ki na 20 trqbva ve4e i deca da imat i seriozna vrazka...tva e tapo vseki si precenqva dali e gotov,i koi e kazal 4e na 45 trq da se ojeni spokoino moje i da ne se ojeni ne e zadaljitelno,a moje i na 45 da se ojeni-kvo mu pre4i i na 30 i na 25,da te pitam tebe 20 ne ti li izglejda rano za svatbi i deca?ei mi ti na 20 god ne si gotov za seriozna vr1zka ,mi na kolko iska6 da se ojeni6 na 45 li
...It's my life and it's now or never,
I ain't gonna live forever....
На 21 си е достатъчно голям да има бебе. Изобщо не си права. Да, не е видял много, но възрастта в никакъв случай не е прекалено ниска. А едно дете, което в крайн сметка е и твое, не може да бъде гнусно. Та то е твое, носи твоите гени, твоята кръв, твоите очи, есмихва ти се, гледа те, учи се от теб. Бебето не е гнусно създание. Да, то е огромна отговорност, но в случая авторът не е хлапак и трябва да си я поеме. На 21 е-къде му е акъла да прави бебета!? Да си бере последствията. И такова отношение към своето собствено дете-да го слага в хладилниции, да го мумифицира....иде ми да кажа доста нецензурни думички.Първоначално написано от babity
Пич, живота си е твой, но и бебето също. На 21 може да си намериш доходна работа, да следваш задочно и пак да смогнеш да постигнаш целите си. Заради 1 напиване месечно или 1 купон в седмицата струва ли си да убиеш собственото си дете!?? Това са крайно неоснователни причини.
П.С.Написах мнението си провокиано от този гнусен пост. Сега прочетох и по-нататък. Самонадеяно пишлеме, което се мисли за велико и булка, която си гони интереса......пуф, не стават за родители изобщо!
Кремче, винаги съм харесвала постовете ти много. Сега просто сме на различно мнение.В неговото положение и аз не бих искала бебе, даже... в никое положение не бих искала бебе на 20 години. Незнам кое е по - добре: да убиеш детето си или да го обречеш на кофти живот и предварително да му го съсипеш. Още повече, че явно е, че момчето май не храни кой знае какви чувства към гаджето си, а и не се знае дали това забременяване не е било планирано от нея. Значи... да си имам дете, което цял живот да си живее с мисълта: Татко не обича мама, и мама не обича татко... аз съм виновно, защото те са заедно заради мен само. Това последното съм го изпитала на собствен гръб! До 12 - 13 годишна живеех в перфектното семейство и като станах малко по - голяма и видях какво търпи майка ми, защото ако си тръгне няма да може да ме издържа... и до днес се обвинявам... Отплеснах се... всеки да прави каквото му харесва!
Понеже си на 21 и както и да го погледнем си ГОлям МЪж , трябва да си понесеш отговорността. Предполагам за презервативи си чувал, дано занеш как работи тва чудо-следващият път го използвай. Не искам да ставам съдник , но нали се сещаш,че ако я накараш да направи аборт си нещо като убиец на собственото си дете.
Аз на нейно място бих задържала детето , но никога не бих те потърсила ,особено ако си се изплашил и говориш за бъдещото си дете като за парче месо/
един съвет... ползвайте презервативи , а когато не сте истински мъже по -добре изобщо не правете секс зарежи......
и все пак.... помисли си, аз съм сигурна ,че тя ще задържи детето.. а ти къде оставаш след 7 години например?
If it is crime to loving you then Im guilty !
Никога не съм бил силен по български език и литература. Почти винаги изкарвах петици и с триста зора постигах шестица за годината. Никога не разбираха иронията, сарказма и полета на мисълта ми. Брилятните ми разсъждения върху “Изворът на белоногата” бяха категорично отхвърлени от целият учителски състав, начело с директора. И това само защото на няколко места споменавам за някои неща като "изгражденето на местен клон на ВиК, което явно се е оформяло още по времената на турското робство, е само и единствено с цел показване на технологичният напредък на човечеството - научили са се да вгражат сенки в чешми и много държат да се фукат пред просичките селяни с това". Не съм учуден че и сега изразните ми средства не са разбрани правилно. Мислиш ли че ако наистина имам дете ще го пъхна във фризера? Или ще го мумифицирам? Говорят ми абсурдни неща(за раждането става въпрос), съответно и аз говоря абсурдни неща. Мисля че нямаше да постигна същият ефект с "А един мармот завива шоколада в станиол".Първоначално написано от krem4et0
Това за доходната работа го зарежи, не струва - пробвал съм. Предпочитам да работя за себе си(което и правя). По купони не ходя. И по пиенето не си падам, май споменах. За последната година ми се събират общо две напивания, което прави по едно на 6 месеца. Мисля че мога да се въздържа и от тях ако си поставя за цел. Ако само това бяха нещата поради които не искам това дете, щях да се съглася, да наведа глава и да се поръся с пепел.Първоначално написано от krem4et0
Мдам. След като се присъедини към "the dаrk side" къде да ти изпратим твоите "free cookies" ? Не ставаме за родители. Или поне аз със сигурност - причините не са една и две, колкото повече дълбаем, толкова повече ще излизат(Мечо Пух: "Колкото повече - толкова повече" =) ). Това се опитвах да обесня и на "горкото момиче", както обичате да й викате. За нея не ми се коментира дали става... колкото до гоненето на интереси - всички ги гонят... и мъже, и жени...Първоначално написано от krem4et0
Днес около 11:20 ще се извърши "церемонията по ритуалното убийство"(накратко - аборт). Ще кажа пак, за да сте спокойни - няма да го мумифицирам, нито ще го пъхам във фризера.
Отдавна ви чета и все повече се гордея с нашата страна: ето вече и в психиатриите интернет е достъпен.
My evul side ish powered by nostalgia... hush!
Дори и да е било иронично или саркастично, самото изказване е отвратително. Е, сега бебето ти ще е в коша за боклук. Така, че явно си бил близо до истината.
П.С.каквото и да е момичето, ако ще и най-долната жена на света, абортът е огромна травма за психиката й. не прави повечеу глупости, седни си на четирибуквието и я остави намира. Аз лично не знам как бих могла да преживея аборт, ако ще детето да е нежелано. А ако го искам........направо не ми се мисли. Не бъди с нея щом не искаш, но не я заплашвай, тормози, унижавай. Достатъчно й е, че след няколко часа ще остържат матката й.
Не разбирам защо го съдите толкова строго човека. Не виждате 70% от 15 - 16 годишните, за които Ескапел е като витамин Це или пък те правят нещо по - различно от гореспоменатото момиче? Аз мисля, че във втория случай психичките травми идват от въпроса: Ами ако не го махнем какво ще стане? Ха, ми те са на 16, на училище са още, по тая логика могат и те да си съвместяват уроците с училището (както предлагате момчето да си съвместява нежеланото бебе с доходната работа, която не се сещам точно каква може да е при не завършено висше образование). Да си гледат бебетата - пикли безотговорни! Сега сериозно... може и наистина това да е убийство в някакъв аспект, но чест му прави на човека, че си преценява възможностите и знае кое е за него и кое - не. Тази, толкова изстрадала мома ако толкова я интересуваше бебето щеше и сама да си го гледа!
И сега доволен ли си?????? Нали това искаше - да се отървеш, да си живееш живота?! Много егоистичномдаа... Ти си човек, който не може да поеме отговорност!!!! След като си й направил бебе и то защото си бил пиян и нищо не помниш, няма никакво значение, че се напиваш по 2 пъти на година, ти си виновен!!!!! Сега заради тази грешка едно същество няма да може да се развие и никога няма да живее, а ти вместо да се почувстваш малко поне виновен пишеш разни глупости и обиждаш приятелката си, като я наричаш тъпа! В случая не знам кой е тъп! ... На нейно място така хубаво щях да те зарежа и ако имам възможност да си отгледам детето.... а нямаше да се занимавам с някакъв недорасъл грубиян!!!!!!!!!!!! Сега сигурно животът ти ще продължи по същия начин, нищо няма да се е променило, а момичето да му мисли, нали тя ще има травми след аборта, не ти!! Браво, браво! Дано никога не случа на такъв бягащ от проблемите човек!
Я по - по - спокойно! За какво е виновен той? Нима вече и на гаджето си не трябва да имаш доверие, да не би като пийнеш малко да не реши да се възползва и да си направи бебе?!?!?
Аз по-скоро съм ужасена от отношението на родителите и... Мойте НИКОГА не биха ме принудили да направя аборт... Сигурна съм че ако имаше тяхната подкрепа нямаше да го махне но след като и те застават срещу нея има ли друг избор...
Първоначално написано от babity
![]()
![]()
Leleee tova beshe vicyt na godinata - ujas!!!
Vie iskarahte tova devoiche...nemam dumi...,a pyk nego - gorkiq jiv da go oplachesh...
A qui
Аборт и прием на Ескапел са абсолютно различни неща. Все едно да сравняваш аборт с контрацепция, с пиене на ок, презервативи и прочие....На 16 са си деца и не могат да възпитат дете. Но хора на по 20-21 съвсем не са деца. Нещата на 16 и на 21 са доста по-различни. Най-малкото си пълнолетен, можеш да работиш, завършил си средно и прочие....
Е,не може ей така да съдиш някой без да знаеш в каква ситуация е,без да го познаваш.Хората сме различни,мислим различно,имаме различно минало и настояще.При едни обстоятелства човек е готов да бъде баща и на 18-19,при други и на 30 и никога няма да е готов.
Нормалния начин за създаването на едно дете е 2-мата да го искат.
А не да те "издебне" гаджето.Освен това пича постъпва точно.Аз на негово място можеше да я зарежа или да помогам финансово и когато детето поотрасне и да го взема при себе си.Ако е момче![]()
Ако днес си нещастен не планувай щастието за утре,а направи нещо и се изкефи днес
A sega si preprocheti nqkolko pyti pyrvoto izrechenie ot posta si...i posle kaji ti zashto sydish priqtelkata na avtora na temata.Ne q poznavash,a pyk q izkara materialistka i neznam si kakvo oshte beshe...Vse pak imash samo glednata tochka na avtora,neinata nikoi ne q znae,ama tova ne ti poprechi da q okachestvish vednaga,kato materialistka - mai mai si protivorechish a?Първоначално написано от vamp
Az skoro shte zapochna da se zamislqm koi e jenata v taq vryzka...vie kakvoto se pritesnihte za avtora - "lelleee ujas - gorkoto momche...,ama kak moje toi se napil i priqtelkata mu go
A qui
Ех колко си... не знам и аз какъв, честно. Ужасно мъжка постъпка е да зарежеш бременната си приятелка. И това за момчето... ако е момиче няма ли да я обичаш бе, мозък? Горко й на жената, която ще ти ражда дете.Първоначално написано от vamp
"... И знай, че само глупакът повтаря старите грешки, надявайки се на нов резултат!"
~
When I see you, you make me lose all control
Like a fire, burning deep in my soul!
Сега ако кажа и ,че ще бия жена си ще ме линчуватеПървоначално написано от Wrathchild
Шегувам се,това което го написах,не го мислех.Някой ден когато стана баща ще направя всичко възможно семейството ми е да добре и да е щастливо,ако ще да е най-гадния момент в живота ми.Ако трябва ще бачкам на 2 места,ако трябва ще стана престъпник,но няма да оставя семейството ми да живее в мизерия.
Обаче някоя смотана курва помисли ли си,че може да ме разиграва като кукла на конци,че може да ме прави на маймуна само защото е майка на детето ми(по лошо стечение на обстоятелствата например),тогава ще сгреши много.
Ако днес си нещастен не планувай щастието за утре,а направи нещо и се изкефи днес
Първоначално написано от deep
[>] Lenny Kravitz - Are You Gonna Go My Way
![]()
Нали именно затова я заведох при достатъчно добри доктори които няма да претупат нещата? Ако не ми пукаше изобщо сигурно щях да я заведа в касапница( давайте, критикувайте, казах "касапница" =) ). Мисля че хората си свършиха работата по наистина професионален начин... Като започнем от анестизиолозитее, които се опитваха да обеснят в детайли нещата за упойките, минем през сестрите които хвърчаха като гламави и правеха изследвания на всеки половин час и се стигне до тримата доктори които стояха и обсъждаха дребните манипулации до най-малкият детаил. Едно не ми хареса - на мен успокоителни не ми дадоха. Но го преживях и така. Цялата тази идилия можеше да продължи до утре по обед, ако тя не беше поискала да се махнем оттам. Докторите естествено позволиха, но не одобриха и сега през час тичат разни сестри до вкъщи да проверяват как е. Носят й лексотанчета и валерианчета. Завиждам.Първоначално написано от deep
Много интересно настроение има - на вълни е. През пет минути иска да я гушкам, стоим така минута-две преди да реши че вече не иска да ме вижда и ми казва да се разкарам. Ми разкарвам се... Мисля че вече си покрих норматива "Спалня->Хол" и "Хол->Спалня" за поне два месеца напред. Всъщност докато напиша това отидох поне пет пъти. Съжелявам ако ми се губи мисълта на местаШест. Както и да е. Заредил съм се с търпение, кафе и цигари. Някой съсед си е сложил аларма, която се включва постоянно и ме изнервя допълнително =) Благославям наум жена му, майка му и цялата женска част на фамилията му.
Ужасстанала е като малко дете... току що отидох за сладолед. Ядяло й се сладолед. "Ама той е студен".
Казвам си наум: "Да, затова има 'лед' в думичката... иначе щеше да е 'сладопяна' или 'сладосметана'". Усмихвам се. Поемам въздух и казвам на глас: "Нямаше топъл в магазина". Следва: "Ама аз искам топъл..."
Добре, добре... Топлим го. Станах въртоглав. Топли сладолед, ела д ме гушнеш, махни се, какво ми стана със сладоледа, докога ще чакам, ела да ме гушнеш, махни се ама първо ми донеси сладоледа... и накрая: "Ама той топъл бил много гаден..." и го оставя настрани
... както и да е... отивам за нов сладолед(студен, ама не много, само колкото да не е гаден, ако може с ягодки - дано продавачката ме разбере горката)...
Отдавна ви чета и все повече се гордея с нашата страна: ето вече и в психиатриите интернет е достъпен.
A sled aborta 6te produljavata li da ste zaedno kato dvoika? Prosto mi e interesno...
"Es gibt Risiken, die man nicht eingehen darf: Der Untergang der Menschheit ist ein solches."
Имам чувството,че женен мъж с бременна съпруга се оплаква в тийн форум...
Каквото сте си надробили-това ще си сърбате.Не се оплаквай,че за тва дете и ти си помогнал.
Зависи.. все някога ще спрат да й се менят настроенията, и ще остане в едната от двете крайности... нещо подобно на ези-тураПървоначално написано от leti_cherry
![]()
Жената е преживяла аборт. Освен всичко друго, това променя и хормоните й. Нормално е да не знае ккво иска. Аз като съм на червено не зная, а в такова състояние не ми се мисли просто.
Ще и мине кфо толкова...поне си една торта напред яв онова заведение![]()
CucAgMuH, ти си ебати сладура. С повече мъже като теб светът щеше да е къде-къде по-розов и сладък.![]()
Котето на Canis
Loyalty & Submission