- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Тръгна си... "и ся к`во прайм?"
Никога не съм бил силен по български език и литература. Почти винаги изкарвах петици и с триста зора постигах шестица за годината. Никога не разбираха иронията, сарказма и полета на мисълта ми. Брилятните ми разсъждения върху “Изворът на белоногата” бяха категорично отхвърлени от целият учителски състав, начело с директора. И това само защото на няколко места споменавам за някои неща като "изгражденето на местен клон на ВиК, което явно се е оформяло още по времената на турското робство, е само и единствено с цел показване на технологичният напредък на човечеството - научили са се да вгражат сенки в чешми и много държат да се фукат пред просичките селяни с това". Не съм учуден че и сега изразните ми средства не са разбрани правилно. Мислиш ли че ако наистина имам дете ще го пъхна във фризера? Или ще го мумифицирам? Говорят ми абсурдни неща(за раждането става въпрос), съответно и аз говоря абсурдни неща. Мисля че нямаше да постигна същият ефект с "А един мармот завива шоколада в станиол".Първоначално написано от krem4et0
Това за доходната работа го зарежи, не струва - пробвал съм. Предпочитам да работя за себе си(което и правя). По купони не ходя. И по пиенето не си падам, май споменах. За последната година ми се събират общо две напивания, което прави по едно на 6 месеца. Мисля че мога да се въздържа и от тях ако си поставя за цел. Ако само това бяха нещата поради които не искам това дете, щях да се съглася, да наведа глава и да се поръся с пепел.Първоначално написано от krem4et0
Мдам. След като се присъедини към "the dаrk side" къде да ти изпратим твоите "free cookies" ? Не ставаме за родители. Или поне аз със сигурност - причините не са една и две, колкото повече дълбаем, толкова повече ще излизат(Мечо Пух: "Колкото повече - толкова повече" =) ). Това се опитвах да обесня и на "горкото момиче", както обичате да й викате. За нея не ми се коментира дали става... колкото до гоненето на интереси - всички ги гонят... и мъже, и жени...Първоначално написано от krem4et0
Днес около 11:20 ще се извърши "церемонията по ритуалното убийство"(накратко - аборт). Ще кажа пак, за да сте спокойни - няма да го мумифицирам, нито ще го пъхам във фризера.
Отдавна ви чета и все повече се гордея с нашата страна: ето вече и в психиатриите интернет е достъпен.
My evul side ish powered by nostalgia... hush!