- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Тръгна си... "и ся к`во прайм?"
НЕ че искам да те плаша, но ако тя се чувства готова да има дете и да поеме по този път, ти просто няма как да я спреш...Първоначално написано от CucAgMuH
![]()
Възможно е да я убедиш да направи аборт, но аз лично мисля че след време и ти и тя ще съжалявате и това ще бъде като едно черно петно във връзката ви, което ще ви напомня какво сте направили и защо.. Между другото как така е забременяла, в смисъл искала ли е, или е станало случайно?
Наистина лошо, аз съм също почти на 20 год., но ако попадна в такава ситуация с риск да съжалявам, ще направя аборт.. знам че после няма да си го простя и ще ми тежи на съвестта че съм убила детето, плод на любовта на двама... човешка рожба, нещо което ако го запазя, ще ме радва цял живот, ще се гордея с възпитанието му, за което ще се грижа и израстването му като човек и т.н., но иначе ако го запазя ще си пропилея живота... А съм сигурна че твоята рпиятелка сега не мисли и много трезво, не знам дали се е замисляла, че има и други перспективи и че за деца по-добре да се мисли по-късно, след като се ориентираш в живота, образно казано... Все пак това нещо не може да се реши от външни хора, само и едиствено от вас двамата... А това че ти тежи, тижи ти защото ще убете човешки живот![]()
![]()
![]()
Попитай ме http://ask.fm/alekscheto00