- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Тръгна си... "и ся к`во прайм?"
Стига деПървоначално написано от kato` limonche
Това вече е гадно... Даже не се бях сетил че може да е повече от едно... хора... сериозно ме отчайвате... сега от един проблем станаха евентулни два или три...
Отдавна ви чета и все повече се гордея с нашата страна: ето вече и в психиатриите интернет е достъпен.
My evul side ish powered by nostalgia... hush!
Първоначално написано от LastWarrior
Аз имам ресто шаман.
(Първоначално написано от w0sh
lf2m healersкой реалм
![]()
За разлика от това бебе, аз съм била много желна и много дълго чакана... можеби затова са ме създали! Аз не обичам бебета, ужасни са, може би и затова съм пристрастна. Смятам обаче, че е крайно глупаво да задържат бебе, за което не са готови. Нека и плати аборта, нека е до нея, да и казва всеки път къде е сгрешила и накъде да се ориентира в живота си, няма нищо лошо в това. Просто не е честно. Детето е и на двамата и тя няма право да му налага мнението си. Колкото е нейно, толкова е и негово. И ако тя държи да си гледа мърсоливеца на 20години, като си засере повечето шансове за професионална реализация, то той не е длъжен да направи същото. Той не и е отказал подкрепа, той просто е отказал да съсипе живота си заради едно нежелано бебе!Първоначално написано от kato` limonche
[quote="CucAgMuH"]Благодаря за смисленото мнение... не ми се заяжда с никой в момента. Потърси ме след известно време, може да си спретнем някоя интересна кавгичка за спорта.Първоначално написано от kato` limonche
Ти след известно време ще си вече "тати".. по цял ден ще ти се спи, щото по цяла нощ бебето ще плаче.. сладка картинка. Иии да отбележа, че никак не съм се заяждала, но ти не искаш да осъзнаеш, че е малко късно да се намесваш/ти си се намесил вече съвсем достатъчно/.. сега всичко е в ръцете на приятелката ти.
[quote="kato` limonche"]Ти пък си егати гадното изчадие! И на най - лошият си враг не бих пожелала тризнаци на 21! Уфффф, че противнооо!Първоначално написано от CucAgMuH
Moonglade казва се Dundi ама скоро ще почвам пак да играя и ще го местя на DentargПървоначално написано от LastWarrior
Мило момче позволи ми да ти разкажа една историйка. Майка ми се запозна с мъжа си когато беше на 30, с 2 деца и все още неразведена. Той беше на 19 и току що почваше да следва. Реши че иска да е с нея. Завърши образованието си за 3 години вместо за 5 като през ваканциите работеше на строежите за да може да ни праща пари (не че майка ми не работеше или имахме нужда просто той чустваше че така е правилно защото сме семейство). Заедно са вече 14 години и си имат и едно общо детенце. Мн се обичат, изключително добре сме финансово и майка ми няма нужда да работи. Мисълта ми е че когато наистина има любов и когато си сигурен че искаш нещо винаги можеш да намериш начин да го постигнеш .
Според мен щом ти е гадно значи си знаеш че не постъпваш правилно. Бъди до нея, виж как ще се развият нещата... Не е нужно да се жените ако не искаш. За това винаги има време. Освен това не си длъжен да останеш до живот с нея хората се разделят и събират всеки ден.. Не мисля че има от какво да те е страх и даже сега като ще си притиснат до стената ще имаш мн по-голяма мотивация да постигнеш целите си.
А и още нещо. Живота не свършва след като станеш родител. Не забравяй че има баби пък и винаги може да извикате съседското момиче да погледа бебчо за час-два срещу минимално заплащане. Надявам се да вземеш правилното решение и да не съжаляваш след време. Успех!
уоу,уоу,уоу..полека..пожелав ам ти,когато решиш,че си готов/а за дете и ти се роди да си спомниш на какво си го оприличавал/а "миризливо, ревящо, солопиво, гнусно изчадие".Ти си пълен идиот,ако мислиш така!!!С пълно основание го казвам...какво ли се занимавам с вас?!Първоначално написано от babity
П.П. Към автора...приятелю,ще ти кажа само едно - ако найстина разсъждаваш така негативно и егоистично за бебета,като цяло,и за цялата отговорност...ще направиш голяма услуга на приятелката ти ако я оставиш.(говори ТО от личноста ми)Ако трябва да говори разумът - найстина не сте готови..разбирай го както искаш,но това е човешко същество все пак,не го забравяй...както и пълния кретен бибиту -.-..
ее ела на Burning LegionПървоначално написано от w0sh
![]()
ЕвалаааПървоначално написано от slun4ice
![]()
!!Ама,че умно изказване "Живота не свършва след като станеш родител." браво ,бравооо .Тъкмо се канех да го напиша,според мен трябва да се объне внимание само на този пост !!Евала!!
П.П. съжелявам за спама![]()
ко ще правя там? На дентарг имам поне едно 50-60 човека във фриендс листата ми.
Аз съм на мнението че човек никога не е готов предварително.Първоначално написано от Naman07
Хора разберете че тва с "наживяването" е измишльотина! Как да се наживееш? Да се напиеш до безпаметност? Оставяш бебето при баба му за 2 дена и готово! Ест че няма да става всяка вечер но един път в месеца също е достатъчно или? ВИНАГИ има начин и имате цял живот да живеете не са само първите 25 години интересни. И на 40 можеш да правиш лудории![]()
Мм много БГ-та има али, та и хорд, пък и гилдиите са стабилничкиПървоначално написано от w0sh
Оо,определено има ситуации,в които човек е готов,в пълния смисъл на думата си...Първоначално написано от slun4ice
Е аз съм драенейПървоначално написано от LastWarrior
Добре де, аз съм толерантна към мнението на другите, може и да не са чак толкова противни, айде от мен да мине... днес се радвах на едно,ама като ме олигави...![]()
![]()
![]()
Ако иска да има бебе - ще го имат, но той не иска. Защо трябва да го караме да се чувства по - зле? Нямам нищо против бабите и съседските деца и въобще младите семейства, които успяват да съчетаят бебчо с личния си живот, ама не разбирам как можеш да възпиташ дете преди самият ти да си се превърнал в човек? Това е моята гледна точка... И все пак, Naman07, по - добре е да го махнат така, отколкото в следродилната депресия мамата да го хвърли в някое сиропиталище или както се казват там и после цял живот да се чувстват зле затова, че са сгрешили, знаели са си грешката и после пак са се осрали.
мм то аз съм алли тамНо май си прав Dentarg сигурно е от по - новети риълми и ако не си чукнал 70ка е по-добре да играеш там, според мен
http://eu.wowarmory.com/character-sh...nglade&n=DundiПървоначално написано от LastWarrior
Играя Уоу откакто излезе на пазара. Преди имах герой на дентарг и оттогава имам прятели, после си продадох аккаута и сега играя от акаунта на един приятел.
Да,но в случая ти не правиш нищо по-различно,babity,освен да пророкуваш негативно.И да го караш да се "чувства по-зле"..
Различни гледни точки... И ние започваме да спамим, тъй че съм дотук!Първоначално написано от Naman07
![]()
Аз между другото наистина не мога да си обясня защо решавате, че живота свършва с бебето. Напротив, имаш едно малко човече, което да те обича, както и ти него, което да протяга ръчички и със една невинна физиономийка да казва 'мамо/тате'... Учиш се на нов вид отговорност. Едно дете променя много живота и мисленето на човек. И почти никога човек не е готов - винаги ще е или студент, или ще е започнал работа скоро или пък ще е натоварен период във фирмата... и така нататък и така нататък.
Тук проблема е, че липсва желание. А тези, които казват, че мразят деца и не искат да имат такова, просто след време ще видят, че биологичният им часовник ще затрака. И аз мислех като тях преди.
"... И знай, че само глупакът повтаря старите грешки, надявайки се на нов резултат!"
~
When I see you, you make me lose all control
Like a fire, burning deep in my soul!
Той не иска защото има грешна представа за това какво е да имаш бебе(това че сестра ти има бебе не значи че наистина занеш какво е все пак всеки по различен начин изживява нещата а и всяко бебе е с различн характер) и си мисли че не е готов просто защото го е страх от новата ситуация.Първоначално написано от babity
Пастрока ми беше на 19 когато се запознах с него (бях на 5-6). Той как ме е възпитал и ме е научил на толкова мн неща, грижил се е за мене и ми е давал това от което съм имала нужда? Научил се е. Всеки се учи. И майка ми не е знаела как да въпитава деца а ме е родила на 25! Никой не е подготвен да отглежда дете докато не му се наложи. Всичко е въпрос на желание. Едно дете може да е нещо прекрасно. Просто трябва да гледате позитивно на нещата и да му давате мн любов на всичко друго ще се научите с времето.
+1808 healing.. мн дууреПървоначално написано от w0sh
Подкрепям !! .. Всеки се учи. Никой не се ражда научен !! .. Майка ми е забременяма с брат ми, когато е била на 17. Мислите ли, че на 17 е знаела как се възпитават и оглеждат деца?!?! .. Научила се е и го е възпитала............ Мен ме е родила по-късно - на 26.Първоначално написано от slun4ice
Когато правиш нещо с любов, ти го правиш завинаги.
Първоначално написано от Drogiranata_
Първоначално написано от gigiii