.
Отговор в тема
Страница 2 от 5 ПървиПърви 12345 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 103
    Голям фен Аватара на CucAgMuH
    Град
    Архангелск, Русия
    Цитирай Първоначално написано от kato` limonche
    Дано мацката му направи на пук и да роди тризнаци
    Стига де Това вече е гадно... Даже не се бях сетил че може да е повече от едно... хора... сериозно ме отчайвате... сега от един проблем станаха евентулни два или три...
    Отдавна ви чета и все повече се гордея с нашата страна: ето вече и в психиатриите интернет е достъпен.

My evul side ish powered by nostalgia... hush!

Мега фен Аватара на w0sh
    Град
    one foot on the gas, one foot in the grave
    Цитирай Първоначално написано от LastWarrior
    Цитирай Първоначално написано от Чичко_Полицай
    Научи го да играе WoW, ще ти взима инстанциите вместо тебе
    Да уе Направи му холи прийст и ще го взема в гилдията

Аз имам ресто шаман.
    If it wasn't for date rape, i'd never get laid.

и last.fm-ец

Град
    Shove IT
    Цитирай Първоначално написано от w0sh

Аз имам ресто шаман.
    (
    lf2m healers кой реалм

Мега фен Аватара на babity
    "Животът им едва сега започва, а те трябва едва ли не да са длъжни да се откажат от него за да слугуват на едно миризливо, ревящо, солопиво, гнусно изчадие"
    И ти си била такова "изчадие".. що ли ваште са те създали? И всъщност как са могли да го направят .
    За разлика от това бебе, аз съм била много желна и много дълго чакана... можеби затова са ме създали! Аз не обичам бебета, ужасни са, може би и затова съм пристрастна. Смятам обаче, че е крайно глупаво да задържат бебе, за което не са готови. Нека и плати аборта, нека е до нея, да и казва всеки път къде е сгрешила и накъде да се ориентира в живота си, няма нищо лошо в това. Просто не е честно. Детето е и на двамата и тя няма право да му налага мнението си. Колкото е нейно, толкова е и негово. И ако тя държи да си гледа мърсоливеца на 20години, като си засере повечето шансове за професионална реализация, то той не е длъжен да направи същото. Той не и е отказал подкрепа, той просто е отказал да съсипе живота си заради едно нежелано бебе!

[quote="CucAgMuH"]
    Има начин- застреляй се в главата, по възможност с повече куршуми.
    Благодаря за смисленото мнение... не ми се заяжда с никой в момента. Потърси ме след известно време, може да си спретнем някоя интересна кавгичка за спорта.

Ти след известно време ще си вече "тати".. по цял ден ще ти се спи, щото по цяла нощ бебето ще плаче.. сладка картинка. Иии да отбележа, че никак не съм се заяждала, но ти не искаш да осъзнаеш, че е малко късно да се намесваш/ти си се намесил вече съвсем достатъчно/.. сега всичко е в ръцете на приятелката ти.

[quote="kato` limonche"]
    Цитирай Първоначално написано от CucAgMuH
    Има начин- застреляй се в главата, по възможност с повече куршуми.
    Благодаря за смисленото мнение... не ми се заяжда с никой в момента. Потърси ме след известно време, може да си спретнем някоя интересна кавгичка за спорта.

Ти след известно време ще си вече "тати".. по цял ден ще ти се спи, щото по цяла нощ бебето ще плаче.. сладка картинка. Иии да отбележа, че никак не съм се заяждала, но ти не искаш да осъзнаеш, че е малко късно да се намесваш/ти си се намесил вече съвсем достатъчно/.. сега всичко е в ръцете на приятелката ти.
    Ти пък си егати гадното изчадие! И на най - лошият си враг не бих пожелала тризнаци на 21! Уфффф, че противнооо!

Мега фен Аватара на w0sh
    Град

Аз имам ресто шаман.
    (
    lf2m healers кой реалм
    Moonglade казва се Dundi ама скоро ще почвам пак да играя и ще го местя на Dentarg

и last.fm-ец

Мега фен Аватара на hahavteen
    Град
    Германия
    Мило момче позволи ми да ти разкажа една историйка. Майка ми се запозна с мъжа си когато беше на 30, с 2 деца и все още неразведена. Той беше на 19 и току що почваше да следва. Реши че иска да е с нея. Завърши образованието си за 3 години вместо за 5 като през ваканциите работеше на строежите за да може да ни праща пари (не че майка ми не работеше или имахме нужда просто той чустваше че така е правилно защото сме семейство). Заедно са вече 14 години и си имат и едно общо детенце. Мн се обичат, изключително добре сме финансово и майка ми няма нужда да работи. Мисълта ми е че когато наистина има любов и когато си сигурен че искаш нещо винаги можеш да намериш начин да го постигнеш .
    Според мен щом ти е гадно значи си знаеш че не постъпваш правилно. Бъди до нея, виж как ще се развият нещата... Не е нужно да се жените ако не искаш. За това винаги има време. Освен това не си длъжен да останеш до живот с нея хората се разделят и събират всеки ден.. Не мисля че има от какво да те е страх и даже сега като ще си притиснат до стената ще имаш мн по-голяма мотивация да постигнеш целите си.
    А и още нещо. Живота не свършва след като станеш родител. Не забравяй че има баби пък и винаги може да извикате съседското момиче да погледа бебчо за час-два срещу минимално заплащане. Надявам се да вземеш правилното решение и да не съжаляваш след време. Успех!

Голям фен Аватара на Naman07
    Град
    село Пловдив
    Цитирай Първоначално написано от babity
    Човешко е да се греши! Но извън клишетата...помисли! Не винаги "да поемеш отговорност" значи да се преебеш доброволно! Човекът е на 21. 21 по дяволите!!! Какво е видял той от живота? А какво е видяла 20 годишната му приятелка? Животът им едва сега започва, а те трябва едва ли не да са длъжни да се откажат от него за да слугуват на едно миризливо, ревящо, солопиво, гнусно изчадие. Ако пък това е твърде егоистичен довод според теб, как се гледа бебе на 21? Животът им не е уреден (или поне на повечето толкова годишни не е), той за себе си не е станал човек все още, а трябва и мърсоливеца да възпитава. Е, как да стане? Или пък според теб трябва да създаде едно от онези "щастливи" семейства, в които майката е като слугиня, постоянно чисти, пере, готви, гледа мърсолана, а бащата е вечно навън, по клубове, с приятели?
    уоу,уоу,уоу..полека..пожелав ам ти,когато решиш,че си готов/а за дете и ти се роди да си спомниш на какво си го оприличавал/а "миризливо, ревящо, солопиво, гнусно изчадие".Ти си пълен идиот,ако мислиш така!!!С пълно основание го казвам...какво ли се занимавам с вас?!

П.П. Към автора...приятелю,ще ти кажа само едно - ако найстина разсъждаваш така негативно и егоистично за бебета,като цяло,и за цялата отговорност...ще направиш голяма услуга на приятелката ти ако я оставиш.(говори ТО от личноста ми )Ако трябва да говори разумът - найстина не сте готови..разбирай го както искаш,но това е човешко същество все пак,не го забравяй...както и пълния кретен бибиту -.-..

Град
    Shove IT

Аз имам ресто шаман.
    (
    lf2m healers кой реалм
    Moonglade казва се Dundi ама скоро ще почвам пак да играя и ще го местя на Dentarg
    ее ела на Burning Legion

Град
    село Пловдив
    Цитирай Първоначално написано от slun4ice
    Мило момче позволи ми да ти разкажа една историйка. Майка ми се запозна с мъжа си когато беше на 30, с 2 деца и все още неразведена. Той беше на 19 и току що почваше да следва. Реши че иска да е с нея. Завърши образованието си за 3 години вместо за 5 като през ваканциите работеше на строежите за да може да ни праща пари (не че майка ми не работеше или имахме нужда просто той чустваше че така е правилно защото сме семейство). Заедно са вече 14 години и си имат и едно общо детенце. Мн се обичат, изключително добре сме финансово и майка ми няма нужда да работи. Мисълта ми е че когато наистина има любов и когато си сигурен че искаш нещо винаги можеш да намериш начин да го постигнеш .
    Според мен щом ти е гадно значи си знаеш че не постъпваш правилно. Бъди до нея, виж как ще се развият нещата... Не е нужно да се жените ако не искаш. За това винаги има време. Освен това не си длъжен да останеш до живот с нея хората се разделят и събират всеки ден.. Не мисля че има от какво да те е страх и даже сега като ще си притиснат до стената ще имаш мн по-голяма мотивация да постигнеш целите си.
    А и още нещо. Живота не свършва след като станеш родител. Не забравяй че има баби пък и винаги може да извикате съседското момиче да погледа бебчо за час-два срещу минимално заплащане. Надявам се да вземеш правилното решение и да не съжаляваш след време. Успех!
    Евалааа !!Ама,че умно изказване "Живота не свършва след като станеш родител." браво ,бравооо .Тъкмо се канех да го напиша,според мен трябва да се объне внимание само на този пост !!Евала!!

П.П. съжелявам за спама

Мега фен Аватара на w0sh
    Град
    ко ще правя там? На дентарг имам поне едно 50-60 човека във фриендс листата ми.

и last.fm-ец

Град
    Германия
    Цитирай Първоначално написано от Naman07
    найстина не сте готови..
    Аз съм на мнението че човек никога не е готов предварително.

Хора разберете че тва с "наживяването" е измишльотина! Как да се наживееш? Да се напиеш до безпаметност? Оставяш бебето при баба му за 2 дена и готово! Ест че няма да става всяка вечер но един път в месеца също е достатъчно или? ВИНАГИ има начин и имате цял живот да живеете не са само първите 25 години интересни. И на 40 можеш да правиш лудории

Град
    Shove IT
    Мм много БГ-та има али, та и хорд, пък и гилдиите са стабилнички

Град
    село Пловдив
    найстина не сте готови..
    Аз съм на мнението че човек никога не е готов предварително.

Оо,определено има ситуации,в които човек е готов,в пълния смисъл на думата си...

Мега фен Аватара на w0sh
    Град
    Мм много БГ-та има али, та и хорд, пък и гилдиите са стабилнички
    Е аз съм драеней

и last.fm-ец

Добре де, аз съм толерантна към мнението на другите, може и да не са чак толкова противни, айде от мен да мине... днес се радвах на едно,ама като ме олигави... Ако иска да има бебе - ще го имат, но той не иска. Защо трябва да го караме да се чувства по - зле? Нямам нищо против бабите и съседските деца и въобще младите семейства, които успяват да съчетаят бебчо с личния си живот, ама не разбирам как можеш да възпиташ дете преди самият ти да си се превърнал в човек? Това е моята гледна точка... И все пак, Naman07, по - добре е да го махнат така, отколкото в следродилната депресия мамата да го хвърли в някое сиропиталище или както се казват там и после цял живот да се чувстват зле затова, че са сгрешили, знаели са си грешката и после пак са се осрали.

Град
    Shove IT
    мм то аз съм алли там Но май си прав Dentarg сигурно е от по - новети риълми и ако не си чукнал 70ка е по-добре да играеш там, според мен

Мега фен Аватара на w0sh
    Град
    мм то аз съм алли там Но май си прав Dentarg сигурно е от по - новети риълми и ако не си чукнал 70ка е по-добре да играеш там, според мен
    http://eu.wowarmory.com/character-sh...nglade&n=Dundi

Играя Уоу откакто излезе на пазара. Преди имах герой на дентарг и оттогава имам прятели, после си продадох аккаута и сега играя от акаунта на един приятел.

и last.fm-ец

Град
    село Пловдив
    Да,но в случая ти не правиш нищо по-различно,babity,освен да пророкуваш негативно.И да го караш да се "чувства по-зле"..

Да,но в случая ти не правиш нищо по-различно,babity,освен да пророкуваш негативно.И да го караш да се "чувства по-зле"..
    Различни гледни точки... И ние започваме да спамим, тъй че съм дотук!

Аз между другото наистина не мога да си обясня защо решавате, че живота свършва с бебето. Напротив, имаш едно малко човече, което да те обича, както и ти него, което да протяга ръчички и със една невинна физиономийка да казва 'мамо/тате'... Учиш се на нов вид отговорност. Едно дете променя много живота и мисленето на човек. И почти никога човек не е готов - винаги ще е или студент, или ще е започнал работа скоро или пък ще е натоварен период във фирмата... и така нататък и така нататък.
    Тук проблема е, че липсва желание. А тези, които казват, че мразят деца и не искат да имат такова, просто след време ще видят, че биологичният им часовник ще затрака. И аз мислех като тях преди.
    "... И знай, че само глупакът повтаря старите грешки, надявайки се на нов резултат!"
    ~
    When I see you, you make me lose all control
    Like a fire, burning deep in my soul!

Град
    Германия
    Добре де, аз съм толерантна към мнението на другите, може и да не са чак толкова противни, айде от мен да мине... днес се радвах на едно,ама като ме олигави... Ако иска да има бебе - ще го имат, но той не иска. Защо трябва да го караме да се чувства по - зле? Нямам нищо против бабите и съседските деца и въобще младите семейства, които успяват да съчетаят бебчо с личния си живот, ама не разбирам как можеш да възпиташ дете преди самият ти да си се превърнал в човек? Това е моята гледна точка... И все пак, Naman07, по - добре е да го махнат така, отколкото в следродилната депресия мамата да го хвърли в някое сиропиталище или както се казват там и после цял живот да се чувстват зле затова, че са сгрешили, знаели са си грешката и после пак са се осрали.
    Той не иска защото има грешна представа за това какво е да имаш бебе(това че сестра ти има бебе не значи че наистина занеш какво е все пак всеки по различен начин изживява нещата а и всяко бебе е с различн характер) и си мисли че не е готов просто защото го е страх от новата ситуация.
    Пастрока ми беше на 19 когато се запознах с него (бях на 5-6). Той как ме е възпитал и ме е научил на толкова мн неща, грижил се е за мене и ми е давал това от което съм имала нужда? Научил се е. Всеки се учи. И майка ми не е знаела как да въпитава деца а ме е родила на 25! Никой не е подготвен да отглежда дете докато не му се наложи. Всичко е въпрос на желание. Едно дете може да е нещо прекрасно. Просто трябва да гледате позитивно на нещата и да му давате мн любов на всичко друго ще се научите с времето.

Град
    Shove IT
    http://eu.wowarmory.com/character-sh...nglade&n=Dundi

Играя Уоу откакто излезе на пазара. Преди имах герой на дентарг и оттогава имам прятели, после си продадох аккаута и сега играя от акаунта на един приятел.
    +1808 healing.. мн дууре

Град
    е как къде?! при Чичко_Полицай !! ;)
    Той не иска защото има грешна представа за това какво е да имаш бебе(това че сестра ти има бебе не значи че наистина занеш какво е все пак всеки по различен начин изживява нещата а и всяко бебе е с различн характер) и си мисли че не е готов просто защото го е страх от новата ситуация.
    Пастрока ми беше на 19 когато се запознах с него (бях на 5-6). Той как ме е възпитал и ме е научил на толкова мн неща, грижил се е за мене и ми е давал това от което съм имала нужда? Научил се е. Всеки се учи. И майка ми не е знаела как да въпитава деца а ме е родила на 25! Никой не е подготвен да отглежда дете докато не му се наложи. Всичко е въпрос на желание. Едно дете може да е нещо прекрасно. Просто трябва да гледате позитивно на нещата и да му давате мн любов на всичко друго ще се научите с времето.
    Подкрепям !! .. Всеки се учи. Никой не се ражда научен !! .. Майка ми е забременяма с брат ми, когато е била на 17. Мислите ли, че на 17 е знаела как се възпитават и оглеждат деца?!?! .. Научила се е и го е възпитала............ Мен ме е родила по-късно - на 26.
    Когато правиш нещо с любов, ти го правиш завинаги.

Цитирай Първоначално написано от Drogiranata_
    Чукам се с всеки който подаде пишка.
    Цитирай Първоначално написано от gigiii
    нормално ли е момче да си пипа пениса

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си