Цитирай Първоначално написано от slun4ice
Мило момче позволи ми да ти разкажа една историйка. Майка ми се запозна с мъжа си когато беше на 30, с 2 деца и все още неразведена. Той беше на 19 и току що почваше да следва. Реши че иска да е с нея. Завърши образованието си за 3 години вместо за 5 като през ваканциите работеше на строежите за да може да ни праща пари (не че майка ми не работеше или имахме нужда просто той чустваше че така е правилно защото сме семейство). Заедно са вече 14 години и си имат и едно общо детенце. Мн се обичат, изключително добре сме финансово и майка ми няма нужда да работи. Мисълта ми е че когато наистина има любов и когато си сигурен че искаш нещо винаги можеш да намериш начин да го постигнеш .
Според мен щом ти е гадно значи си знаеш че не постъпваш правилно. Бъди до нея, виж как ще се развият нещата... Не е нужно да се жените ако не искаш. За това винаги има време. Освен това не си длъжен да останеш до живот с нея хората се разделят и събират всеки ден.. Не мисля че има от какво да те е страх и даже сега като ще си притиснат до стената ще имаш мн по-голяма мотивация да постигнеш целите си.
А и още нещо. Живота не свършва след като станеш родител. Не забравяй че има баби пък и винаги може да извикате съседското момиче да погледа бебчо за час-два срещу минимално заплащане. Надявам се да вземеш правилното решение и да не съжаляваш след време. Успех!
Евалааа !!Ама,че умно изказване "Живота не свършва след като станеш родител." браво ,бравооо .Тъкмо се канех да го напиша,според мен трябва да се объне внимание само на този пост !!Евала!!

П.П. съжелявам за спама