Първоначално написано от
slun4ice
Мило момче позволи ми да ти разкажа една историйка. Майка ми се запозна с мъжа си когато беше на 30, с 2 деца и все още неразведена. Той беше на 19 и току що почваше да следва. Реши че иска да е с нея. Завърши образованието си за 3 години вместо за 5 като през ваканциите работеше на строежите за да може да ни праща пари (не че майка ми не работеше или имахме нужда просто той чустваше че така е правилно защото сме семейство). Заедно са вече 14 години и си имат и едно общо детенце. Мн се обичат, изключително добре сме финансово и майка ми няма нужда да работи. Мисълта ми е че когато наистина има любов и когато си сигурен че искаш нещо винаги можеш да намериш начин да го постигнеш .
Според мен щом ти е гадно значи си знаеш че не постъпваш правилно. Бъди до нея, виж как ще се развият нещата... Не е нужно да се жените ако не искаш. За това винаги има време. Освен това не си длъжен да останеш до живот с нея хората се разделят и събират всеки ден.. Не мисля че има от какво да те е страх и даже сега като ще си притиснат до стената ще имаш мн по-голяма мотивация да постигнеш целите си.
А и още нещо. Живота не свършва след като станеш родител. Не забравяй че има баби пък и винаги може да извикате съседското момиче да погледа бебчо за час-два срещу минимално заплащане. Надявам се да вземеш правилното решение и да не съжаляваш след време. Успех!