.
Отговор в тема
Страница 1 от 3 123 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 64

Kолко време ви бе нужно за да забравите някого

Брех правя всичко по силите си за да забравя едно момиче,не я търся,но не излиза от мислите ми и ми е кофти вече 3 месец

Намери си друго момиче.
    Разорена съм, но щастлива
    Бедна, но мила
    Висока, но здраво стъпила на земята
    Нормална, но обсебена
    Загубена съм, но пълна с надежда.

Град
    Испания
    Аз съм така вече година почти... Ходих с едно момче,но не помогна
    Toda mi vida habia sonado alguien como tu....

Re: Kолко време ви бе нужно за да забравите някого

Цитирай Първоначално написано от kalioo
    Брех правя всичко по силите си за да забравя едно момиче,не я търся,но не излиза от мислите ми и ми е кофти вече 3 месец
    Samonaglasa - ne vyv vremeto ti e problema,kogato si povqrvash che naistina pravish vsichko po silite si za da q zabravish...i nai-veche , kogato si povqrvash,che naistina iskash da q zabravish ... edva togava shte uspeesh - a tova zavisi ot teb i ot nikoi drug!
    A qui

На мен ми бяха нужни към 4 месеца и нещо,но нали знаеш какво казват хората" Клин,клин избива"

Супер фен Аватара на Al3ksandra
    Ами на мен лично за човека когото обичам, доста 4 5 месеца но и нагласата е важна също.. на края от безсилие започнах да си повтарям Мразя ТЕ, та успях при спомена за него да не се разплаквам, после започнах да си уплътнявам времето и като случайно се сетех за него си казвах " не се сещай, забрави го не заслужава да се сещаш за него".. ми това помогна ама само от части.. после започнах да си казвам " безразличен ми е.." и "не ми пука" .. и подобни неща... не знам.. може би от части го зьабравих, но не напълно в смисъл.. спомена остава завинаги, но поне сега като си спомня, си спомням само с омраза и в мен остана само спомена за болката.... Но важното е да го превъзмогнеш и нищо да не може да те накрара да се върнеш към нея
    Попитай ме http://ask.fm/alekscheto00

Ами...около седмица И то не защото си намерих друг, волята е важна..
    I'm The Classical T.G.F.Y - Too Good For You!!! :]

Неучтивият Ми Характер Е Въпрос На Навик... xD

Мега фен Аватара на hahavteen
    Град
    Германия
    Миии не много...

Град
    L.A. \ Moscow
    гръмни са!
    Raise your fist!

Град
    In Devil's Castle
    година,две
    someone else...

Град
    Petrich California
    Ne mojesh da zabravish edin 4ovek izbivaiki go ot syznanieto si, prosto toi zaema drugo mqsto v syrceto ti

Еми вече 6 месеца минаха от както вече не сме заедно..не мога да кажа,че съм го забравила напълно и,че ми е напълно безразличен..просто ако имаш желание - ще я забравиш независимо колко време ще мине..
    Желязна Девица

Град
    там където мечтите стават реалност

Просто си спомни,че не е така добра както си мислиш,спомни си всичките пъти които те е дразнила и колко по-готини момичета има от нея.Любовта е измама,особено когато не е споделена като в твоя случай.Няма защо да тъпчеш на място,горе главата и върви напред.
    Ако днес си нещастен не планувай щастието за утре,а направи нещо и се изкефи днес

Мега фен
    Град
    SF
    Ако си намериш друг, става бързо..

Робинята на Quench

Град
    Бургас - там край морето
    Предната ми любов ми трябваше около 1 година да я забравя .. преди това с колкото и момичета да опитам ,все не ставаха работите защото ги сравнявах с нея. По принцип не трябва да се сравняват хората ,но това всеки го прави и е неизбежно особенно в връзките...
    След 1вата година когато я засичах някаде прехвърчаха някакви искри.. имаше интерес от моя страна но .... само до там
    Сегашната ми любов все още не съм я забравил но е минало около 2 седмици откакто сме се разделили. Всичко е психологическа нагласа според мене ,но да се забрави напълно е невъзможно.. впрочем 1-вата ми любов в момента ми е напълно безразлична но вече са минали към 6 години и малко откакто се разделихме.

Zavisi kolko si bila privarzana kam predishniq chovek ... Na mene mi otnema doste vreme ...
    ChuDq se na Kade ....?

Ами може да го забравиш чрез Алцхаймер...друго решение аз не виждам...просто е - не се забравя...просто чувството се притъпява с времето...бахти...разберете го накрая...

Lupus in fabula

http://forum.abv.bg/abv/lat2cyr.php - Онлайн кирилизатор!

Град
    Бургас - там край морето
    Вярно е.. никога няма да забравя вкуса на сълзите и .. сигурно и тя няма да забрави вкуса на моите сълзи .. просто с времето по-рядко ще се сещаме за това

Град
    blg
    2 3 dena

Супер фен Аватара на Qnchety
    Цитирай Първоначално написано от SINDEL
    Ако си намериш друг, става бързо..
    И при мене е така.

колко време-зависи от мн неща....най важното е да си напълно наясно 4е вси4ко е приклю4ило и трябва да продължиш напред щото ако живееш с някви илюзии или ме4ти и надежди няма да стане намери си друга

Супер фен Аватара на sexy_for_you
    Град
    Плевен
    Ами..не искам да прозвучи песимистично,но аз не мога да забравя едно момче 3 години вече...Успех!
    Страничка,специално за ВСИЧКИ,които ги обичат САМО като ПРИЯТЕЛИ ) Добре дошли на всички сродни души! ) ---> http://www.facebook.com/pages/%D0%97...18128158249619

Хехе ... аз макар че отрязах едн0 м0мче к0ет0 харесвах ... п0 ск0р0 0бичах ... (0б0жавах г0, ама г0 0трязах!) Ииии ... все 0ще имам чувства към нег0 ...

В една серия на "Приятели" Джоуи каза,че му е нужно да забрави едно момиче за 30 мин. МАКС И аз що-годе съм на същия принцип с някое момче

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си