- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Kолко време ви бе нужно за да забравите някого
lesno se vlubvam ,no lesno zabravqm![]()
Руса кукличка
ami zavisi .. pri men e razli4no pri vseki 4ovek... eddin zabravqm po barzo dryg mn bavnooo... ama pove4eto bavno![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Времето и само то помага да забравиш някого,а що се отнася до това за колко време...зависи от много неща...
Всичко има край,след като е имало начало...Само споменът остава вечен,само той идва,когато всичко друго вече си е отишло...
Вече 1 година не мога дя я забравя. Опитвах много неща - други момичета, купони, усилено спорт..веселие, приятели..помогнаха ми, няма я онази тъга в очите ми, но не мога да кажа, че съм я забравил. Винаги ще я помня..
Зависи от човека. Колко си го обичал, какво сте преживели, колко време сте били заедно. Лично за мен времето е различно, предполагам и за други.
Много по-лесно е да събудиш у някого любов, отколкото да я запазиш.
Зависи кой.Но като цяло - много.
It is not the movements that make a dance beautiful, it is the emotions that inspired the movements that make it beautiful!
po sredata, oba4e sega kato si namerix i za minuta 2 nemoga se setqПървоначално написано от Ivalinka
![]()
от някого до някого има голяма разлика ако си обичал някого и сте се разделили ще е за цял живот в мислите ти ..... особено както аз си мисля лубовтта е 1 път в живота .за това ако усетиш че обичаш някого направи всичко възможно за да го задържиш
![]()
И аз трети месец...но вече нещата започват да се пооправят.Брех правя всичко по силите си за да забравя едно момиче,не я търся,но не излиза от мислите ми и ми е кофти вече 3 месец
абсолютно вярно,първия път ми беше близо две години,но сега има случаи да го забравям (тоест да я,де) за 2 месеца най-много,зависи от човекаПървоначално написано от Moon Angel
pri vsi4ki e razli4no.No ako si misli6 4e kato izlizaa6 s nekogo za zabravi6 drug,prosto si go izbii ot glavata -ne stava taka.Nedei da t1rsi6 lubovta,tq sama idva.Az ne vqrvah,no kogato nai malko o4akvah toi se poqvi.Kakto se kazva s1dbata ni s1bra.i sega s1m s nego pove4e ot 2 god
мн е трудно да забравиш някого..по-добре си намери друга ..ще ти е по-лесно (:
за 3 месеца някъде успях да забравя напълно човек който "обичах" почти 2 години това си беше детска любов.зависи от волята и желанието на човека колкото повече присъстват толкова по лесно ще бъде...
~ Рицар или Дявол ~
Обичам те и пак ще те обичам
дори да ме презираш ти.
Сърцето си на теб обричам
пъди ме, но не ме мрази
Във моите мечти си рицар
с лъскави доспехи,а може би
и крал дори,но не си ли просто
дявол с ангелски очи?!?
Haresam li nqkoi trudno go zabravqm![]()
Излизай от вас весели се с приятели,харесай си друго момиче и рано или късно ще е забравиш
.. Another day's gone,but you still hide behind your fear ... The fear of the silence ..Open your mind .. Find the way how out of this darkness ..
толкова, колкото му отнема на него да ми каже истината за нашето скъсване. После го приемам като градивна критика и продължавам напред с лека депресия, защото очевидно нищо не става от мен
Инт тема...
след 2 години, в едва ли не депресия, забравих 1 човек, а сега не мога да "запомня" никоя, или по скоро не срещам момиче със което мога да съм истински.
Но определено на този етап от живота ми забравянето се изразява в "Изиграх си филма добре... ама май и стана мн гадно"
Преди 1 година ходех с едно момче и супер много го обичах и когато се разделихме се опитвах да го забравя около 7-8 месеца..Дори и да тръгнех с друго момче неможех да го забравя .. Дано я забравиш по-скоро ! УспеХ
![]()
Ам по принцип с1м силен характер... кажа ли нещо - правя го... до сега влюбвал с1м се... начи... 1....2.. п1ти х и двата п1ти времето да забравя девойките беше от поряд1ка на 1 до 2 седмици мах
Аз забравям само ако не се виждаме дълго т.е че не се сещам за него или ако се появи друг ( в повечето случаи) и въпреки това,сега от 1 година не мога да си избия момче от главата....И сега пак ще се получи нещо.![]()
“Simplicity is Beauty and Beauty is simplicity, nothing more, nothing less.”
-- http://www.youtube.com/watch?v=15uFb2wjxjg <3
po princip zabravqm izklu4itelno barzo nqkogo,v kogoto sam bila vlubena i sme imali vrazka,samo za edin muj mi trqbvaha okolo 6 meseca,za6toto mnogo go obi4ah.
Nikoga nqma da moga da go zabravq.. moje bi si4ko 6te ot6umee i ve4e nqma da mi puka...prosto poznat i t.n. ama si4kiti hubavi momenti i 4uvstvoto za p1rvata lubov si ostavat.. ne moga da zabravq nqkogo kogoto obi4am ili obi4ala v rqdkite slu4ei.. ne obi4am edna razdqqla da zav1r6va s karane i psuvane i posle da ne se govori v pove4eto slu4ei.. priqtelstvo .. kolkoto i malko da e edno "zdr" stiga .. aa p1k az ne mojah da zabravq edno mom4e.. da vidim... 6te prozvui nerealno ama 5-6 godini... i da kato namerih drug.. i se zabravi.. sq sme nai-dobri fr.. i e mn dobre.. Uspehii