- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Kолко време ви бе нужно за да забравите някого
Ха ти си добре три месеца!!! А кво да кажа аз 2ра година все си казвам ще го забравя излизам с други,но все той е в моето съзнание.Наскоро се забих с поредния,с който се опитвах да го забравя и когато ме целуваше всякаш ме целуваше другия.Така че на мен ми трябва дооста време....
хах,мина вече година и още не съм забравила един човек,а ми се ще![]()
имаше и други след момчето,но постоянно се прокрадват мисли за него в кухата ми глава
From green to red our days pass by waiting for a sign to tell us why are we dancing all alone?
Zavisi ot 4oveka-kakvo e zna4el toi za tebe,su6to taka po koi na4in ima6 vpredvid da "zabravi6"?nikoga ne moje6 da zabravi6 nqkogo,o6te pove4e,ako toi e zna4el ne6to za teb i e stoql na 4elna poziciq v surceto ti...No naistina nai-efikasniq lek e da potursi6 drug,koito da go zamesti...Az taka prejivqh razdqla s 4ovek,koito naistina ozna4ava6e "vsi4ko"za men,a sega si kazvam,4e e bil prosto purvata mi golqma liubov...i e dal starta na tazi,sega6nata i istinskata!
Винаги е различно..понякога може да са ти необходми месец, два ....... пет, понякога ....НИКОГА![]()
.:: Когато мечтаеш не забравяй, че и ти си мечта на някой мечтател ::.
Ще срещнеш друга.Първоначално написано от kalioo
Понякога и цял живот не стига...
Колко време? При всеки различно, не може да се определи точен период, за всеки е строго индивидуално, но не си губи времето с това да броиш колко време го забравяш![]()
Жената цъфти, ако някой вехне по нея!
Съгласна съм. Зависи и от това какво е значел определеният човек за теб. Все пак според мен е невъзможно да забвиш който и да е било. Всеки човек в живота ти, било приятел, близък, гадже, е оставил някакъв незабравим спомен.Първоначално написано от S_L_A_D_U_R_K_A
Мистерия е, как се влюбваме, в кого се влюбваме, защо се влюбваме.
Но го правим...
I azПървоначално написано от AnChItOoOo
![]()
This is your life and it's ending one minute at a time!
Sticking feathers up your butt does not make you a chicken!
Fight Club <3
3 4 Дни. Все пак приятелите ми доста добре умеят да говорят против някого![]()
Mi spored men e nujno mnogo vreme za da zabravi6 nqkogo.. Az se razdelih s moeto gadje o6te predi 2/3 meseca i vse o6te vsi4ki spomeni sa v surceto mi..Nqkoi kazvat che vremeto lekuva...Nadqvam se da e taka....
Любовта е това нещо,което те кара да летиш в небесата,но колкото по на високо се носиш,толкова по-жестоко пaдош.
На мен ми беше необходимо страшно много време, но все пак той беше голямата ми любов.