- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Момчето, което харесвам ;(
NE MOGA DA POVQRVAM!! BA6TA MI VZIMA EDNO MOM4E NA RABOTA KOETO AAZ HARESFAM OT DOSTA VREME, NO NIKOGA NE MOGA DA TRUGNA S NEGO 1-ZA6TOTO NE ME HARESFA 2-IMA SI SERIOZNA PRIQTELKA!! AZ NE ISKAM DA GO VIJDDAM ZA6TOTO MI STAVA VINAGI STRA6NO MN GADNO, A TOVA ZNA4I 4E VE4E 6TE GO VIJDAM VSEKI DEN I TO PO NQKOLKO PUTI!! TOI DORI 6TE BUDE PREZ CQLOTO VREME S PRIQTELKATA SI ZA6TOTO BA6TA MI 6TE MU DADE SLUJEBNA KOLA I TE 6TE SA SI ZAEDNOO![]()
PLS POMOGNETE MII, KAJETE MI KFO DA PRAVAA
Ами я се стегни не е единствен .. и без него живота продължава живота е един и го изживей пълноценно .. Постараи се да спреш да мислиш за него .. може би ако го виждаш всеки ден ще ти стане безинтересен.. а пък и щом си има сериозна приятелка значи се откажи напълно от него!Не се отчайвай той не та заслужава
![]()
Nikoi NiKOga nE sI OtIvA oT nQkOgO,AkO nE e oStAvIl Ne6tY oT sEbE Si...
Shtom nqma chustva kym teb.... i si ima seriozna priqtelka....re6enieto e samo edno.... OTAKJI SE.... gore glavata i da ne ti puka....ne e samo toi ima TOOOOOLKOVA mn drugi mom4eta..... a i dosega kak si jivqla bez nego...daje bez da go poznava6....prodyljavai napred s gordo dignata glava i da ne ti puka.... \/ \
/ \
/ \
/ \
/ \
/ \
/ \
/
Чакай, чакай !! Това, че поради обстоятелствата неможе да бъде с нея не значи, че не я заслужава !! Не е виновен той, че тя го харесва, че си има приятелка, че не я харесва и, че баща и му е дал работа !Първоначално написано от rihanna_lady
И, за да не е off topic
~~> Забрави за него, миличка![]()
Просто не мисли за него .. Намери си друг (свободен по възможност) и се забавлявай ! Успех![]()
Ami daaa si4ko stava6eee... .. haide ok!! nie daje ne se i vijdahme mn 4esto ii menee da vi kajaa zabravqh go i ne se se6tah za nego vuob6te OBA4E SEGA SEKIII DEN da se vijdame i toi s gadjeto si!! prestaate li simn 6e ee gadno
Значи кофти работа се получава. Вариянтът е един просто колкото и да ти е гадно, го преглътни. Пък и не е едиствения мъж там, намери си занимание, намери си нещо някой да те занимава да се разсейваш и не мисли много за него и то ще ти мине.:P Не е сериозно, щом няма споделени чуства и е в начална фаза. .. пък и щом един път си го забравила, значи можеш и втори път
:P
Попитай ме http://ask.fm/alekscheto00
е що подяволите тряя е с гаджето си ? оО
Ти си само на 13.Това е просто увлечение,не се филмирай мн.
;]
еми фани си и ти гадже и...незн,все някога трябва да се примириш 4е не може да го имаш...живота е гаден понякога![]()
Натисни капс лок
opitai se da go ignorirash ..![]()
ChuDq se na Kade ....?
А ти чий го дириш в службата на баща си?
Груб и нетактичен, невъзпитан и циничен, арогантен и саркастичен, нагъл и егоистичен, гаден и нарцистичен, това съм аз. Нещо против?
Все пак има толкова мъже че ти си намерила за кой да се хванеш.Търси си свободен но никога не разваляй връзката между двама които наистина се обичат!![]()
И ще разбереш какво е да не виждаш щастието, когато Раят потъне в мрак ... W.A.S.P. - Heaven's Hung In Black![]()
The love is behind the gossip! ;]![]()
Ами ние с него се познаваме от мноого отдавна даже тогава той не се познаваше още с онова момиче
Еми значи нямаш шансове със него .
the caps hurts my eyeesПървоначално написано от SexyGirl4eto
![]()
да не би да си от търговищече тука има 1 подобна далавера
![]()
Емиии..колкото и да ти е трудно ще трябва да се примириш,че за сега няма да го имаш..просто се откажи..се едно не съществува за тебе..хвани си и ти гадже и не му обръщай внимание изобщо..да не ти пука за него остави го там да си живее както иска..и ти бъди щастлива ама просто с някой кйто наистина те заслужава-има такъв! :P УспеХ!
Да бъдеш без мечти, означава да нямаш надежда.
Да бъдеш без надежда, означава да живееш без цел...
Hihihihihihihihihihihihihii ne sum ot Turgovi6te, ot Sofiq sumПървоначално написано от pi0neer
![]()
I kakva e dalaverata v Tyrgovishte,che chak mi stana interesno...Първоначално написано от pi0neer
![]()
Po temata,moje pyk kato go vijdash vseki den neshtata da se promenqt i da zapochnesh da go priemash kato priqtel i da se radvash na negovoto shtastie...
A ako tolkova se pritesnqvash,che pak moje da hlutnesh,prosto kogato toi e na rabota si nnamali do minimum poseshteniqta vyv firmata vi.
Uspeh!
A qui