- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- лентичките veet
зравеите момче съм и се чудя ....до са само с самобрасначка съм се обескосмявал а на кола маска не ми се ходи.замислил съм се за тея лентички виит.какво ще ми кажете ...
az gi polzvam i sam dovolna, predi v bg xodex na kola maska i kozmeti4kata mi kazva6e 4e toplata bila nai-dobra, 4e porite se otvarqli i t.n., no kojata mi e mn 4yvstvitelna i ne mojex da ponasqm toplata kola maska.
az sam gi polzvala ii izobshto ne ostanax dovolna....shtoto tFa "lepilo" mi ostvashe po kojata....i za tova sq si xodq na kola maska pri kozmetichkata
И аз не съм довлона от тях по-добре иди на козметик ..![]()
А темата не е определено за раздела "Секс"..![]()
ок а като ида в аптеката кво даите ми кола масла веет ..не е ли малко геиско ....
strah li te e momi4e?![]()
![]()
Не .. Питаш "Може ли да ми дадете студена кола маска вийт?" и това е..Първоначално написано от kakakaka
Абе мноо са смотани тея лентички. Едно че невинаги махат.. друго че гадното лепило ти лепи после сто века не си е оферта..
FuCk U ALL :*
ЧаЛгА'ФеНоВе :*
е то тва лепило 100% има някъф начин да ссе махне
estestveno 4e ima kak da se maxne prodavat kolata maska s mokri karpi4ki vatre v kytiqta, ako ne stava s olio. tova 4e ne maxat kosmite moje da e ot daljinata im, ako ne sa dostata4no dalgi ili ako sa po-debeli. a za da ne ostava lepiloto trqbva kojata da e syxa, nai-dobre e da se porasi s bebe6ka pydra.
океи 10х мацки , ще го пробвам и после ще си дам и аз мнението надявам се на ме остане нещо по лентичката![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Не.... тея veet само баламосват... и лъжат като цигане пред баничарница... защото те махат космите - да но трябва да нанесеш 2838537859 пъти на ЕДНО И СъЩО мясно... и ... да.. тубичката е вече празна...
Човек е щастлив когато притежава това,което сам обича,а не това,което другите харесват
аз исках да пробвам от този продукт,но като гледам сега тези мнения ... нещп взех да се отказвам.а иначе,аз днес бях на козметик и дори нямах червени точици,така че козметика със сигурност е най-добрата оферта
Не Е вЯрнО, чЕ сИ На мОеТо НиВо ... Ти сИ нОмЕр 2 , а Аз НомЕр 1 [!][!][!]
Nqma da dade efekt no kakto iska6Първоначално написано от kakakaka
FuCk U ALL :*
ЧаЛгА'ФеНоВе :*
На някой направи ли му впечатление, че това е момче, а само момичета му отговаряха на проблема.![]()
brat teq ta nasraha edna mn qko dr ne na tvoe mqsto bih si zel![]()
пробвай тези на "дева" за 5 лева и нещо са,но са ефикасни поне при мен.![]()
Лентички на Стреп ... идеални са !