колко струва за да станеш представител на Avon?
Lof YAaA..!
distribytor ili predstavitel?
http://impulse.bg/bebcho0o0
Въпрос: Защо Дядо Коледа няма деца?
Отговор: Защото топките са му на елхата.
Ааа да да. Преди и аз като бях беше безплатно, ама сега вече и пари искат. Май около 15 лева беше ама не съм много сигурна.Първоначално написано от LittLe{}BuNnY
![]()
ОМФГ!Първоначално написано от Dark~Illusion
![]()
На времето беше безплатно уж......Още ли има залудени госпожици,които се връзват?
![]()
Леле...вече и пари ли искат???![]()
''Живеят само влюбените, останалите просто съществуват. " Уилям Шекспир
И каква според теб е разликата между дветеПървоначално написано от my baby love
В Ейвън наричат дистрибуторите представители а хората обратното.
Абе момичета , когато си получих продуктите всички бяха с минал срок на годност , а всичките струваха 57 леваПредставителката вдигна рамена и каза "Ами аз нищо незнам и нищо не мога да направя "
Интересното е че не е само на мен , а на почти всички които си бяха поръчали
![]()
Първоначално написано от sexy_sladuranka___
![]()
не ми се е случвало досега
Lof YAaA..!
Наистина ! Ако искате доказателство ще снимам продуктите . Егати прецаквацията ! Повече няма да поръчвам от там . Е/ати щеше да ми опада косата от тая маскаПървоначално написано от dare_93
![]()
ужасс снимай да видим какво си си взела ако искаш де
Lof YAaA..!
Аз пък съм АДСКИ доволна и вманиачена на тема Ейвън![]()
![]()
Всеки месец правя поне по 25-30 лв. поръчки
![]()
![]()
Само,че миналия месец пропуснах
Дистрибуторката ми замина на почивка в Гърция,а на тия от моя клас не разчитам ...
Сега се чудя дали и аз да не стана,защото поне няма да имам втори такъв проблем
![]()
знаете ли колко е таксата за включване?
Lof YAaA..!
До колкото знам е безплатно да станеш дистрибутор,те даже те молят да станеш...![]()
Ем , сестра ми е дистрибуторка за "Ейвън" . Стана такава преди 2 години и тогава не се плащаше , но сега може и да се плаща . Отиди в офиса им на "Цариградско шосе" и ще разбереш .![]()
няма таксаПървоначално написано от dare_93
аз от съвсем скоро съм представител и нищо не ми взеха
омг безплатно е и наистина както казаха по-горе едва ли не те молят да станеш само че за да пуснеш поръчка минималната сума е 35 лв. а отстъпките са малко, но се пак ако искаш няма никва такса, само че ако си под 18 ти тряя на майка ти личната карта
Две хубави очи. Душата на дете
в две хубави очи; - музика - лъчи
Не искат и не обещават те...
Не 35, а 45 лв. До колкото знам не се взима пари за да станеш представител... преди години не ми взеха, под 18 години съм и майка ми се води представител, а всъщтност аз се занимавам с всичко.Първоначално написано от SuNNy^DaY
Ако не събереш поръчка 45лв.(в тези 45лв. не се включват каталозите,мострите и продуктите от нетната оферта, само нещата от каталога) можеш да си ги поръчаш нещата само че през координаторката. Ако не събереш 45 лв. за първата поръчка може да събираш за втората.Първоначално написано от indecent
Аз преди без проблем ги правех.. сестра ми разпространяваше каталога сред нейните приятелки, а аз сред моите. Сега сестра ми е няма.. и някои месеци пропускам да пускам поръчка.Първоначално написано от indecent
Е как няма да можеш?!Нямаш ли приятелки?!Съученички?!....45л в. не са много!!!От 3-4 момичета можеш да ги събереш
П.П.А отностно Орифлейм - имат само 1 продукт,който ми харесва и това е една маска за коса...Всичко друго еОсвен това яко копират от Ейвън...
![]()