.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 32

Тема: Avon

Avon

колко струва за да станеш представител на Avon?
    Lof YAaA..!

Град
    Добрич :o)
    Нищо не струва

Супер фен Аватара на splendour
    Град
    dobri4
    distribytor ili predstavitel?
    http://impulse.bg/bebcho0o0
    Въпрос: Защо Дядо Коледа няма деца?
    Отговор: Защото топките са му на елхата.

Голям фен Аватара на o0ps
    Цитирай Първоначално написано от LittLe{}BuNnY
    Нищо не струва
    Ааа да да. Преди и аз като бях беше безплатно, ама сега вече и пари искат. Май около 15 лева беше ама не съм много сигурна.

Град
    Добрич :o)
    Цитирай Първоначално написано от Dark~Illusion
    Цитирай Първоначално написано от LittLe{}BuNnY
    Нищо не струва
    Ааа да да. Преди и аз като бях беше безплатно, ама сега вече и пари искат. Май около 15 лева беше ама не съм много сигурна.
    ОМФГ! На времето беше безплатно уж......Още ли има залудени госпожици,които се връзват?

Аватара на ***(=+ ~ pi$ank@ ~ +=)***
    Град
    Старата столица
    Леле...вече и пари ли искат???
    ''Живеят само влюбените, останалите просто съществуват. " Уилям Шекспир

Цитирай Първоначално написано от my baby love
    distribytor ili predstavitel?
    И каква според теб е разликата между двете В Ейвън наричат дистрибуторите представители а хората обратното.

Абе момичета , когато си получих продуктите всички бяха с минал срок на годност , а всичките струваха 57 лева Представителката вдигна рамена и каза "Ами аз нищо незнам и нищо не мога да направя " Интересното е че не е само на мен , а на почти всички които си бяха поръчали

Цитирай Първоначално написано от sexy_sladuranka___
    Абе момичета , когато си получих продуктите всички бяха с минал срок на годност , а всичките струваха 57 лева Представителката вдигна рамена и каза "Ами аз нищо незнам и нищо не мога да направя " Интересното е че не е само на мен , а на почти всички които си бяха поръчали
    не ми се е случвало досега
    Lof YAaA..!

Цитирай Първоначално написано от dare_93
    не ми се е случвало досега
    Наистина ! Ако искате доказателство ще снимам продуктите . Егати прецаквацията ! Повече няма да поръчвам от там . Е/ати щеше да ми опада косата от тая маска

ужасс снимай да видим какво си си взела ако искаш де
    Lof YAaA..!

Аз пък съм АДСКИ доволна и вманиачена на тема Ейвън Всеки месец правя поне по 25-30 лв. поръчки Само,че миналия месец пропуснах Дистрибуторката ми замина на почивка в Гърция,а на тия от моя клас не разчитам ... Сега се чудя дали и аз да не стана,защото поне няма да имам втори такъв проблем

знаете ли колко е таксата за включване?
    Lof YAaA..!

Град
    in your sweet dreams
    ми значи сте прецакани
    Perfect hair ... perfect eyes ... perfect lips ... perfect body - PERFECT LIE !!!

Град
    По света и у нас :)
    До колкото знам е безплатно да станеш дистрибутор,те даже те молят да станеш...

Ем , сестра ми е дистрибуторка за "Ейвън" . Стана такава преди 2 години и тогава не се плащаше , но сега може и да се плаща . Отиди в офиса им на "Цариградско шосе" и ще разбереш .

Град
    Стара Загора
    Цитирай Първоначално написано от dare_93
    знаете ли колко е таксата за включване?
    няма такса аз от съвсем скоро съм представител и нищо не ми взеха

Град
    entre el mar y una estrella...
    омг безплатно е и наистина както казаха по-горе едва ли не те молят да станеш само че за да пуснеш поръчка минималната сума е 35 лв. а отстъпките са малко, но се пак ако искаш няма никва такса, само че ако си под 18 ти тряя на майка ти личната карта
    Две хубави очи. Душата на дете
    в две хубави очи; - музика - лъчи
    Не искат и не обещават те...

Супер фен Аватара на girl91
    Цитирай Първоначално написано от SuNNy^DaY
    омг безплатно е и наистина както казаха по-горе едва ли не те молят да станеш само че за да пуснеш поръчка минималната сума е 35 лв. а отстъпките са малко, но се пак ако искаш няма никва такса, само че ако си под 18 ти тряя на майка ти личната карта
    Не 35, а 45 лв. До колкото знам не се взима пари за да станеш представител... преди години не ми взеха, под 18 години съм и майка ми се води представител, а всъщтност аз се занимавам с всичко.

a ako ne moje6 da sybere6 pory4ka na ob6ta stoinost ot 45 lv ne moje6 da q pusne6 taka li ?

Цитирай Първоначално написано от indecent
    a ako ne moje6 da sybere6 pory4ka na ob6ta stoinost ot 45 lv ne moje6 da q pusne6 taka li ?
    Ако не събереш поръчка 45лв.(в тези 45лв. не се включват каталозите,мострите и продуктите от нетната оферта, само нещата от каталога) можеш да си ги поръчаш нещата само че през координаторката. Ако не събереш 45 лв. за първата поръчка може да събираш за втората.

mislq da stana distributor no si mislq 4e nqma da moga da napravq pory4ka na stoinost 45 lv.

Цитирай Първоначално написано от indecent
    mislq da stana distributor no si mislq 4e nqma da moga da napravq pory4ka na stoinost 45 lv.
    Аз преди без проблем ги правех.. сестра ми разпространяваше каталога сред нейните приятелки, а аз сред моите. Сега сестра ми е няма.. и някои месеци пропускам да пускам поръчка.

neznam nz men li4no avon mi haresva pove4e ot oriflame ... no predi malko rabrah 4e za oriflame nqma opredelena suma za pory4ka... a na men 6te mi e trudno sama da sybiram 45 lv no moje da probvam

Е как няма да можеш?!Нямаш ли приятелки?!Съученички?!....45л в. не са много!!!От 3-4 момичета можеш да ги събереш
    П.П.А отностно Орифлейм - имат само 1 продукт,който ми харесва и това е една маска за коса...Всичко друго е Освен това яко копират от Ейвън...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си