.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 13 от общо 13

Hybrid View

Град
    Na sedmoto nebe!

На подмишницата подутина.Какво ли е :(

На подмишницата днес ми излезе подутина като топче седи и ме боли не много но се усеща,още вчера усетих малка болка но не беше се надуло.Какво може да е?Брагодаря предварително
    Голям размер на картинката! /machoka/

Град
    Русе
    върви на лекар, защото може въобще да не е безобидно
    ...

Град
    в лайната!
    има косъмчета които се обръщат и растът навътре и се получават такива подутини и се мълнят с гной...може да е такова ама може и да не е..по добре се консултирай с доктор (:

ima6e edna moq pr-ka koqto sa6to ima6e podytina pod mi6nica sled vreme se nady s gnoi mn kofti ne6to e ot mn ne6ta moje da e - ot brasneneto ili s kakvoto tam si gi maha6 i sa6to ot dezororanta ili ot stik4eto...

Супер фен Аватара на zvezdichkaaa
    Град
    ^*в нас^*
    Брат ми имаше такова и се оказа запушена потна жлеза или нещо такова.Естествено твоето може да не е нещо сериозно,пойзчакай малко и реши дали ще имаш нужда от лекар.
    "Начукай ми го! Изнасили ме! Дискриминирай ме! Корумпирай ме! Манипулирай ме!
    Завиждай ми! Ограби ме! Мрази ме! Предай ме! Убий ме!
    Е, почувства ли се вече истински човек?"
    Дензъл Ребеловски

Освен нещата,които посочиха по-горе,може да имаш и подут лимфен възел...И най-добре върви на лекар,понеже може да са 1 000 неща

Там може да ти отече само лимфа или потна жлеза.
    От врастнал косъм не става оток.
    The words you say don't have a meaning

Arc7ic's Fan :P

Град
    Na sedmoto nebe!
    lonely in my live и remember_me Как се оправиха колко време трябваше до заздравяването??

Град
    ^*в нас^*
    Ами брат ми отиде на лекар(препоръчвам ти и ти да го направиш) и се оправи бързо,незнам какво са му правили,но по-добре иди до личния си,ако найстина е някакво подуто топче.
    Дензъл Ребеловски

Град
    Na sedmoto nebe!
    Да в понеделник ще отида личния ми тогава е на работа дано да не е страшно и да мине бърза 4е другия месец началото заминавам за морето...

Град
    ^*в нас^*
    Дано,успех
    Дензъл Ребеловски

Цитирай Първоначално написано от lonely in my live
    Брат ми имаше такова и се оказа запушена потна жлеза или нещо такова.Естествено твоето може да не е нещо сериозно,пойзчакай малко и реши дали ще имаш нужда от лекар.
    И баща ми имаше такова самоче на врата и не го болеше,отиде на лекар и му го изкарах т.е операция.Обаче стана мн гадно щото 1-вата лекарка не беше виждало такова(тя май още се учела) и само дет го отвори,и после го заши и така баща ми отиде на др лекар и там пак го отвориха.
    Лимфен възел - на мен пък това ми се получи точно под гушата.получи се зарад една раничка и да държи гнойта или нещо такова обаче то се махна постепенно и не болеше...
    http://www.teenproblem.net/f/viewtop...486706#3486706 - Луда Тема
    Обичал съм и преди, но не ТАКА

Ако се епилираш може да е подкожен косъм. Случвало ми се е да стане доста подуто, зачервено и да бере гной. Но както по-горе казаха, може и мастно образувание да е, може и лимфен възел.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си