- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- пак иска да ме зарежи
съвет... защо така стафа е винаги тей пак иска да ме зарежи![]()
Защото такъв е живота-първо си щастлив,после нещастен,...
Приеми го накрая...даже ръцете ти не могат да те понасят![]()
SATBA!!! NIKOI NE MOJE DA Q PROMENI!
Руса кукличка
Сатба?Първоначално написано от angelcheeee_93
w0sh Пуснато на: Пет Юни 20, 2008 7:12 pm Заглавие:
--------------------------------------------------------------------------------
angelcheeee_93 написа:
SATBA!!! NIKOI NE MOJE DA Q PROMENI!
Сатба?
a ,ne U4AST
![]()
Руса кукличка
Съдба ма! 2 грешки в 5 букви...
Тя дори не се усети ,че има правописни грешки. освен това съдба и участ не са дори контекстови синоними.Първоначално написано от GregoryHouse
BE6E OT BARZANE,ABE Q SI EBETE MAIKATA,ZAKVO IZOB6TO VI SE OBQSNQVAM...![]()
![]()
![]()
Руса кукличка
Или щот си проста? И 100% се бъркат ъ и а те са тооооооолкова близо пък д и т са същата история....
Първоначално написано от angelcheeee_93
Колко женствено. Псувай псувай. То селянина излиза от селото, ама селото не излиза от селянина.
Това какво общо имаше с тематаГоляма работа, че е сбъркала 2 букви.Това не е прави проста, ама вие явно сте щом обръшате ТАКОВА ГОЛЯМО значение...А относно темата...просто се случват такива неща, и нищо не е перфекно
![]()
Когато спреш да обръщаш внимание на правописа си, определено можеш да бъдеш наречен с всякакви епитети.Първоначално написано от tvoqta__me4ta
tvoqta_me4ta,ostavi gi qvno te sa perfektni i idealni i nikoga ne gre6at.makar ,4e po-vajno e kakvo se sadarja v edna duma,a ne kak si q napisal![]()
Руса кукличка
Като я напишеш с 1000 грешки секи ще си каже глей я тая кфа е проста кфо да и чета мнението...а мисли малко....после говори...не съм идеален идеални нема...
a q se pogledni ti kvo si pisal,a da mi se pravi6 na ''koi sam az''
![]()
GregoryHouse написа:
Сличвало ми се. Ама накрия стигнихми до спиризимение...щи се минками
![]()
oseqn si v gre6ki,a drugite 6te sadi6,q se pogledni parvo ti!
idiot takav![]()
Руса кукличка
Пък и в 2 теми го написа...казвам ти за последен път замълчи си или ще съжаляваш...смешна ставаш...
ne moje6 da mi napravi6 ni6to,taka 4e mlakvai ti,za6toto ti si gre6niqt i v dvata slu4aq,a kritikuva6 men.q go vij ti.![]()
are zatvarqi si ustata i si gledai rabotata!![]()
Руса кукличка
Мии просто съдба..не винаги ш'е си щастлив![]()
Да бъдеш без мечти, означава да нямаш надежда.
Да бъдеш без надежда, означава да живееш без цел...
Mu7k0,научи се да пишеш! И порастни малко,такъв е живота.Да не си расъл в саксия![]()
гледай си путя и не се обрущай назада вие стига сте се карали със "неграмотната" щото сте смешни от страни как се церите за глупости
![]()
еми ти по добре тряя знаеш що иска да те зареже
![]()
![]()
чесТно няя се науча да пиша и не съм расал у саксия бе бях у буркан
![]()
![]()
![]()
![]()